Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Dansul Dragostei 5: Bătălia Starurilor, o poveste despre oameni, despre experienţele prin care trec în încercarea de a deveni dansatori profesionişti

      2 septembrie 2014, Autor: Elinne Bîrnea
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Dacă sunteţi pasionaţi de dans, cu siguranţă aţi auzit de seria Step Up, mai multe filme în care acţiunea se derulează în jurul unor trupe de dans ce îmbină diferite stiluri de dans în coregrafii spectaculoase. Primele 4 filme, au strâns mulţi fani, deci probabil şi al cincilea va avea succes.

       

      În 2006, Jennifer Gibgot şi fratele său Adam Shankman au lansat o frenezie de dans internaţională cu primul film Dansul dragostei, o poveste de dragoste pe ritmuri energice de hip-hop, în care un break dancer isteţ face echipă cu o balerină ambiţioasă. După ce popularitatea filmului s-a răspândit internaţional, generând alte trei capitole pe marele ecran, producătorii prezintă o nouă poveste în care se îmbină stilurile urban şi clasic în filmul Dansul Dragostei 5: Bătălia Starurilor, cel mai reuşit capitol de până acum.

       

       

      Ca predecesorul său de mare succes, Dansul dragostei 4: Revoluţia, Dansul Dragostei 5: Bătălia Starurilor virează franciza într-o nouă direcţie. Dansul dragostei 4: Revoluţia a explorat lumea flash mob-ului, mulţimea care izbucneşte spontan în dans, iar acest film ne prezintă lumea dansatorilor profesionişti.

       

      Povestea filmului se învârte în jurul dansatorului de stradă Sean Asa (Ryan Guzman), care se mută la Hollywood în speranţa de a dobândi faimă şi avere, însă descoperă că şansele de a se face remarcat în lumea dansului profesional sunt minimale. Dar când noua trupă de dans pe care o formează cu frumoasa şi hotărâta Andie West (Briana Evigan) se califică în runda finală a unei competiţii televizate cu miză mare în strălucitorul Las Vegas, i se iveşte în sfârşit şansa de a-aşi împlini visul. Asta dacă poate să lase deoparte loialitatea şi rivalitatea şi să facă ceea ce-i place cel mai mult, să danseze.

       

       

      Filmul nu are prea multe dialoguri, însă producătorii seriei nu au avut niciodată intenţia să creeze scene emoţionante, ci doar scene de dans uimitoare pe o muzică care te face să te ridici de pe scaun. Coregrafiile uimitoare au fost executate în timp real, în faţa camerelor de filmat.

       

      Dansul, care este temelia lumii Step Up, vă va uimi şi de data asta cu energia şi amploarea spectaculoase. Însă, noul film vine cu un aer original şi proaspăt. E o poveste despre oameni, despre experienţele prin care trec în încercarea de a deveni dansatori profesionişti şi despre cum învaţă să lege relaţii cu oamenii din jurul lor.

       

       

      Dansul este motiv de relaxare şi bucurie. Aşa că dacă vreţi să vă încărcaţi cu bună dispoziţie, mergeţi să vedeţi filmul acum în cinematografe!

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor