Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Iată ce vă aşteaptă în noul film din seria MAD MAX

      17 aprilie 2015, Autor: Elinne Bîrnea
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Violenţă, nebunie, maşini ciudate, o lume post-apocaliptică în care nu există reguli. Asta descoperim în cel mai nebunesc trailer al anului.

       

      Exploziv şi plin de cascadorii spectaculoase, Mad Max: Fury Road este unul dintre cele mai aşteptate filme din 2015. La fel ca Mad Max 2: Road Warrior, se anunţă a fi un film de mare acţiune, fară prea mult dialog.

       

      În cea de-a patra parte din istoria francizei, eroul deşertului nu mai este Mel Gibson, ci Tom Hardy. Din distribuţie mai fac parte Charlize Theron, Nicholas Hoult, Hugh Keays-ByrneJosh Helman şi Rosie Huntington-Whiteley.

       

      În cele ce urmează, veţi descoperi o prezentare a filmului prin analizarea trailerului!

       

      Totul începe cu un ecran întunecat şi o voce care spune: “lumea mea este plină de foc şi sânge”, urmată de succesiuni de ştiri şi reportaje despre problemele întâlnite pe Pamânt: războaiele pe apă şi lupta pentru combustibil. În mare, cam aceleaşi probleme întalnite şi în părţile anterioare ale seriei.

       

      Prima secvenţă ne arată un drum lung prin deşert, în partea dreaptă avem o sondă de petrol şi în depărtare probabil o rafinărie de petrol şi o urmă de civilizaţie.

       

       

      Vestea că “noi ucidem pentru combustibil”, se aude pe fundalul imaginii acestor tipi ce par a fi principala forţă antagonistă din film. Au feţele vopsite cu alb şi corpurile greţoase.

       

       

      “Iată că au revenit”, se aude în timp ce un grup de vehicule trec prin cadru. Aceştia sunt aceeaşi tipi cu feţe albe de mai devreme.

       

       

      După replica de mai sus, avem parte de un prim plan cu Tom Hardy, actorul care îl interpretează pe Mad Max. Oare replica îi aparţine lui? Probabil că nu...ştim din filmele anterioare, ca Max este un personaj relativ tăcut.

       

       

      O altă scenă îl arată pe Immortan Joe, interpretat de Hugh Keays-Byrne. Cu toate că este acelaşi actor care a jucat şi în originalul film Mad Max, interpretând-ul pe Toecutter, aceste două roluri, nu au nimic în comun. Immortan Joe este însoţit de un grup de tipi nervoşi, câţiva dintre ei ţinând deasupra capului acelaşi volan pe care l-amvăzut şi în a doua imagine de mai sus.

       

       

      Replica “toata lumea şi-a ieşit din minţi” este acompaniată de acest războinic, ce flutura două suliţe înainte să se arunce în acţiune. Dar ce este în vârful acestor suliţe?

       

       

      O da! Sunt explozibili. Tipul ăsta este un atentator sinucigas. Toţi sunt de-a dreptul nebuni. Tipul cu mască, legat în faţa masinii, este Max. Deja intrăm în acţiune!

       

       

      Ce vehicul e cel din partea dreaptă? Zici ca e un camion cu tobe în spate. Hmm...o să-l revedem mai târziu.

       

       

      Cel de-al doilea cadru cu Max, ne arată că puţine lucruri s-au schimbat pentru eroul nostru. A rămas acelaşi tip de dinainte.

       

       

      Una dintre cele mai tari scene din trailer, este o filmare din spatele mai multor vehicule ce se întrec într-un nor de praf.

       

       

      În acelaşi timp, auzim vocea lui Charlize Theron, spunând că “Aici totul doare. Vrei să scapi? Fă ce-ţi spun! Acum ridică-te şi fugi!” Dar, probabil că nu vorbeşte cu Max, ci cu femeile pe care încearcă să le salveze din mâinile lui Immortan Joe.

       

       

      Reapare Max, cu masca pe faţă, ridicându-se din nisip. Să fie oare aceasta, scena în care Max scapă din legăturile de pe capota maşinii?

       

       

       

      Apoi acţiunea ia amploare!

       

       

       

       

      Urmeaza o altă scenă cu gaşca, care merg către un loc, ce pare a fi casa băieţilor răi.

       

       

       

       

      Şi o vedem din nou pe Furiosa (Charlize Theron), stând în genunchi şi urlând de furie.

       

       

      Continuăm cu partea interesantă. Facem cunoştinţă cu Nicholas Hoult, care face parte din gaşca lui Joe şi care pare ca este mai putin psihotic, sau cel puţin prezintă o diferită formă de nebunie. Agăţat de spatele maşinii lui îl vedem pe Max,  încă purtând masca pe faţă.

       

       

       

      Max fără mască, reuşeşte să-l rupă în bătaie pe unul dintre tipii nebuni!

       

       

      Încă o scenă bună cu Max legat de capotă, fiind numit de către cei de la People Magazine, „cel mai sexy ornament de capotă în viaţă”.

       

       

      În continuare, avem parte de multă acţiune!

       

       

      Dar cine e tipul ăsta? Seamănă puţin cu Hugh Keays-Byrne, dar are un alt machiaj. Să fie oare o imagine Immortan Joe din trecut?

       

       

      Iar apare tipul ăsta misterios, acum cu ochii închişi.

       

       

      O ratare la limită, este urmată de un montaj cu acţiune intensă.

       

       

      Şi aici e partea în care Max preia controlul!

       

       

       

      La sfârşit, Furiosa îl întreabă pe Max care este numele lui, iar el îi răspunde aşa cum ne-a obişnuit: prin tăcere.

       

       

      Sursa: slashfilm.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor