Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Colegi de platou care se detestau reciproc

      20 iunie 2018, Autor: Anca Rusu
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Nu este deloc plăcut să joci scene de dragoste cu un partener pe care nu poți să îl suporți, dar când ești actor profesionist, nu ai de ales.

       

      Uneori, chimia de pe marile ecrane nu se întâmplă și în realitate, deși ai fi putut jura că respectivul cuplu din filme trăiește o frumoasă și autentică poveste de dragoste.

       

      Iată câteva exemple de cupluri din filme care, în realitate, se detestau reciproc.

       

      Ryan Gosling și Rachel McAdams în “The Notebook/ Jurnalul” (2004)

       

      The notebook

       

      Este greu de crezut că unul dintre cele mai romantice filme a avut în distribuție doi actori care, initial, nu se puteau suporta, pentru ca, în final, să ajungă să formeze un cuplu și în viața reală. Potrivit regizorului Nick Cassavetes, Ryan Gosling a refuzat să filmeze o scenă alături de Rachel McAdams, spunând: “Vrei să o iei de aici și să îmi aduci altă actriță cu care să pot lucra? Nu pot face nimic cu ea, nu ajungem nicăieri”.

       

      Leonardo DiCaprio și Claire Danes în “Romeo + Juliet/ Romeo și Julieta” (1996)

       

      romeo si julieta

       

      Povestea clasică de dragoste scrisă de William Shakespeare îi aduce în rolurile principale pe Leo DiCaprio și Claire Danes, care, în realitate, nu se puteau înghiți, deși pe marile ecrane au făcut o treabă excelentă. Actrița a spus că DiCaprio se comporta “foarte imatur” pe platourile de filmare, în timp ce Leo a carcaterizat-o pe Danes ca fiind arogantă și distantă. Cei doi au avut ocazia de a juca din nou împreună, 15 ani mai târziu, în filmul “J. Edgar”, însă Claire Danes a refuzat rolul.

       

      David Duchovny și Gillian Anderson in “The X Files/ Dosarele X

       

      dosarele x

       

      Scully și Mulder păreau a fi veșnic îndrăgostiți pe marile ecrane, însă în realitate nu a fost deloc așa. Chiar dacă au făcut din nou echipă pentru filmul de lungmetraj “The X Files: I Want to Believe/ Dosarele X: Vreau sa cred” (2008), Duchovny a declarat despre Gillian Anderson: “Intimitatea generează uneori dispreț… Obișnuiam să ne certăm din nimic. Nu mai suportam să ne vedem atât de des.”

       

      Shirley MacLaine și Anthony Hopkins în “A Change of Seasons” (1980)

       

      change of season

       

      Sir Anthony Hopkins a avut un conflict serios cu Shirley MacLaine în timpul filmărilor pentru “A Change of Seasons”, în anii ’80. Fiind întrebat cum a decurs colaborarea cu veterana actriță, Hopkins a mărturisit: “Este cea mai nesuferită actriță cu care am lucrat vreodată.”

       

      Patrick Swayze și Jennifer Grey în “Dirty Dancing” (1987)

       

      dirty dancing

       

      Regretatul actor Patrick Swayze a recunoscut, în cartea autobiografică pe care a lansat-o în 2009, că nu a avut deloc o colaborare fructuoasă cu Jennifer Grey. Se pare că actrița avea căderi nervoase la orice critică adusă și, în plus, întrerupea filmările pentru că nu se putea abține din râs. “Avea tot felul de stări ciudate și ne obliga să repetăm aceeași scenă de nenumărate ori când începea să râdă”, a povestit Swayze.

       

      Tony Curtis și Marilyn Monroe în “Some Like It Hot/ Unora le place jazz-ul” (1959)

       

      some like it hot

       

      Deși, ulterior, Tony Curtis a recunoscut că a avut o relație amoroasă cu frumoasa Marilyn Monroe, actorul a făcut o declarație șocantă despre aceasta. Întrebat cum au decurs filmările pentru “Some Like It Hot”, Curtis a menționat că “A fost ca și cum l-aș fi sărutat pe Hitler”. În 2008, actorul s-a scuzat, spunând că a fost doar o glumă proastă.

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor