Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Kevin Costner, un rol de excepție în thriller-ul “Criminal”

      15 aprilie 2016, Autor: Aura Iancu
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

       

      Ca să te poţi bucura pe deplin de noul thriller “Criminal” trebuie să fi dispus să accepţi o ipoteza cu adevărat incredibilă. Dacă poţi să treci peste ideea că ADN-ul din creierul unei persoane decedate poate fi transferat unui om viu şi o dată cu el toate amintirile şi informaţiile, acesta este filmul pe care trebuie să-l vezi.

       

      Cu alte cuvinte, lasă-te pe mâna regizorului Ariel Vroman şi vei avea parte de o experienţă inedită din partea lui Kevin Costner în rolul lui Jerico Stewart, un condamnat la moarte aflat în închisoare, care este ales pentru un experiment neobişnuit, care îi modifică mintea, lăsându-l deopotrivă furios şi pierdut, dar şi capabil de sentimente şi de speranţe, pentru prima dată în viaţă sa.  Atunci când agentul CIA Bill Pope este ucis, o dată cu el sunt pierdute nişte informaţii extrem de importante. Dar oamenii morţi pot vorbi? Se pare că pot, sau cel puţin asta speră şeful CIA, Quaker Wells atunci când îl recrutează pe doctorul Franks (Tommy Lee Jones) să experimenteze o nouă porcedura destul de periculoasă pe Stewart.

       


       

      Binenţeles, după experiment lucrurile nu merg conform planului iar Jerico evadează şi pleacă în propria misiune de a afla ce îi se întâmplă. În căutarea să, Jerico ajunge acasă la Pope şi o cunoaşte pe văduva agentului, Gal Gadot şi pe fiica acestora.

       

      Un element cheie în misiunea CIA este un depozitul unui om cunoscut sub denumirea de Olandezul (Michael Pitt), un haker renumit care a reuşit să intre în centrul de comandă al armatei americane. Pe urmele haker-ului mai sunt şi alte forţe cu interese malefice, inclusiv Xavier  Heimdahl (Jordi Molla), interesat şi el să pună mâna pe arsenalul nuclear al armatei.

      Dar timpul este esenţial, pentru că Jerico a aflat de la Dr. Franks că efectele operaţiei pe creier sunt doar temporare. În curând, va păli această cunoaştere a celor mai profunde gânduri ale lui Pope şi Jerico va pierde acele amintiri care sunt atât de importante pentru viitorul lumii civilizate şi pentru Jerico însuşi.

       

      Stewart este singura soluţie pentru a opri dezastrul iminent şi totul devine o cursă contra timpului. În ciuda premisei neobişnuite, întreagă poveste devine o chestiune de percepţie a identităţii persoanei. Kevin Costner face un rol excelent şi interpretează un infractor care pe parcursul filmului demonstrează că este mult mai mult decât pare la prima vedere. Costner a avut în ultimul timp mai multe rolui interesante în filme ca: “Black or White”, “Draft Day” şi “McFarland USA”, dar acest rol din “Criminal” îl pune într-o lumina specială, este o interpretare memorabilă.

       

       


      Criminal” este regizat de Ariel Vroman (The Iceman) şi are o distribuţie de excepţie din care fac parte veterantii Gary Oldman şi Tommy Lee Jones, care în ciuda vârstei încă mai au mute de spus în lumea filmului şi Gadot, noua Wonder Woman a celor de la Warner Bros. Pentru cei care cred că Reynolds (Deadpool) este una dintre vedetele filmului, avem o veste proastă. Bill Pope, agentul CIA pe care îl interpretează Reynolds, este ucis în primele 15 minute din film. Este probabil unul dintre cele mai scurte roluri ale unui actor consacrat, din istoria cinematografiei. Până şi Janet Leigh a supravieţuit mai mult în “Psycho” până să fie ucisă cu sânge rece.

       

      Scenariul a fost scris de Douglas Cook şi David Weisberg iar producţia aparţine echipei formate din JC Spink, Jake Weiner, Matt O’Toole, Mark Gill şi Christa Campbell.

      O producţie Summit Entertainment şi Milennium Films, „Criminal” are premiera pe marile ecrane din ţară din 15 aprilie. Un film distribuit de Freeman Entertainment.

       

       

      Sursa: deadline.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor