Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Michael Douglas, Morgan Freeman, Kevin Kline şi Robert De Niro sunt cei mai trăsniţi pensionari pe care i-ai văzut vreodată!

      6 decembrie 2013, Autor: Elinne Bîrnea
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Nu, nu este un film nou din celebra serie „Marea mahmureală” (The Hungover) şi nici continuarea peliculei „Gaşca lui Sinatra” (The Rat Pack), însă subiectul este un mix între cele două, cu menţiunea că eroii acestei comedii sunt nişte sexagenari, puşi pe distracţii şi aventuri în oraşul cazinourilor şi al decadenţei.

       

      Michael Douglas, Morgan Freeman, Kevin Kline şi Robert De Niro sunt protagoniştii comediei „Burlaci întârziaţi“ (titlu original Las Vegas), ce ne prezintă povestea a patru prieteni vechi, care decid să organizeze o petrecere a burlacilor în Las Vegas, pentru ultimul holtei din gaşcă, Billy (Michael Douglas), un fost mare crai, o cere, în sfârşit, în căsătorie pe iubita sa în vârstă de 30 şi ceva de ani, Lisa (Bre Blair).

       

       

      Adunaţi în formulă completă, cei patru îşi dau seama viaţa i-a schimbat mai mult decât se aşteptau şi sunt martorii propriului declin, atât pe plan fizic, cât şi mental, caracteristic procesului de îmbătrânire. Toţi prietenii au ocazia să-şi etaleze arsenalul de medicamente pe o măsuţă din apropiere şi constant fac haz de necaz legat de limitările fizice. Excursia în „oraşul care nu doarme niciodată” le oferă un moment de evadare din cotidian.

       

      Ajunşi la hotel, cei patru constată că nu mai era deschis, cu excepţia cazinoului şi lounge-ului care mai funcţionau. Acolo au dat peste Diana (Mary Steenburgen), care cânta într-un salon aproape gol, populat cu puţinii fani ai aceasteia.

       

      Billy şi Paddy se vor lupta să câştige inima Dianei, exact ca în tinereţe, prilej cu care vom afla motivul pentru care Paddy îl urăşte atât de tare pe Billy. De altfel, pe tot parcursul filmului am asistat la o atmosferă tensionată între Paddy şi Billy, neştiind cauza acesteia şi abia spre finalul filmului am putut afla motivul animozităţii dintre cei doi, datorat (în mare parte) absenţei lui Billy de la înmormântarea soţiei lui Paddy.

       

      Distracţiile condimentate cu femei, alcool şi jocuri de noroc din Las Vegas scapă de sub control, iar vechile resentimente ies la suprafaţă şi vechile răni se redeschid atunci când cei patru prieteni încep să depene amintiri din trecutul lor comun.

       

       

      Şi de aici, lucrurile se vor complica şi mai mult, iar tensiunea va atinge cote maxime atunci când Paddy (Robert De Niro), morocănosul trupei, recunoaşte că a nutrit sentimente puternice faţă de soţia amicului său, pe care a iubit-o încă din adolescenţă.

       

      Despre Sam (Kevin Kline) putem spune că este haiosul găştii, cel care ştie toate glumele despre bărbaţii trecuţi de prima tinereţe, alături de care râdem cu gura până la urechi pe toată durata filmului. Sosit în las Vegas, Sam se pune pe nebunii şi începe vânătoarea de partenere tinere…bineînţeles, primind acceptul soţiei sale, Miriam (Joanna Gleason) de a se culca cu oricine doreşte.

       

      Despre Morgan Freeman, care interpretează rolul lui Archie, nu sunt prea multe de zis, pentru că actorul ştie foarte bine cum să se joace cu spectatorul încât să nu-l plictisească în niciun moment.

       

       

      DJ-ul şi cântăreţul RedFoo are o apariţie cameo în film, în timp ce “flat bush four” (n.r. cei patru trăzniţi din New York) devin juraţii unui concurs de bikini desfăşurat la o piscină din apropierea hotelului. Nu trebuie să rataţi secvenţa în care RedFoo joacă alături de Paddy (Robert De Niro), pentru că o să vă amuzaţi până la lacrimi, vă garantăm, la fel cum au păţit şi câţiva dintre membrii echipei de filmare, care erau pe podea, la propriu, râzând în hohote.

       

      În afară de numele sonore ce apar pe afişul acestui film, schimbul de replici absolut savuros, comedia „Burlaci întârziaţi“ mai beneficiază de nişte întorsături de situaţii total neaşteptate şi (nu în cele din urmă) de prezenţa unor femei super sexy, îmbrăcate sumar.

       

      Regizat de Jon Turteltaub şi distribuit în Romania de MediaPro Distribution, filmul „Burlaci întârziaţi“ va putea vi vizionat în cinematografe începând cu data de 20.12.2013.

       

       

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor