Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Liam Neeson, cu bune şi rele!

      20 martie 2015, Autor: Elinne Bîrnea
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Liam Neeson, unul dintre cei mai apreciaţi actori de filme de acţiune, a avut parte de o ascensiune rapidă în ultimii ani, datorită francizei Taken, în care îl interpretează pe vestitului agent Bryan Mills. Cu ocazia lansării în cinematografe a noului său film de acţiune, Run All Night, vă propunem să ne amintim momentele bune şi rele din cariera starului.

       

      În cele ce urmează, vă prezentăm filmele subestimate şi supraestimate în care a jucat, cele mai bune scene, cele mai bune şi cele mai slabe filme din cariera lui Liam Neeson, urmând ca după aceea sa ne spuneţi într-un comentariu părerea voastră.

       

      Filmul subapreciat: The Grey (2012)

       

      The Grey, filmul regizat de Joe Carnahan a fost lansat în 2012.  Probabilitatea de a fi un film bun, a fost foarte mică, în ciuda trailerelor atrăgătoare. Spre suprinderea tuturor, The Grey a avut succes, nu numai pentru că l-am putut vedea pe Liam Neeson înfruntând o haită de lupi, dar şi pentru că a prezentat o poveste profundă.

       

      Acțiunea filmului  se desfașoară în Alaska, pe un ger cumplit, unde un grup de muncitori de la o uzină petrolieră luptă să supraviețuiască în urma prăbușirii avionului cu care trebuiau să ajungă acasă.


      Aflat printre supravieţuitorii accidentului aviatic, John Ottway (Liam Neeson), cunoscut drept un vânător nemilos, devine acum liderul grupului care se luptă cu răni grave şi vremea necruţătoare, având la dispoziţie doar câteva zile pentru a scăpa din iadul înghetat şi de haita de lupi preistorici fioroşi care se află pe urmele lor.

       

      Acesta este unul din filmele care au primit cele mai puţine aprecieri, pe când ar fi trebuit să se întâmple tocmai invers.

       

       

      Filmul supraapreciat: Love Actually (2003)

       

      Se pare că oamenii îşi aduc aminte de Love Actually, ca fiind o superbă comedie de dragoste, însă adevărul este că e oribil. Acesta este filmul care a folosit ideea de a pune mulţi actori într-un film, fiecare având o altă poveste, dar formându-se o oarecare legătură între ei. Acelaşi lucru am văzut şi în alte filme ca New Years Eve şi Valentines Day. Acţiunea, se petrece în Londra în perioada Crăciunului, momentul ideal al anului când poţi spune o poveste de dragoste.

       

      Exceptând că este prea lung, Love Actually ne prezintă un stereotip de personaj unidimensional care nu ar putea fi mai plictisitor, nici dacă ar vrea. Pentru că filmul încearcă să aibă atâtea poveşti, niciuna nu ne atrage destul atenţia.

       

       

      Cea mai bună scenă: Taken - "I will find you....and I will kill you"

       

      Taken a cunoscut faima internaţională la scut timp după lansare, transformându-l pe Liam Neeson dintr-un actor dramatic într-o maşină de împărţit pumni. Taken, este într-adevăr un film fantastic, unul pe care îl iubeşti din ce în ce mai mult, pe măsură ce îl reurmăreşti. Fără îndoială cea mai buna secvenţă din film este cea care zguduie inimile tuturor părinţilor, atunci când îl ameninţă prin telefon pe răpitorul copilului său. Puteţi vedea scena în clipul de mai jos!

       

       

      Cel mai prost film: Taken 3 (2015)

       

      Fie că vă place sau nu, Neeson a avut câteva scăpări de-a lungul carierei sale, iar unele dintre acestea au de-a dreptul îngrozitoare. Mulţi dintre voi se vor gândi direct la Star Wars: The Phantom Menace. Însă, cel mai rau se pare că este recentul Taken 3.

       

      Taken 3 este un film care promitea să se diferenţieze faţă de predecesoarele lui şi în timp ce a reuşit să facă acest lucru, a sfârşit în a fi dur criticat. Până una alta, Taken 3 este aproape o copie fidelă a filmului The Fugitive, cu Harrison Ford.

       

       

      Cel mai bun film: Schindler's List (1993)

       

      Schindler's List este cel mai aclamat film a lui Neeson şi pe bună dreptate! Deşi niciun film al lui Neeson nu este mai atractiv ca Taken, este o capodoperă cinematografică, câştigătoare a 7 premii Oscar, inclusiv pentru cel mai bun film şi cel mai bun regizor, cucerând atât criticii, cât şi publicul.

       

      Schindler's List, unul dintre cele mai bune filme ale lui Steven Spielberg, relatează povestea adevărată a lui Oscar Schindler, membru al Partidului Nazist, care încearcă să îşi protejeze angajaţii evrei după ce a fost martorul persecuţiei acestora de către regimul nazist. Filmul ne prezinta două mari performanţe: Liam Neeson şi Ralph Fiennes şi este deopotrivă o descriere minunată şi terifiantă a acelei ere.

       

       

      Sunteţi de acord cu lista făcută de noi, sau aveţi alte preferinţe?

       

       

      Sursa: moviepilot.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor