Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      "Jaf contra cronometru" (Stolen): împuşcături, bombe, curse de maşini şi evadări spectaculoase.

      15 noiembrie 2012, Autor: Elinne Bîrnea
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       


      Fiice răpite, taţi care fac totul pentru a-şi recupera fata din mâinile traficanţilor….iată un subiect care este încă în trend.

       

      Mai întîi, fiica lui Liam Neeson a fost răpită în “Taken”, apoi a venit rândul fiicei lui Nicolas Cage să fie furată în “Stolen”! 

       

       

       

      Cu siguranţă nu suntem singurii care au găsit asemănări între cele două pelicule: o fiică răpită, un tată înstrăinat, dar care posedă anumite abilităţi speciale şi este dispus să facă orice pentru a-şi salva fiica - un film de acţiune condimentat cu multă adrenalină şi suspans.

       

      Din fericire, similarităţile dintre aceste filme se opresc aici! Am fost plăcut surprinşi să constatăm că “Stolen”, în ciuda titlului asemănător, are un stil complet diferit de cel al lui “Taken”.

       

       

      Cel din urmă este un thriller plin de acţiune şi violenţă, care s-a dovedit a fi unul din cele mai bune filme din ultima decadă. “Stolen” este un film de acţiune care nu excelează la niciun capitol, avându-l ca protagonist pe Nicolas Cage, care interpretează rolul lui Will Montgomery, un hoţ notoriu.

       

      Dintr-o neînţelegere, fiica sa este răpită de un fost partener de jafuri (Josh Lucas), iar Will îşi va folosi abilităţile sale speciale pentru a o salva, beneficiind şi de ajutorul lui Riley (Malin Ackerman), fostul său asociat. Pe urmele acestora se află doi agenţi “mai puţin experimentaţi” ai FBI, Felder Charbonnet şi Tom Cain.

       

       

      Sincer, nouă ne-a plăcut acest film. E adevărat că prezenţa lui Nicholas Cage (laureat al Premiului Oscar şi al Globului de Aur şi cunoscut pentru rolurile sale din Ghost Rider: Spirit of VengeanceSeeking Justice, Trespass, Drive Angry, Season of the Witch şi The Sorcerer’s Apprentice) nu asigură neapărat succesul unui proiect, însă “Stolen” este unul din cele mai bune filme ale actorului din ultimii cinci ani.

       

       

      Paradoxul acestui film constă în faptul că debutează într-un registru sobru, care se transformă pe parcurs într-o comedie lejeră.

       

      Încă nu ne dăm seama dacă este un lucru bun sau rău!  De asemenea, asistăm la nişte coincidenţe şi situaţii ciudate (una dintre acestea implicând un poliţist mort), lipsite de orice noimă şi pe care trebuie să le digerăm ca atare – şi ne întrebăm dacă îşi aveau sau nu rostul în film?!

       

       

      Jaf contra cronometru” este un thriller năucitor care îi reuneşte pe actorul Nicholas Cage şi pe Simon West, regizorul filmelor “The Expendables 2 şi “Con Air”. Din distribuţia filmului mai fac parte Malin Ackerman (“Watchmen”, “The Heartbreak Kid”), Danny Huston (“X-Men Origins: Wolverine”, “21 Grams”), Mark Valley (“The Siege”, “Human Target”) şi Josh Lucas (“American Psycho”, “Poseidon”).

       

       

      Jaf contra cronometru” este un amestec de împuşcături, bombe, curse de maşini şi evadări spectaculoase. Iar Nic Cage este….Nic Cage

       

       

      Vezi trailer

       

       

      Filmul "Jaf contra cronometru" (Stolen) este distribuit de MediaPro Distribution şi va avea premiera pe marile ecrane pe 30 noiembrie.

       

       


       

       


      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor