Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Cinci seriale numai bune de urmărit pe HBO

      11 decembrie 2018, Autor: Alexandra Malachi
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      HBO oferă de o bună bucată de vreme spectatorilor săi unele dintre cele mai bune producții de televiziune.

       

      De la drame polițiste precum “True Detective” și “The Sopranos” până la comedii de genul „Curb Your Enthusiasm” sau “Silicon Valley”, nu e de mirare că Home Box Office a rămas cel mai longeviv serviciu de televiziune din Statele Unite.

       

      Iată cinci dintre cele mai bune seriale HBO, ca să poți petrece mai mult timp urmărind seriale, în loc să petreci mult prea mult timp în căutarea de seriale bune demne de binging.

       

      1. “The Wire”

       


       

      Serialul de 5 sezoane, “The Wire”, creat de David Simon, oferă o imagine a lumii drogurilor din Baltimore, atât din perspectiva poliției, cât și din cea a traficanților, empatizând în egală măsură cu ambele părți ale acestui război.

       

      “The Wire” este ca o serie de romane polițiste legate între ele, o producție unică în felul ei, care îți oferă un nou punct de vedere, necesar, de altfel, al acestui univers complicat și periculos.

       

      2. “The Leftovers”

       


       

      Seria de 3 sezoane a lui Damon Lindelof, bazată pe romanul omonim al lui Tom Perrotta, e o dramă întunecată, un mister, o meditație asupra suferinței și, adesea, o experiență religioasă.

       

      Povestea din “The Leftovers” e plasată într-un univers în care două procente din populație dispare dintr-o dată în mod misterios. Cu un final de excepție, Damon Lindelof reușește să se revanșeze pentru orice păcat ar fi comis odată cu finalul celebrului serial “Lost”.

       

      3. “Curb Your Enthusiasm”

       


       

      Dacă ești în căutarea unui serial lung, amuzant și apreciezi o doză bună de sarcasm, “Curb Your Enthusiasm” e recomandarea pentru tine. Serialul de 9 sezoane al lui Larry David este bazat mult pe improvizare și, la fel ca “Seinfeld”, nu are o poveste liniară.

       

      David reușește, însă, să îl ducă în locuri mai întunecate și mai ciudate, fără să îi fie frică să se prezinte drept un bărbat egoist, falit și de cele mai multe ori, extrem de greu de iubit. E un must-watch pentru oricine are tăria să guste sarcasmul și umorul negru al lui David.

       

      4. “Rome”

       


       

      Înainte de “Game of Thrones” și “Westworld” a fost serialul “Rome”. Această dramă istorică s-a bucurat de toată notorietatea aferentă când a apărut, și, pe bună dreptate.

       

      Cu o distribuție bogată, seria a adus pe micile ecrane unele dintre cele mai memorabile personaje din istorie, precum Julius Caesar, Mark Antony sau Brutus. Și dacă credeai că scenele de război din “Game of Thrones” au fost ambițioase, așteaptă să urmărești acest serial.

       

      5. “Silicon Valley”

       


       

      Creat de Mike Judge, serialul de 5 sezoane “Silicon Valley” este, în esență, dedicat IT-iștilor anilor 2010.

       

      Cu 22 de nominalizări la premiile Emmy, și două trofee câștigate, serialul HBO este despre un grup de șase prieteni care încearcă să se pună pe picioare. În loc de birourile tradiționale, acțiunea e plasată într-un loc de muncă neconvențional, în mijlocul unei case, iar în loc de șefi, există investitori.

       

      Sursa: uproxx.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor