Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Filme de aventură cu spioni, tocmai bune de văzut în familie

      28 septembrie 2018, Autor: Alexandra Malachi
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Filmele care fac referire la lumea misterioasă a spionilor sunt excelente pentru copii, iar comediile de acțiune sunt fix ce trebuie pentru momente distractive în familie.

       

      Deși cele mai cunoscute filme cu spioni ale tuturor timpurilor sunt francizele precum eterna serie James Bond a lui Ian Fleming, pentru cei care caută o abordare cinematică mai prietenoasă a filmului de spionaj internațional, am alcătuit o listă cu câteva filme distractive cu această tematică, pe care le puteți urmări liniștiți și împreună cu copiii.

       

      De la comediile clasice precum "Agent Cody Banks/Agentul Cody Banks", până la trilogia "Spy Kids/Joaca de-a spionii", iată câteva dintre cele mai bune filme cu spioni, tocmai bune de văzut în familie.

       

      1. Agent Cody Banks/Agentul Cody Banks

       


       

      Întreaga familie poate aprecia această comedie cu spioni care a căpătat deja o conștiință proprie, dar sănătoasă. Filmul îi are în distribuție pe Frankie Muniz și pe Hilary Duff.

       

      Ca un pont de vizionare pentru părinți: înainte de a urmări filmul, retrăiți începutul anilor 2000 cu câteva melodii cântate de Hilary.

       

      2. Trilogia "Spy Kids/Joaca de-a spionii"

             Robert Rodriguez este scenaristul și regizorul iubitei trilogii "Spy Kids/Joaca de-a spionii", cu Antonio Banderas, Alexa Vega și Daryl Sabara.

       

      Filmele Spy Kids au primit atât de multe critici pozitive și aclamații mai ales datorită magiei vizuale creată de Rodriguez, dar și mulțumită carismei pure a întregii echipe de actori. Nu ratați apariția lui Ricardo Montalban în rolul bunicului copiilor din "Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams"!

       

      3. The Spy Next Door/Spionul din vecini

       

       

      Bob Ho, interpretat de Jackie Chan, e un super agent CIA sub acoperire, care de-a lungul timpului a reuşit să doboare numeroşi dictatori, terorişti şi chiar imperii malefice, asta până când s-a lovit de cea mai complicată misiune a carierei sale: să fie babysitter.

       

      Stilul antic și unic marcă înregistrată Jackie Chan din acest film face pelicula să fie o combinație între "Home Alone/Singur Acasă" și o comedie kung-fu clasică a anilor 90.

       

      4. Harriet the Spy/Harriet sub acoperire

             Filmul o prezintă pe Michelle Trachtenberg în rolul faimoasei fetițe spion, Harriet, cel mai deștept copil de 11 ani din lume.

       

      Din distribuția peliculei mai fac parte Rosie O’Donnell, în rolul dădacei lui Harriet. Pur și simplu un clasic!

       

      5. The Pacifier/Bona de la forțele speciale

             Vin Diesel strălucește în această comedie de acțiune despre un agent special, care în paralel cu misiunea de a proteja secrete de stat, trebuie să aibă grijă de câțiva copii cam neastâmpărați.

       

      6. Sky High/Școala superioară de eroi

       


      O alegere nemaipomenită pentru copii, filmul Walt Disney din 2005, "Sky High/Școala superioară de eroi" prezintă o poveste de aventură amuzantă pentru toată familia și are o distribuție destul de stufoasă.

       

      În rolurile principale sunt Kurt Russell si Kelly Preston, iar fanii filmului de gen îl vor recunoaște până și pe Bruce Campbell faimos pentru „Evil Dead/Cartea Morților”.

       

      Sursa: spy.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor