Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      La ce show Netflix să te uiți, în funcție de zodie

      13 ianuarie 2019, Autor: Alexandra Malachi
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Nu puține sunt momentele în care încerci să cauți un serial bun pe Netflix, dar te trezești că pierzi minute în șir dând scroll după scroll, încercând să iei cea mai înțeleaptă decizie.

       

      E o multitudine de opțiuni în vitrina Netflix, așadar, cum să faci alegerea cea mai bună? Cu ajutorul magic al astrelor, desigur!

       

      Cei de la Vice.com au analizat cum au putut ei mai bine alinierea planetelor, au citit în stele și au ajuns la concluziile următoare.

       

      Berbec – “RuPaul’s Drag Race”

             Așa cum haosul domină atmosfera în fiecare episod din “RuPaul’s Drag Race”, la fel se întâmplă și în lumea Berbecilor în fiecare zi din viața lor. Nici un alt semn zodiacal nu iubește drama mai mult și nu există alt show pe Netflix care furnizează atât de multă drama.

       

      Pentru fiecare cocktail Absolut aruncat în grabă, pentru fiecare comentariu pasiv-agresiv, pentru fiecare dezastru din show, e un Berbec acolo pregătit să savureze spectacolul.

       

      Taur – “Friends”

       

       

      Pentru tauri un singur lucru contează mai mult decât orice: fiabilitatea. Viața și lumea în 2019 pot însemna un adevărat purgatoriu uneori, iar taurii simt nevoia să găsească acel ceva care să îi țină ancorați. Ceva relaxant, calm. Ceva nostalgic.

       

      Ceva ce a rulat timp de 10 sezoane și milioane de episoade la care nu ai cum să spui nu, ori de câte ori le-ai revedea. “Friends” e acolo pentru voi, tauri. Întotdeauna.

       

      Gemeni – “Queer Eye”

             Explicația pentru care Gemenii sunt de multe ori acuzați – pe nedrept – că au două fețe stă în personalitatea lor multilaterală. În “Queer Eye” au parte de entuziasmul și agitația lui Jonathan, gândurile bune ale lui Karamo, inventivitatea lui Antonio, abilitățile de comunicare ale lui Tan și viziunea creativă a lui Bobby.

       

      Împreună, prectic, sunt Cei Cinci Fabuloși. Cel mai probabil, gemenilor le-ar plăcea să aibă parte de un makeover Queer Eye, dar până când s-ar putea întâmpla această magie, nu le rămâne decât să îi urmărească pe Cei Cinci Fabuloși cum revigorează viața altcuiva – ceea ce e aproape la fel de satisfăcător.

       

      Rac -  “The Great British Bake Off”

       


       

      Dacă te-ar pune cineva să alegi cel mai drăguț și simpatic semn zodiacal, acesta ar fi Racul. Și dacă ar fi să alegi cel mai drăguț și simpatic show Netflix, acela ar fi “The Great British Bake Off”.

       

      Calm, dulce și armonios, show-ul reprezintă descrierea perfectă a personalității tipice pentru Raci. Și când vine vorba de emisiuni la care să te uiți în continuu, cine vrea ceva plin de stres, acțiune și drama? E weekend! Relaxează-te, urmărește câteva bunicuțe nordice încercând fără succes să prepare o tartă cu mere și care, în final, își pierd răbdarea și încep să plângă din cauza unor prăjituri.

       

      Leu -  “Love Island”

       


       

      Leii sunt, cum să spunem mai bine, destul de exhibiționiști. Le place să fie în centrul atenției. Iubesc drama.

       

      Personalitatea lor energică e perfectă pentru “Love Island”, o emisiune plină de tensiuni amoroase colective și frustrări sexuale a 12 tineri de 24 de ani din Essex.

       

      Fecioară -  “Gossip Girl”

             Fecioarele se bucură întotdeauna de lucrurile prețioase din viața lor. Au atenția la detalii a lui Blair Waldorf, și chiar dacă nu ar recunoaște, nimic nu le-ar face o plăcere mai mare decât să meargă la un prânz cu Blair și Serena. Plus că uniformele lor sunt pur și simplu atât de șic.

       

      “Gossip Girl” e perfect pentru Fecioare pentru că, deși e plin de situații dramatice, suspans și tensiune, totul e un fel de drama controlată. Problemele acestor adolescenți frumoși și privilegiați ai Manhatann-ului sunt organizate și arată bine. Iar dacă Gossip Girl, o entitate omnipotentă creată doar cu scopul de a judeca oamenii, ar avea un semn zodiacal, ar trebui să fie Fecioară.

       

      Balanță – “Orange Is the New Black”

       


       

      Incertă, romantică, idealistă, nesigură, spontană și naivă – dacă Balanța ar fi o persoană, aceasta s-ar numi Piper Chapman, personajul principal din OITNB. În timp ce noi ceilalți am renunțat să ne mai identificăm cu protagonista fermecătoare dar destul de enervantă a serialului, cel mai probabil, Balanțele înțeleg.

       

      În plus, nehotărârea caracteristică a Balanțelor le face și mai dificilă misiunea de a găsi un serial bun de urmărit, așa că de ce să se mai chinuie?

       

      Scorpion – “Riverdale”

       


       

      Întunecată, misterioasă, destul de intensă – personalitatea Scorpionilor s-ar potrivi cum nu se poate mai bine în orășelul Riverdale. Chiar dacă nu știm când este ziua de naștere a jurnalistul local Jughead Jones, pentru că urăște zilele de naștere, e evident că e Scorpionul suprem.

       

      Discursul lui “sunt ciudat, sunt un ciudat, nu mă integrez și nu vreau să mă integrez” din sezonul unu este, practic, descrierea tipică de pe Tinder a oricărui Scorpion.

       

      Săgetător – “Glow”

       

       

      Femeile din “Glow” schimbă modul în care vede lumea wrestling-ul. Sunt curioase, entuziasmate, optimiste cu privire la viitor, chiar dacă acel viitor pare să fie dominat în continuare de bărbați și include o cantitate uimitoare de colanți.

       

      Aceste caracteristici sunt de apreciat și sunt, de asemenea, strâns legate de personalitatea standard a Săgetătorilor.

       

      Capricorn -  “The Crown”

             Tânăra regină Liz, jucată impecabil de Claire Foy, este un Capricorn adevărat. Ambițioasă, înțeleaptă, practică, ea întruchipează cele mai pozitive trăsături pentru care sunt recunoscuți Capricornii, dar ne arată și câteva din cele mai mari defecte -  e încăpățânată, precaută și pesimistă.

       

      Dar ce contează? Își permite, e o regină! Așa că transformă-ți fotoliul într-un adevărat tron cu perne comfortabile și dă play la fantezie.

       

      Vărsător – “Stranger Things”

             Deschiși la minte și liber-cugetători, Vărsătorii sunt, practic, programați să facă binge pe Netflix. Pentru asta s-au născut. Și planetele s-au aliniat în așa fel încât să le ofere, atât pentru rele cât și pentru bune, una dintre cele mai dependente personalități din întregul zodiac.

       

      Din acest motiv, s-ar putea trezi din senin atât de obsedați de un serial Netflix, că ar putea să își ia liber de la muncă, doar pentru a-l urmări zile la rând de acasă, cu draperiile trase. Dacă tot se întâmplă asta, cel mai recomandat ar fi “Stranger Things”, o potrivire perfectă pentru personalitatea excentrică și însetată de imaginație a Vărsătorilor.

       

      Pești - “Planet Earth”

       


       

      Planeta care guvernează Peștii e Neptun, așa că, evident, “Planet Earth” e alegerea perfecta pentru ei. Recunoscuți drept nativii cu cea mai bună intuiție, Peștii își vor da seama cu siguranță despre ce e vorba, dar pentru cei neinițiați, iată explicația.

       

      Peștii au mai multă putere emoțională și empatică decât toate celelalte semne zodiacale. Sunt generoși și da, destul de emotivi. Pur și simplu sunt mult mai afectați de ce se întâmplă în lume față de noi ceilalți.

       

      Dacă ție ți s-ar părea un pic tristă moartea unui penguin, a unui câine de preerie sau au unui pui de elefant, Peștii vor da drumul la lacrimi. Doar vocea calmă și relaxantă a naratorului David Attenborough le mai poate șterge mâhnirea.

       

      Sursa: vice.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor