Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Camera secreta

      Home » Camera secreta » “Eroi de sacrificiu 3”, cea mai personală răfuială din franciză de până acum

      Camera secreta

      • Festivalurile de azi
      • #biografice
      • #Cronica
      • #esteHorror
      • #interviu
      • #ZonaCopiilor
      • Premierele lunii
      • Saga Amurg
      • TOP "Cei mai ..."
      • TOP "Cele mai ..."

      Bloguri partenere

      • CineAmator

      Reviste partenere

      • Revista 2
      • Revista 1
      • Revista 3

      Când am auzit pentru prima oară de Eroi de sacrificiu în 2010, ideea de a reuni toţi marii actori de acţiune Stallone, Arnold, Willis, Statham şi Jet Li, într-un film, ne-a făcut să ne aşteptăm la un ceva spectaculos. Prima parte din franciză, i-a adus laolată pe unii dintre cei mai duri şi de succes eroi de acţiune, într-o acţiune cinematografică incredibilă. Apoi, a apărut Eroi de sacrificiu 2, cu marele Jean Claude Van Damme, jucând rolul de raufăcător, ceea ce a adus un plus de umor şi acţiune. Ambele filme ne-au pus pe jar cu scene de acţiune neegalate şi staruri uluitoare, încasând peste jumătate de miliard de dolari la box office.

       

      Eroi de sacrificiu 3 continuă tendinţa de umor şi acţiune, dar de data aceasta, misiunea se transformă într-o bătălie epică între clasicul old-school versus expertiza tehnologică, în cea mai personală răfuială din Eroi de sacrificiu de până acum. Pentru prima oară, Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger şi Jason Statham îşi unesc forţele cu Mel Gibson, Wesley Snipes, Harrison Ford şi alte 11 personalităţi legendare şi staruri în ascensiune, care prezintă publicului o nouă generaţie de eroi de sacrificiu.

       

       

      Filmul începe cu o scenă desprinsă din filmele cu James Bond, unde Stallone cu câţiva dintre eroi, salvează unvechi prieten cuţitar, interpretat de Wesley Snipes. Secvenţa, ca multe alte scene de acţiune din filn, este extraordinară. De la aterizarea elicopterului pe tren, până la fuga lui Snipes pe vagoane pentru a distruge triajul, totul este extraordinar.

       

      Echipa se întâlneste în Somalia, cu muschiulosul nostru favorit, Hale Caesar (Terry Crews), pentru a intercepta un transport de bombe, destinate să ajungă la un răufăcător. Dar surpriză! Dealerul de armament este nimeni altul decât Conrad Stonebanks, interpretat de Mel Gibson. Stonebanks a fost unul din fondatorii eroilor de sacrificiu, pe care Barney credea că l-a omorât cand acesta a devenit pungaş şi a început să facă trafic illegal de armament. Profund mirat, Barney nu luptă ca de obicei, permiţând-ui lui Stonebanks să scape cu un elicopter, dar nu înainte să facă cel mai sadic lucru din film, să îl împuşte pe Caesar în spate, ranind-ul grav.

       

      După ce Stonebanks scapă, Barney îşi dă seama că echipa lui este depaşită şi că are nevoie de membri mai tineri şi mai buni. Cu ajutorul lui Bonaparte (Kelsey Grammer), un mercenar retras din activitate, strânge o echipă formată din tineri experţi în lupte libere, computere şi arme. Îl recrutează şi pe Galgo, un mercenar ce vorbeşte mult, dat afară din echipa lui, interpretat de Antonio Banderas, care surpinzător adaugă puţină comedie în film. 

       

       

      Ce se întâmplă mai departe şi cine va ieşi învingător, Barney sau Stonebanks, vă lăsăm să descoperiţi urmărind filmul!

       

       

      Sursa: moviepilot.com

      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!