Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      “Hobbitul - O călătorie neaşteptată” – de astăzi în cinematografele din România!

      14 decembrie 2012, Autor: Elinne Bîrnea
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Aşteptat de iubitorii genului încă din 2003, filmul lui Peter Jackson care precede trilogia “Stăpânul inelelor”, stârneşte interesul tuturor fanilor şi generează o mulţime de discuţii.

       

      Vezi trailere

       

      Acţiunea din filmul “Hobbitul - O călătorie neaşteptată” este plasată cu 60 de ani înainte de povestea din trilogia “Stăpânul inelelor” şi prezintă aventurile hobbitului Bilbo Baggins (Martin Freeman), angajat de vrăjitorul Gandalf (Ian McKellen) să-i însoţească pe cei 13 gnomi în călătoria lor prin Pământul de Mijloc. 

       

      Scenariul pentru „Hobbitul - O călătorie neaşteptată” este scris de Fran Walsh, Philippa Boyens, Peter Jackson şi Guillermo del Toro.

       

       

      Conform publicaţiei The New York Daily News, regizorul Jackson este denumit „un vrăjitor autentic” al Pământului de Mijloc. Conform aceleaşi publicaţii, filmul “Hobbitul - O călătorie neaşteptată” este primul din lume realizat şi în variantă HFR (high-frame-rate). Prin folosirea acestei noi tehnologii „magice”, imaginile sunt proiectate la o viteză de 48 de cadre pe secundă (dublul faţă de norma de 24 cadre pe secundă, cu care este obişnuit creierul uman), lucru care asigură o imagine mult mai clară, mai realistă, conferind în acelaşi timp o fluiditate mai mare a obiectelor şi personajelor.

       

       

      Considerat de către cotidianul The Times  drept o „capodoperă fără cusur” - „Hobbitul – O călătorie neaşteptată” va începe să ruleze de astăzi în cinematografele din întreaga ţară şi este, după câte se pare, cel mai aşteptat film al anului şi în România. Prin urmare, tuturor celor care le-a fost dor de o călătorie în legendarul Pământ de Mijloc, fanii gnomilor, ai elfilor şi în special ai hobbiţilor au motive de bucurie: vechii eroi din “Stăpânul inelelor prind din nou viaţă şi nu se întorc cu „mâna goală”, ci însoţiti de personaje nou-nouţe.

       

       

      Ecranizarea beneficiază de o distribuţie de excepţie: Ian McKellen revine în rolul lui Gandalf cel Sur, Martin Freeman joacă excepţional rolul lui Bilbo Baggins şi Richard Armitage interpretează imecabil rolul lui Thorin Scut de Stejar. Reluându-şi rolurile din „Stăpânul inelelor”, îi regăsim în trilogia „Hobbitul” şi pe Cate Blanchett, în rolul Galadriel, pe Ian Holm în rolul lui Bilbo cel vârstnic, pe Christopher Lee ca Saruman, pe Hugo Weaving ca Elrond, pe Elijah Wood ca Frodo, precum şi pe Andy Serkis ca Gollum.

       

       

      Filmul de faţă reprezintă prima parte din trilogia „Hobbitul”, iar cea de-a doua parte va rula cel mai probabil la sfârşitul anului 2013. 

       

       

      Detalii film

       


      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor