Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      „Femeia în negru 2: Îngerul morţii”, un horror pe care nu trebuie să-l ratezi!

      26 februarie 2015, Autor: Elinne Bîrnea
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Fanii genului horror au un motiv de bucurie. Un alt film spectaculos s-a lansat în cinematografe. Este vorba despre Femeia în negru 2: Îngerul morţii, continuarea peliculei din 2012 care a îngrozit publicul din întreaga lume.

       

      Cu o acţiune care se desfăşoară în secolul al XIX-lea, Femeia în Negru, filmul cu Daniel Radcliffe, despre un avocat pe nume Arthur Kipps şi experienţele sale cumplite în cumplita Casă din Mlaştina Ţiparului a avut încasări de 127 milioane de dolari la nivel mondial. Numai în Marea Britanie, filmul a încasat 21,5 milioane de lire sterline, devenind cel mai de succes film horror britanic al tuturor timpurilor.

       

       

      Încântaţi de succesul filmului, producătorii s-au hotărât să facă şi o continuare: o poveste care se reia 40 de ani mai târziu.

       

      Din cauza bombardamentelor din timpul celui de Al Doilea Război Mondial, un grup de opt elevi sunt evacuaţi la ţară, de către profesoarele Eve Parkins (Phoebe Fox) şi Jean Hogg (Helen McCrory). Printre aceştia se află şi Edward (Oaklee Pendergast), un băieţel traumatizat în urma morţii mamei sale într-un bombardament. În călătoria lor cu trenul, îl cunosc pe Harry Burnstow (Jeremy Irvine), un pilot RAF care mergea către aceeaşi destinaţie, satul Crythin Gifford, acolo unde ei aveau să se refugieze la Casa din Mlaştina Ţiparului (Eel Marsh House) în care, în urmă cu 40 de ani, Arthur Kipps a investigat primul său caz supranatural.

       

      Odată ajunse la destinaţie, Jean şi Eve sunt şocate de starea în care se află noua lor locuinţă. Eve doarme prost, deranjată de sunete şi vise rele. În a doua seară, ea aude din nou zgomotul care o trezise din somn – sunetul unui balansoar care se mişcă. Între timp, copiii fac presupuneri că Edward a văzut o fantomă. Ei nu ştiu că, din umbră, sunt urmăriţi de un spirit răuvoitor – Femeia în Negru.

       

       

      În ziua următoare, unul dintre copii, Tom (Jude Wright) dispare. Eve îi găseşte trupul fără viaţă afară, încurcat într-o sârma ghimpată. Eve este speriată, fiind sigură că a încuiat uşa principală a casei. Mai târziu, Eve vede o femeie îmbrăcată în negru, undeva, în depărtare. Nu reuşeşte să o prindă, dar ajunge la un mic cimitir.

       

      Încă şocată de experienţă, Eve se întâlneşte mai apoi cu Harry. Îi spune de convingerea ei că mai e cineva care locuieşte acolo, iar ea şi Harry încep să caute prin casă.

       

      În toată confuzia, Joyce dispare şi moare sufocată cu o mască de gaze. În zori, Eve îl roagă pe Harry să le ducă departe de acea casa, undeva, pe aerodromul său.

       

      Când ajung acolo, se dovedeşte că aerodromul este, de fapt, fals, creat pentru a-i păcăli pe nemţi, fiindcă trecutul lui Harry ca locotenent l-a redus pe acesta la misiuni neînsemnate, cum este şi această falsă bază aeriană. După ce se retrag în buncărul de la baza aeriană, Eve, Harry, Jean şi copiii se trezesc într-o situaţie tot mai tensionată, care culminează cu apariţia Femeii în Negru.

       

       

      Pentru că niciunul dintre actorii din primul film nu apare în al doilea, pentru acesta a putut fi aleasă o nouă distribuţie, începând cu rolul lui Eve. Lista de vedete tinere potrivite pentru acest rol era destul de limitată. Era aproape imposibil să găsească pe cineva care să fie la nivelul lui Daniel Radcliffe.

       

      Actriţa care a atras atenţia tuturor a fost Phoebe Fox, absolventă care fusese foarte apreciată în rolul Cordeliei în compania lui Jonathan Pryce, în producţia Regele Lear a Teatrului Almeida din Londra.

       

      Jeremy Irvine, cel de-al doilea actor principal, a fost crescut în estul Angliei, Irvine şi-a petrecut copilăria plimbându-se pe lângă baze aeriene din timpul celui de-al Doilea Război Mondial şi colecţionează lucruri din război. Jeremy a intrat imediat în rolul ofiţerului de aviaţie

       

      Filmul Femeia în negru 2: Îngerul morţii este plin de tot felul de spaime, de supranatural şi alte cele. Ultimele 40 de minute te lasa fara suflare. Tensiunea este incredibilă. Dacă nu l-aţi văzut încă, mergeţi! Puteţi rezerva bilete AICI.

       

       

      Sursa: collider.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor