Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Cele mai sexy actriţe născute în anii 1980!

      1 martie 2015, Autor: Elinne Bîrnea
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Mulţi spun că nu există actriţe mai sexy ca cele născute în anii 1980. Plecând de la această pemisă, am hotărât să căutăm în spaţiul virtual câteva informaţii pentru a confirma acest lucru.

       

      Nu-i deloc uşor să faci un top al celor mai frumoase femei. Toate sunt talentate, sexy, fermecătoare şi au personalitate. Dar, după lungi căutări, am reuşit să alcătuim o listă cu cele mai frumoase femei de la Hollywood, născute în anii 1980. Aşteptăm să ne spuneţi care este preferata voastră!

       

      Mila Kunis

       

      În prezent, Mila Kunis este cea mai dorită actriţă de la Hollywood. Milioane de bărbaţi îl invidiază pe Ashton  Kutcher că împarte acelaşi pat cu ea. S-a născut la Cernăuți, azi în Ucraina, în timpul regimului sovietic, într-o familie de evreiS-a mutat la Los Angeles în 1991. Pentru că nu știa deloc engleza, i-a fost foarte greu să se adapteze şi debutul său în viața americană a fost făcut prin zile întregi de plânsete. 

       

       

      Scarlett Johannson

       

      Deşi are 30 de ani,  Scarlett arată la fel de bine ca o puştoaică. Oare cum se menţine în formă?

       

      Născută pe 22 noiembrie 1984, Scarlett Johannson s-a remarcat prin rolul ei din filmul The Horse Whisperer (1998). A devenit una dintre cele mai solicitate tinere actrițe de la Hollywood, după rolul din Girl with a Pearl Earring (2003), care i-a adus o nominalizare la premiul Globul de Aur în anul 2003. Scarlett, a primit distincția de cea mai sexy femeie din lume din partea revistelor Maxim, FHM şi Esquire.

       

       

      Emma Stone


      Emma Stone s-a născut pe 6 noiembrie 1988 în Arizona, Statele Unite ale Americii. Şi-a făcut debutul pe marile ecrane în comedia Superbad (2007). În 2011, a jucat în Crazy, Stupid, Love și The Help, ambele bucurându-se de un mare succes comercial. Talentul şi frumuseţea ei naturală au reuşit să-l cucerească pe marele regizor Woody Allen, devenind una dintre muzele acestuia.

       

       

      Kaley Cuoco-Sweeting


      Actriţa din The Big Bang Theory este genul de persoană care îţi invadează visele noaptea. Născută pe 30 noiembrie 1985, Kaley Cuoco-Sweeting a început să joace la vârsta de 6 ani. Printre filmele în care a jucat se numără Hop-Top (2011) şi The Wedding Ringer (2015). În prezent, Cuoco locuiește în San Fernando Valley, California. Îi place să călărească, să facă kickboxing, să joace bowling, să cânte la tobe și să joace tenis de masă.

       


      Olivia Wilde


      Născută pe 10 martie 1984 în New York, Olivia Wilde este superbă! Farmecul ei este evident: are un mare simţ al umorului, un corp care stârneşte invidia femeilor din toată lumea, un zâmbet sexy şi o privire pătrunzătoare...pe scurt: este adorabilă! Printre filmele în care a jucat se numără Rush (2013), In Time (2011) şi The Lazarus Effect (2015).

       

       

      Jessica Alba

       

      Născută în Pomona, California, pe 28 aprilie 1981, Jessica Alba a luat cursuri de actorie de la 12 ani. Şi-a făcut debutul în lumea cinematografică în 1993 cu Camp Nowhere. Primul rol ce a facut-o remarcată a fost în serialul Dark Angel (2000). Din acel moment, cariera sa a cunoscut o ascensiune rapidă, fiind distribuită în filme de succes precum: Sin City (2005), Fantastic Four (2005) şi Machete Kills (2013).

       

       

      Vanessa Hudgens


      Vanessa Hudgens este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute nume din industria divertismentului. S-a născut pe 14 decembrie 1988 în Salinas, California. Și-a început cariera la 8 ani și a aparut în piese de teatru muzicale și în producții precum: CarouselVrăjitorul din OzRegele și eu. Rolul datorită căruia a devenit o cunoscută este cel din seria de filme High School Musical, produs de Disney Channel, unde a interpretat-o pe Gabriella Montez.

       

       

      Megan Fox


      Mulţi o consideră pe Megan Fox cea mai sexy fiinţă de pe această planetă. Şi nu se înşeală deloc! S-a născut pe 16 mai 1986 în Rockwood, Tennesse într-o familie săracă. la 5 ani a început să ia lecții de actorie și dans. În 1999 a participat la un concurs de frumusețe, care i-a adus numeroase contracte în modeling. Şi-a făcut debutul în cinematografie în anul 2001, cu filmul Holiday in the Sun, unde a jucat alături de actrițele gemene Mary-Kate și Ashley Olsen.

       


      Amanda Seyfried


      Cu trăsăturile unei păpuşi, buze mari şi forme voluptoase, Amanda Seyfried este categoric una dintre cele mai sexy celebrităţi. S-a născut pe 3 decembrie 1985 în Pennsylvania, SUA. În copilărie a fost model și a cochetat și cu muzica. Și-a început cariera la 11 ani, iar la 15 ani a avut primul ei rol ca actriţă.  Primul său rol substanțial a fost cel din musicalul Mamma Mia! unde a jucat rolul lui Sophie Sheridan. Tocmai de aceea, după acest succes au urmat peliculele Jennifer's Body (2009), Letters to Juliet (2010) și Gone (2012).

       

       

      Natalie Portman


      Sofisticată, elegantă şi incredibil de talentată...ce ţi-ai putea dori mai mult? Născută pe 9 iunie 1981 la Ierusalim, Natalie s-a mutat împreună cu familia în America, pe când avea 3 ani. Rolul care a făcut-o celebră a fost cel interpretat în trilogia Star Wars. În 2011, a câștigat Premiul Oscar pentru cea mai bună actriță într-un rol principal (Black Swan).

       


       

      Sursa: moviepilot.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor