Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Interviu cu Justin Timberlake si Amanda Seyfried

      10 ianuarie 2012, Autor: Oksana Radu
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Cum va descurcati cu persoanjele pe care le interpretati in film si cu temele alese pentru “In time”?

       Seyfried: Destul de bine.

       

      Timberlake: Am depus un efort mare, am avut o multime de conversatii despre intemeierea personajelor si relatia lor. Este unul dintre aspectele importante intr-un film de genul acesta.

       

      Este ciudat sa o vezi pe Olivia Wilde interpretand rolul mamei tale, avand in vedere ca este cu cativa ani mai tanara decat tine?

      Timberlake: Cand am citit scenariul am stiut ca urma sa fie dificil, dar sa fiu sincer, m-am bucurat cand am aflat ca va fi Olivia, deoarece imi este o prietena foarte buna. Ne-am distrat pe seama acestui lucru foarte mult, chiar spunandu-i ca este cea mai atragatoare persoana in varsta de 50 de ani pe care am vazut-o.

       

      Exista supozitii pe care le facem atunci cand ne uitam la oameni, la cat de tineri par,  ceea ce este interesant nu-i asa?

       Timberlake: Si eu cred la fel. Am vorbit mult despre acest lucru. Daca toata lumea ar arata la fel, atunci ar trebui sa ghicim varsta fiecaruia din comportamentul si gandirea lor. Cred ca toti actorii din film au facut o treaba fantastica. Pentru public este distractiv, insa pentru Matt [Bomer] , Olivia [Wilde] , Cillian [Murphy] şi Vincent [Kartheiser], a fost destul de greu, toti interpretand personaje ce depasesc varsta lor.

       

      Ati declarat intr-un interviu ca unul dintre lucrurile care v-a atras la acest film a fost faptul ca este un thriller cu influente sociale...

      Timberlake: Da, a fost unul dintre factori. Cand am citit pentru prima data scenariul, ceea ce mi s-a parut interesant a fost obsesia noastra de a arata tineri si frumosi si faptul ca ii catalogam pe oameni dupa avere.

       

      Seyfried: Totul este relevant, iar regizorul Andrew Niccol este cu adevarat inteligent, deci in mod clar, totul are sens.

       

      Vi se pare ca acest film are influente politice?

      Timberlake: Cred ca cele mai bune filme stiintifico-fantastice au ceva de spus despre societate. Nu vreau sa vorbesc in numele lui Andrew, pentru ca toate au venit de la el, dar cred ca este evident faptul ca economia este o problema pentru natiunea noastra, mai ales acum cu protestele capitalismului, acesta fiind unul dintre subiectele fierbinti.

       

      Seyfried: Acest film reliefeaza o multime de probleme cu care ne confruntam in viata de zi cu zi. Doar Andrew Niccol poate face acest gen de filme.

       

      Acum ca ati terminat acest film, la ce concluzie ati ajuns? Ati prefera sa aveti mai mult timp decat bani?

      Seyfried: Mai mult timp.

       

      Timberlake: Cred ca timpul si sanatatea sunt cele mai valoroase lucruri pe care le poate avea un om.

       

      In film, personajele vor sa aiba mai mult timp...si in viata reala exista o paralela, de asemenea. Cum va descurcati cu timpul? Va ajunge?

      Seyfried: Cred ca imi gestionez timpul destul de bine la ora actuala. Nu exista o smecherie mai mare decat sa fii constient de scurgerea timpului si sa te bucuri de fiecare moment.

       

      Timberlake: Sunt de acord. Imi voi aminti intotdeauna acest film pentru ca m-a ajutat sa inteleg cat de valoros este timpul.

       

      In timp un film distribuit de

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor