Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Cum s-a luptat Jennifer Lopez pentru “A doua șansă”

      19 decembrie 2018, Autor: Alexandra Malachi
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Jennifer Lopez era foarte aproape să renunțe de tot la industria de entertainment. "Pur și simplu ajungi la momentele alea de răscruce în viață", a dezvăluit ea, într-un interviu radiofonic la National Public Radio, cu jurnalistul NPR, Sam Sanders.

       

       

      Tabloidele erau pline de povești despre artistă și ea voia să dețină din nou controlul asupra propriei cariere. “Poate nu ar mai trebui să fac asta. Poate ar trebui să nu mai cânt, să nu mai fac filme și să fac altceva”, a mărturisit Jennifer Lopez că se gândea.

       

       

      Însă ar fi renunțat la o carieră impresionantă, de aproape trei decade. Din 1986 până acum, Lopez a apărut în mai mult de 30 de filme, a lansat cântece și albume care au dominat clasamentele, a jucat în diferite show-uri de televiziune și chiar și-a lansat și propriul parfum.

       

       

      Așadar, acum  putem spune că artista s-a luptat pentru a doua ei șansă și chiar a primit-o! A revenit în forță pe marile ecrane cu comedia romantică “Second Act/ A doua șansă”.

       

       

      Filmul a debutat pe primul loc în box-office-ul românesc de weekend, la premiera de săptămâna trecută.

       

      Pelicula o aduce în prim plan pe Maya, personajul jucat de Jennifer Lopez, într-un moment în care era tot mai frustrată şi nefericită de felul în care a ajuns viaţa ei.

       

      Maya refuză să se resemneze şi acceptă provocarea de a demonstra afaceriştilor de pe Madison Avenue că şcoala vieţii este la fel de importantă precum prestigioasele diplome.

       

       

      Sunt o fată din Bronx care se simte pur și simplu... foarte fericită că și-a împlinit singură visul, străbătându-și propria pădure întunecată”, a spus Lopez. “Încă cresc, evoluez și încerc să fiu mai bună în fiecare zi”.

       

       

      Jennifer Lopez a mai vorbit în interviul cu Sanders despre anii ei de celebritate, despre viața ei transpusă în propria muncă și despre cum e să spargi barierele industriei din poziția de femeie hispanică.

       

      Nu e chiar așa ușor. În general, lumea se așteaptă ca aceste persoane să lucreze ca servitori, în bucătărie sau chestii din astea. Și asta nu e echitabil deloc. Pentru că oamenii aceia depun la fel de mult efort ca toată lumea pentru a le oferi copiilor lor toate oportunitățile din țară”, a concluzionat ea la postul național de radio.

       

      Sursa: npr.org

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor