Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Filme și seriale pentru care o iubim pe Mila Kunis

      5 octombrie 2018, Autor: Alexandra Malachi
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Mila Kunis e genul ăla de celebritate de care nu prea ai cum să nu te îndrăgostești. Pe lângă faptul că are look-ul perfect pentru filme de primă clasă, simpatica vedetă de la Hollywood chiar are talent când vine vorba de actorie.

       

      Reușește să fie extrem de amuzantă, dar și foarte serioasă când trebuie. Ah, și e căsătorită cu Ashton Kutcher.

       

       

      În onoarea impresionantei cariere a Milei, spy.com a făcut o listă cu unele dintre cele mai bune apariții ale actriței, de la serialul de animație “Family Guy” până la comedia “Bad Moms/Mame bune și nebune”.

       

      1. “Friends with Benefits/Prietenie cu folos”

             “Friends with Benefits/Prietenie cu folos” este o comedie romantică modernă clasică.

       

      E degajată, amuzantă și completată de chimia unică dintre Mila Kunis și Justin Timberlake, iar asta ne face să urmărim filmul cu aceeași plăcere de fiecare dată.

       

      2. “Moving McAllister”

             În “Moving McAllister”, Mila Kunis joacă rolul lui Michelle McAllister, nepoata răsfățată a unui avocat șmecher.

       

      Când trebuie să se mute din Miami în Los Angeles, unul dintre stagiarii unchiului său, Rick Robinson, jucat de Ben Gourley, încearcă să îl impresioneze pe unchiul lui Michelle, ajutând-o să se mute. 

       

      3. “Family Guy”

       


       

      E destul de ușor să uităm că frumoasa Mila Kunis este, încă din 1999, vocea lui Meg din “Family Guy”, unul dintre cele mai bune seriale animate de televiziune din istorie.

       

      Cu toate că Mila e diametral opusă de personajul pe care îl interpretează, nimerește vocea la perfecțiune.

       

      4. “That ‘70s Show”

       


      Mila și-a făcut debutul, cu serialul de succes “That ‘70s Show”. Avea doar 14 atunci. De fapt, chiar i-a mințit pe agenții care se ocupau de casting, spunându-le că o să împlinească 18 ani “în curând”, vârsta minimă pe care ar fi trebuit să o aibă ca să obțină rolul.

       

      Până la momentul în care producătorii serialului au aflat adevărul, își dăduseră seama deja că Mila e perfectă pentru rol.

       

      5. “Ted”

             Când Seth Macfarlane, creatorul serialului “Family Guy”, s-a aventurat pentru prima oară în lumea lungmetrajelor, s-a asigurat că o are alături pe Mila Kunis.

       

      În filmul cu care Mcfarlane a debutat pe marile ecrane, “Ted”, Kunis o portretizează pe Lori, iubita personajului principal John Bennett, jucat de Mark Wahlberg, iubită care e sătulă până peste cap de comportamentul delăsător al prietenului ei.

       

      6. Forgetting Sarah Marshall/Înșelat de Sarah Marshall

             Mila Kunis a impresionat cu rolul pe care l-a interpretat în Forgetting Sarah Marshall/Înșelat de Sarah Marshall. A jucat impecabil rolul lui Rachel și a transformat de una singură un film bun într-unul și mai bun.

       

      7. “Black Swan/Lebăda Neagră”

             Chiar dacă Mila Kunis e cunoscută mai mult pentru adorabilele ei apariții în comedii romantice, în “Black Swan/Lebăda Neagră” a dovedit lumii întregi că are talentul necesar pentru a fi catalogată drept o actriță de excepție.

       

      În drama nominalizată la premiile Oscar, Kunis joacă rolul principalei adversare și al alter-ego-ului Ninei, portretizată de Natalie Portman.

       

      8. “Bad Moms/Mame bune și nebune”

             “Bad Moms/Mame bune și nebune” e unul dintre cele mai recente succese ale Milei Kunis. O interpretează pe Amy, o mamă a cărei viață perfectă se destramă când îl prinde pe soțul ei cu o altă femeie.

       

      Amy le întâlnește apoi pe Carla, interpretată de Kathryn Hahn, și pe Kiki, jucată de Kristen Bell. Ambele au un inamic comun cu Amy: șefa arogantă a Asociației Părinților, Gwendolyn, interpretată de Christina Applegate.

       

      9. Honey, We Shrunk Ourselves

             Una dintre primele apariții ale Milei Kunis pe marile ecrane a fost cea din Honey, We Shrunk Ourselves, unde a poretretizat-o pe Jill, prietena cea mai bună a lui Jenny Szalinski, jucată de Allison Mack.

       

      A fost un rol destul de mic, dar a contat destul de mult pentru că a ajutat-o să se infiltreze mai ușor în lumea de la Hollywood, la doar 13 ani.

       

      Sursa: spy.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor