Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      După succesul avut de "Crăiasa Zăpezii", Wizart Animation revin cu o incitantă continuare a poveștii

      17 decembrie 2015, Autor: Aura Iancu
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

       

      Dacă vorbim despre exemple clasice de filme de animaţie sovietice, este aproape imposibil să nu amintim de versiunea pentru ecrane a basmului lui Hans Christian Andersen „Crăiasa zăpezii”, produs de Soyuzmultfilm în 1957.

      S-ar părea că acel film de animaţie de o oră a spus cam pe scurt povestea unei tinere fete care îşi urmează prietenul în călătoria lui către ţinutul nordic unde trăieşte vrăjitoarea. Animatorii moderni au decis să povestească întâmplările din vestitul basm într-o cu totul altă manieră. Tânăra companie „INLAY Film” s-a apucat de treabă.

       

       

      Sergey Rapoport, unul dintre producătorii filmului declară: „este un basm de Hans Christian Andersen, chiar dacă a fost profund revizuit. Am adăugat umor şi noi personaje. Atmosfera a fost schimbată. Kai şi Gerda nu mai sunt frate şi soră. Copiii, pur şi simplu, apar în acelaşi loc, în acelaşi timp, şi se plac unul pe celălalt. Şi nici Crăiasa zăpezii nu mai este aşa de rea.”


      Ambiţia noastră a fost ca un asemenea proiect, cu un buget aşa de mare, să fie de interes general, nu doar în Rusia”, a precizat Rapoport. „Şi nu erau prea multe poveşti pe care să le putem prelucra din punct de vedere creativ şi financiar. Pot spune cu încredere că filmările pe care le-am făcut noi nu se pot compara cu niciun alt film de animaţie, din punct de vedere al calităţii prelucrării. A fost o provocare. La început, am discutat cu un distribuitor rus, apoi am început negocierile şi cu companiile străine”.

       

       

      Wizart Animation este o companie de  animaţie computerizată din Rusia, care se dezvoltă extrem de repede. Sediul companiei este în Moscova, iar studiourile sunt în Voronezh.

      Principalul obiectiv al celor de la Wizart a fost să creeze, să producă şi să distribuie filme de animaţie de calitate şi seriale de desene animate, care să îmbine tehnologia inovatoare şi poveştile mişcătoare pentru copiii şi adulţii care cred în miracole.

      Portofoliul companiei cuprinde mai multe proiecte de animaţie aflate în diferite stadii de producţie. Povestea 3D „Crăiasa zăpezii” a fost principalul proiect al anului 2012.

       

       

      Povestea “Crăiasa Zăpeziiprezintă călătoria plină de aventuri a micuţei Gerda care încearcă să îşi găsească fratele ţinut prizonier undeva în vasta întindere albă din ţinutul vrăjit de Crăiasa Zăpezii. De-a lungul drumului, Gerda se confruntă cu multe obstacole, dar cunoaşte şi noi prieteni de nădejde.

       

      Contiunarea, „Crăiasa zăpezii 2', urmărește aventurile ce au survenit după ce planurile malefice ale Craiasei au fost înlăturate. Trolii au început să se bucure de libertate fără limite. De când a fost aliatul principal în marea victorie, trolul Orm a devenit eroul tuturor. Totuşi, statutul de ajutor nu îl mulţumeşte, de aceea entuziastul personaj începe să împrăştie poveşti de-a dreptul ridicole, conform cărora el este adevăratul erou. De unul singur a învins-o pe Crăiasă şi acum urmează să ia în căsătorie o frumoasă prinţesă şi să moştenească o avere uriaşă!

       

      Descoperiţi noile aventuri ale lui Orm și ale Gerdei urmărind animaţia „Crăiasa Zăpezii”, din 1 ianuarie 2016, la cinema. Un film distribuit de Freeman Entertainment!

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor