Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Godzilla 2014: 5 lucruri la care să ne așteptăm de la întoarcerea legendarului monstru

      3 martie 2014, Autor: Elinne Bîrnea
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Au trecut 16 ani de când cei de la Tristar au lansat remake-ul american al celebrului monstru Godzilla. Specialiştii în cinematografie spun că filmul din 1998 a fost un eşec colosal, atât în ce privește câştigul financiar, cât și din prisma detaliilor legate de scenariu şi design. „Creatura nu seamăna cu Godzilla deloc, nu are nici una din caracteristicile lui”, au afirmat fanii filmului.

       

      Să sperăm că de această dată Legendary Pictures/Warner Bros. ne va da o varianta mult îmbunătățită, odată cu lansarea filmului Godzilla pe 16  mai 2014.

       

      Iată cinci motive pentru care nu trebuie să ratezi Godzilla:

       

      1. O distrugere corespunzătoare a Statelor Unite

       


      Trebuie să recunoaştem, New York-ul şi alte oraşe au simţit mânia diverselor invazii extraterestre, monştrilor gigant şi insectelor de toate formele şi mărimile. Cu toate acestea, New York-ul (presupunând că acesta era oraşul) nu a fost anihilat de Godzilla în mod corespunzător.

       

      În ciuda reperelor evidente pe care marele monstru le-ar putea decima, mi-ar plăcea să văd ceva acţiune în San Francisco, de exemplu, sau de ce nu, un tur de distrugere pe întreg teritoriul Statelor Unite.  

       

      2. O nouă franciză = Mai mulți monştri

       


      Unul din lucrurile care i-a deranjat pe fanii producţiei din 1998, a fost că Godzilla nu lupta cu orice adversar, decât cu fortele militare. De data aceasta, cei din cadrul producţiei, susţin că vom avea parte de mai multă acţiune, lucru care ne duce cu gândul la imaginea unui antagonist gigant în locul monstrului nostru preferat. Dacă acesta informație se confirmă, poate că am putea vedea Legendary/Warner Bros. cumparând drepturile pentru unul dintre ceilalți monștri Toho, cum ar fi Ghidorah sau Rodan.

       

      3. O distribuție de excepție

       


      Aruncând o privire la filmele cu creaturi gigantice care s-au realizat în trecut, îmi trece prin cap o singură întrebare: ne uităm la aceste producţii doar datorită monştrilor? Cred, totuşi, că şi actorii au o contribuţie majoră. Ei bine, cei de la Legendary Pictures au depus toate eforturile pentru a creea o  distribuție competentă astfel încât filmul să fie un real succes.

       

      Bryan Cranston, Aaron Taylor-Johnson, Ken Watanabe, Elizabeth Olsen şi Juliette Binoche sunt doar câțiva dintre actorii care întregesc distribuiția noului remake Godzilla.

       

      4. Un scenariu secret care promite mult

       


      Foarte puține detalii au fost facute publice despre acest nou Godzilla, dar știm sigur că de această dată originile monstrului for fi legate de ceva modern dar pastrând elemente din filmul original din 1954. Ne putem aștepta la legături cu trecutul original, lucruri referitoare la aparitia sa, dar rămâne de văzut în ce măsură acestea se vor răsfrânge asupra renașterii sale.

       

      Unele comentarii scurte ale actorilor implicați, au indicat că va fi un film care are conotatii sumbre pe tot parcursul. Dacă va fi ceva de genul filmului original Inoshiro Honda 1954, atunci cred ca vom avea o peliculă uimitoare ce merită așteptată.

       

      5. Godzilla va avea un design clasic

       


      În ciuda unor modificări minore, sunt sigură că celebrul personaj va avea acelaşi design clasic. Păcat! Fanii și publicul ar fi fost încântaţi să vadă o abordare modernă a look-ului cu care ne-a obişnuit Godzilla. Dar cine ştie, poate în cele din urmă vom fi surprinşi! Ne vedem pe 16 mai la cinema!

       

       

      Sursa: whatculture.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor