Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Filme noi pe TIFF Unlimited, platforma de streaming online a Festivalului Internațional de Film Transilvania

      29 octombrie 2019, Autor: Anca Maco
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      La evenimentul de lansare al noilor titluri TIFF Unlimited, care a avut loc luni, 28 octombrie, în spațiile Qreator au participat peste 150 de invitați din industria de cinema, jurnaliști, artiști, și vedete. Directorul Festivalului Internațional de Film Transilvania, Tudor Giurgiu, alături de directorul artistic al TIFF și curatorul platformei TIFF Unlimited, Mihai Chirilov, au prezentat publicului noile titluri, printre care Love (r. Gaspar Noé), Loveless (r. Andrey Zvyagintsev), Mr. Gaga (r. Tommer Heymann), Leto (Kirill Serebrennikov), Tuvalu (r. Veit Helmer), The Gambler (r. Ignas Jonynas) și The Marriage (r. Blerta Zequiri), urmând ca în săptămânile următoare să fie lansate și alte premiere online.

       

      LOVE CINEMA - WATCH TIFF UNLIMITED este mesajul campaniei prin care platforma îl susține prin conținut: filme bune, atent alese, din genuri și teritorii diverse, filme de autor, independente sau premiate, atât din selecția festivalului, cât mai ales filme indisponibile pe alte canale. Filmele existente în grila actuală, printre care Happy End (r. Michael Haneke), L’amant double (r. François Ozon), Mommy (Xavier Dolan), I, Daniel Blake (r. Ken Loach) sau Que Dios nos perdones (r. Rodrigo Sorogoyen) sunt și ele printre titlurile vânate și recomandate de cinefili.

       

      Produs unic în România și în rândul festivalurilor din Europa Centrală și de Est, TIFF Unlimited, platforma de streaming ce continuă online experiența Festivalului Internațional de Film Transilvania, lansată în iunie 2019, este acum la dispoziția utilizatorilor și în aplicațiile de mobil din Google Play și App Store, precum și prin intermediul celor pentru Android TV și Apple TV. TIFF Unlimited, oferă astfel utilizatorilor acces oricând și oriunde, exclusiv pe teritoriul României, la un conținut premium, curatoriat, ce cuprinde filme din toată lumea, atât din browser (accesând unlimited.tiff.ro), cât și de pe mai multe tipuri de device-uri.

       

       

      „De la prima ediție a TIFF până în prezent ne-am implicat într-o serie de campanii importante legate de revitalizarea sau modernizarea cinematografelor, dar am inclus, în același timp, componenta tehnologică în toate acțiunile noastre. Cei care iubesc cinemaul au, însă, în afara festivalurilor și a evenimentelor de profil, puține opțiuni de vizionare a unui film independent sau a unui film de autor, în general. Iar în ofertele viitoare ale cinematografelor, aceste tipuri de producții se vor regăsi, în continuare, într-o proporție infimă. Încurajăm vizionarea filmelor în cinematografe, dar și consumul de cinema de calitate pe orice device-uri. Tocmai de aceea am creat această platformă - o alternativă pentru distribuitorii de film care doresc să își prezinte în continuare titlurile publicului și o oportunitate facilă pentru toți iubitorii de cinema din România, de orice vârstă, care vor să urmărească aceste producții, oricând, nu doar în timpul festivalurilor la care mulți nici nu acces.” spune Tudor Giurgiu, președintele Festivalului Internațional de Film Transilvania.

       

       

      Până la finalul acestui an, prețul unui abonament lunar este de 3,5 Euro + TVA (utilizând codul promoțional LOV333). Toți cei care se abonează în această perioadă vor beneficia de același preț și pe parcursul anului viitor, dacă își mențin subscripția lunară.

      De asemenea, utilizatorii TIFF Unlimited pot opta și pentru abonamentul anual de 65 Euro. Platforma oferă o săptămână gratuită de testare, la orice tip de abonament și pregătește multe surprize pentru cinefilii români.

       

      The festival must go on. Anytime. Online” - este promisiunea adresată tuturor cinefililor, pe care TIFF o va susține constant prin completarea selecției de filme de pe TIFF Unlimited.

       

       

       

       

      TIFF Unlimited este un proiect sprijinit de Centrul Național al Cinematografiei și Administrația Fondului Cultural Național.

       

      SURSA: TIFF Unlimited

       

      Comenteaza Subiectul
      ULTIMELE COMENTARII
      • Adenisa 7 noiembrie 2019, 18:28

       Masacrul din texas

      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor
      • Adenisa 7 noiembrie 2019, 18:28

       Masacrul din texas