Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Întâmplări stranii de la filmările “Annabelle Comes Home” - cât de reală este păpuşa posedată?

      12 iulie 2019, Autor: Anca Rusu
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Povestea din care se inspiră cele trei filme horror “Annabelle” are o bază cât se poate de reală. Ed şi Lorraine Warren sunt cei mai renumiţi investigatori de fenomene paranormale, iar personajele interpretate de Patrick Wilson şi Vera Famiga sunt inspirate de acest cuplu cu preocupări stranii.

       

      Ed a murit în 2006, însă Lorraine este încă în viaţă şi deţine un muzeu în casa ei din Connecticut, unde se regăsesc tot felul de obiecte ciudate şi bizare, descoperite de ea şi soţul ei, în timpul investigaţiilor făcute. Un preot din oraş vine des să sfinţească locul, dar nici măcar un trimis al Domnului nu poate deschide cutia din lemn în care este închisă o păpuşă zâmbitoare pe nume Annabelle. Potrivit lui Lorraine Warren, dintre toate acele obiecte, Annabelle este cea mai periculoasă.


       

      Citeşte aici despre originile păpuşii şi despre povestea reală din spatele filmului „Annabelle”.


      Pe platourile de filmare ale noului film din franciza The Conjuring s-au întâmplat câteva lucruri bizare. Scaunul de la pian se mişca singur, întreruperi de curent şi fotografii întunecate… Actriţa McKenna Grace, în vârstă de 12 ani, care o joacă pe fiica soţilor Warren, a relatat experienţele stranii pe care le-a avut pe platourile de filmare, într-un interviu acordat publicaţiei The Wrap.

       

      “Într-o dimineaţă m-am trezit cu un semn ciudat pe frunte în formă de triunghi. M-am speriat destul de tare, pentru că Gary Dauberman (n.r. regizorul filmului) mi-a spus că am fost răpită de extratereştri, iar eu aproape că l-am crezut.”, a povestit McKenna Grace, care este fană împătimită a producţiilor horror.

             “Asta a fost cea mai puţin terifiantă experienţă. Când am filmat cu toţii pentru prima dată, a intervenit o pană de curent. Ne-am speriat şi am întrebat: Annabelle, eşti aici? Apoi luminile s-au aprins, iar din nas îmi curgea mult sânge. Se mai întâmplă uneori din cauza alergiilor, dar nici chiar atât de abundent. În momentul în care am părăsit platoul de filmare, sângerarea s-a oprit.”


      Filmele din franciza The Conjuring au deja tradiţia de a invita un preot pe platouri pentru a binecuvânta locul, actorii şi întreaga echipă de producţie, iar acest lucru s-a întâmplat şi la filmările pentru Annabelle Comes Home”.

             Cu toate acestea, banca unui pian din camera artefactelor s-a mişcat în timpul nopţii, deşi locul era încuiat şi nimeni nu era prezent în încăpere. O altă întâmplare ciudată îl are ca protagonist pe un jurnalist care a vizitat platourile de filmare, iar ceasul său a luat-o razna, indicând timpul cu multe ore înainte. A doua zi când a purtat ceasul, acesta şi-a revenit la normal.


      Însă una dintre cele mai ciudate întâmplări implică un aparat de fotografiat şi pe sinistra păpuşă. Grace a cumpărat un aparat foto pe care l-a adus la filmări. De fiecare dată când făcea o poză cu Annebelle, fotografia ieşea întunecată. Într-o altă poză cu Patrick Wilson, un semn negru a apărut deasupra crucii pe care acesta o purta la gât, acoperind simbolul sfânt.

             Grace a povestit: “Mi-am adus camera şi am făcut poze cu toată lumea, dar de fiecare dată când o fotografiam pe Annabelle, poza ieşea întunecată. Am încercat cu două aparate foto diferite şi rezultatul era acelaşi. M-am gândit că ar putea fi din cauza geamului, care se reflectă în cameră, aşa că am scos păpuşa din vitrină, dar degeaba. Când am făcut o poză cu Vera şi cu Patrick, crucea de la gâtul lui Patrick era acoperită de o pată neagră”.

       


      Păpuşa din film vs. adevărata păpuşă posedată


      Annabelle Comes Home” este cel de-al treilea film al francizei horror “Annabelle”, în care malefica păpușă dezlănțuie noi forțe întunecate. Filmul rulează în cinematografe din 12 iulie 2019.

       

      Hotărâți să o împiedice pe Annabelle să mai provoace alte dezastre, specialiștii în demonologie Ed Warren (Patrick Wilson) și soția lui, Lorraine (Vera Farmiga), aduc păpușa posedată în camera artefactelor din propria casă. Annabelle este așezată în spatele unui geam securizat și beneficiază de binecuvântarea unui preot. Însă o noapte plină de orori urmează să se dezlănțuie pe măsură ce Annabelle trezește toate spiritele malefice din cameră, iar acestea își propun să le terorizeze pe fiica soților Warren, Judy, în vârstă de 10 ani, și pe prietenele acesteia.

       


       

      Sursa: The Wrap, notele de producţie “Annabelle Comes Home”

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor