Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Drew Barrymore şi Adam Sandler revin pe marile ecrane într-o nouă comedie demenţială!

      20 iunie 2014, Autor: Elinne Bîrnea
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Cea de-a treia colaborare dintre actorii Adam Sandler și Drew BarrymoreDin greșeală împreună marchează un nou proiect care îi aduce împreună pe marile ecrane, ca urmare a succesului de care s-au bucurat în comediile romantice Mereu la prima întâlnire și Nuntă cu cântec.

       

      Cei doi joacă rolurile unor parinţi singuri, Jim (Sandler) şi Lauren (Barrymore) se zbat să-şi câştige pâinea şi să-şi crească copiii cum pot mai bine, astfel e mult mai complicat decât era odată să găsească dragostea. Acum au de-a face cu programul de după şcoală, dădace, ore de întors acasă şi întrebări dificile. Priorităţile s-au schimbat. Acum problema nu e doar să găsească acea persoană specială, ci să găsească acea persoană specială care să fie o influenţă bună asupra copiilor.

       

      După o întâlnire dezastruoasă, Lauren şi Jim ajung la concluzia că sunt complet nepotriviţi unul pentru celălalt şi nu au de ce să se mai revadă vreodată. Cu toate acestea, imprevizibilul îi aduce împreună, cu tot cu copii, timp de o săptămână, într-un luxos resort din Africa.

       

       

      Filmul începe cu o întalnire între cele două personaje principale, care se dovedeste a fi un dezastru. Ea a divorţat recent, iar Jim e văduv. Amândoi au fost căsătoriţi multă vreme şi nu sunt pregătiţi să meargă din nou la întâlniri, dar prietenii lor îi bat la cap spunându-le că trebuie să meargă mai departe. Până la urmă, se lasă convinşi să meargă la o întâlnire pe nevăzute, care nu decurge deloc bine. Amândoi au emoţii. El spune exact ce nu trebuie şi îi bea berea, iar ea se îneacă cu supa. 

       

      În loc să fie un nou început, întâlnirea nu face decât să le întărească convingerea că trebuie să se concentreze asupra copiilor şi a slujbei şi să uite de relaţii. Lauren se hotărăşte să-i ducă pe băieţii ei într-o vacanţă de neuitat şi cumpără la un preţ foarte redus un pachet de vacanţă, fără să ştie că Jim trage şi el de sfori ca să aibă parte de aceeaşi ofertă incredibilă pentru fetele lui. Două săptămâni mai târziu, spre surprinderea lor, ajung faţă în faţă în curtea unui hotel extrem de romantic şi elegant, unde totul e gândit special pentru o „familie mixtă” în vacanţă… şi toate celelalte camere sunt ocupate.

       

       

      Faptul că povestea se desfăşoară într-un loc atât de vast şi exotic îi ajută pe Jim şi Lauren să se dezică de obiceiurile lor zilnice şi să iasă din zona de confort. De asemenea, sunt mai indulgenţi cu prejudecăţile pe care şi le-au format unul despre celălalt şi pot să se bucure de nişte experienţe pe care acum câteva săptămâni nici nu şi le-ar fi putut imagina. Chiar dacă n-au de ales.

       

      Micile incidente şi situaţiile imprevizibile îi vor învăţa pe cei doi că aparenţele pot fi înşelătoare, în timp ce copiii lor vor avea parte de experienţe care îi vor schimba radical.

       

      Copiii sunt interpretați de: Bella Thorne de la emisiunea Disney Channel “Shake it Up,” Emma Fuhrmann și Alyvia Alyn Lynd, toate fiind fiicele lui  Jim; Kyle Red Silverstein și Braxton Beckham sunt fiii lui Lauren.

       

       

      Scaunul regizorului este ocupat de Frank Coraci, care a mai colaborat cu Sandler și Barrymore la The Wedding Singer și l-a regizat pe Sandler de asemenea la comediile de succes The Waterboy și Click.  Scenariul este semnat Ivan Menchell și Clare Sera. Filmul este produs de Mike Karz, Adam Sandler și Jack Giarraputo, cu Barry Bernardi, Josie Rosen, Tim Herlihy, Allen Covert și Steven Koren pe post de producători executivi.

       

      Din greșeală împreună poate fi urmărit de astăzi în cinematografele din întreaga ţară!

       

       

      Sursa: thehollywoodreporter.com 

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor