Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Hotel Transilvania 3: Monștrii în vacanță este animația verii

      20 iulie 2018, Autor: Anca Rusu
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Este foarte plăcut să urmărești pe marile ecrane o animație hollywoodiană care promovează Ținutul Transilvaniei și reinterpretează mitul lui Dracula într-un mod uman, amuzant, plin de magie și culoare.

       

      Dacă în primul film “Hotel Transilvania” am observat relația dintre Dracula și fiica lui, iar în cea de-a doua animație s-a pus accent pe relația acestuia cu nepotul său, acum Drac realizează că se simte singur și are nevoie de o parteneră. Mavis îi atrage atenția tatălui său că nu a părăsit hotelul de sute de ani și decide să îi facă o surpriză: o croazieră alături de familie și prieteni.

       

      Dacă inițial Drac nu este deloc încântat de ideea fiicei sale, totul se schimbă în momentul în care acesta o cunoaște pe Ericka, frumoasa blondă căpitan de vas. Din păcate, Ericka este strănepoata legendarului vânător de monștri Abraham van Helsing și nu are de gând să tolereze prezența monștrilor pe vasul său de croazieră. În plus, Mavis devine geloasă când observă că tatăl său este îndrăgostit lulea și începe să se simtă amenințată de Ericka.

       

      ericka

       

      Animația excelează la capitolul relații inter-monstruoase-umane, pentru că ne prezintă latura sensibilă a monștrilor, capacitatea acestora de a se îndrăgosti și de a iubi necondiționat. Încă o dată, “Hotel Transilvania” ne invită să renunțăm la prejudecăți și să acceptăm oamenii/ monștrii/ situațiile exact așa cum apar în viața fiecăruia.

       

      Urmează o serie de întâmplări amuzante prin care Drac încearcă să îi atragă atenția Erickăi, aflată sub influența malefică a lui Van Helsing. Treptat-treptat, aceasta realizează că istoria nu le-a făcut dreptate simpaticilor monștri și că, uneori, adevărații monștri sunt chiar oamenii – o idee care persistă de-a lungul celor trei filme ale francizei.

       

      Atât părinții cât și copiii se vor distra de minune la “Hotel Transilvania 3: Monștrii în vacanță”, pentru că animația conține mult umor de situație care se adresează ambelor categorii. De exemplu, vârcolacul Wayne și soția au în sfârșit parte de liniște după ce își lasă droaia de copii la locul de joacă (unde fac ravagii) și sunt încuiați de Ericka într-un loc secret. Poate că soții vârcolaci ar fi trebuit să se panicheze, în schimb, ei se simt foarte bine izolați, departe de agitația continuă a vieții de familie.

       

      O frumoasă lecție de viață vine din partea lui Johnny, care își sfătuiește soția, pe Mavis, să lase deoparte grijile, să intre pe frecvența dragostei și să se înconjoare de energii pozitive. Acesta este rolul unei vacanțe cu familia – să ne apropie și mai mult unul de celălalt, să ne ajute să ne acceptăm defectele și să transformăm concediul într-o amintire memorabilă. Cum facem toate astea? Cu dragoste, calm, răbdare și toleranță.

       

      familia

       

      Hotel Transilvania 3: Monștrii în vacanță” s-a bucurat de un succes răsunător atât în SUA cât și în România. În weekend-ul lansării, animația a obținut încasări globale de 46,4 milioane de dolari, iar în cinematografele românești a reușit să adune peste 73.700 de spectatori în doar 3 zile.

       

      Glasul cristalin al unei fetițe care părăsea sala de cinema la finalul animației, spunând “Uite, pentru asta am renunțat la tabără”, mi-a confirmat că “Hotel Transilvania 3: Monștrii în vacanță” este animația verii. Caldă, îmbibată de iubire, hohote de râs și de atmosfera unei familii fericite. Pentru că totul este bine când se termină cu bine, mai ales după o asemenea vacanță de neuitat.

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor