Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      „Mare şi Tare”, o comedie demenţială cu Will Ferrell şi Kevin Hart

      1 aprilie 2015, Autor: Elinne Bîrnea
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Dacă vă plac glumele de cartier, atunci ar trebui să vedeţi neapărat „Mare şi Tare”, o comedie care îi aduce împreună pe marile ecrane pe doi actori renumiţi de la Hollywood, Kevin Hart şi Will Ferrell. Cei doi interpretează rolurile unor tipi, care lucrează în aceeaşi clădire, dar locuiesc în lumi diferite, până ce fac o înţelegere neobişnuită care le schimbă total viaţa.

       

      Totul începe atunci când personajul lui Ferrell, James, un manager de fonduri speculative, ridicol de bogat, cu cea mai mare vilă şi cea mai tare logodnică pe care o pot cumpăra banii, este prins în flagrant. Este repede condamnat pentru genul de fraudă care îi costă pe oamenii obişnuiţi economiile de o viaţă, iar el mai adaugă şi insulte la tot ceea ce făcuse, mergând la singurul om care crede el că-l poate ajuta să facă faţă în închisoare, Darnell, un antreprenor nu foarte bogat, dar muncitor, despre care James crede că trebuie să fi fost la închisoare, statistic vorbind, având în vedere vârsta lui Darnell, situaţia lui financiară şi...pentru că e negru. De fapt, Darnell habar n-are cum e la închisoare. Pe bună dreptate ofensat, el încearcă să-l pună la punct pe finanţistul căzut în dizgraţie, dar acesta este mult prea preocupat de propria panică pentru a-l asculta. Darnell face apoi o simplă socoteală şi-şi spune: „de ce nu ?”. Dacă James e destul de prost pentru a crede în această stereotipie şi e gata să plătească pentru ceea ce crede el că-l poate învăţa Darnell, „el o să accepte oferta, o să facă un fel de program, o să suporte mizeriile câteva săptămâni, iar apoi o să-şi ia banii.

       

       

      Totul se rezumă la chimia dintre cei doi actori din rolurile principale, Ferrell şi Hart. Amândoi sunt comici extraordinari, joacă bine împreună şi ştiu să se pună unul pe celălalt în valoare, astfel încât să transforme povestea în ceva foarte distractiv. Unul dintre cele mai haioase elemente, este diferenţa de înălţime, micul Darnell trebuie să se facă ascultat şi să se impună în faţa lui James care are 1,90. Dar această diferenţă are şi părţile ei bune, spre ex. atunci când James trebuie să-l folosească pe antrenorul său ca halteră umană.

       

      În încercarea lor de a-l pregăti pe James pentru tot ce poate fi mai rău, li se alătură T.I. „Tip” Harris, vărul de mult uitat al lui Darnell, Russell, un adevărat membru al unei bande şi lider al cumpliţilor Crenshaw Kings, Alison Brie, prietena lui James Alissa, care ar face orice pentru „bărbatul ei puternic”, atâta vreme cât el învârteşte banii şi Craig T. Nelson, tatăl dezgustător de bogat al Alissei, Martin, de la care a moştenit ea valorile ei dubioase. Fiecare vine cu atitudinea şi cu aşteptările sale în poveste într-un mod care-i ajută pe James şi Darnell să îşi dea seama cine sunt ei şi cum vor să-şi trăiască vieţile.

       

       

      Mulţi aveau impresia că „Mare şi Tare” va fi un film plictisitor, plin de glume exagerate şi trase de păr. În realitate este o comedie demenţială, la care s-a râs mult în sală. Pentru cei care nu au văzut încă filmul, îşi pot rezerva bilete AICI

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor