Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Nicholas Hoult - vedeta unui film de fantezie!

      19 martie 2013, Autor: Elinne Bîrnea
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      După ce ani de zile producătorii de la Hollywood au folosit în filmele lor personaje celebre inspirate din benzile de desene animate, precum Batman, Spider Man sau Iron Man, în ultimii ani, atenția acestora s-a îndreptat către eroii din basmele și povestirile copilăriei noastre, cum ar fi Albă ca zăpada, Scufița roșie sau Hansel și Gretel. De data aceasta, Bryan Singer, cel care a semnat regia pentru ”The Usual Suspects”, “X-Men First Class” şi “Superman Returns”, revine în atenţia publicului cu ”Jack The Giant Slayer”– o variantă horror a binecunoscutei poveşti Jack şi vrejul de fasole – mizând pe decoruri, efecte speciale şi o distribuţie sonoră. Filmul prezintă aventurile lui Jack, personaj interpretat de actorul britanic Nicholas Hoult, pe care, cu siguranţă, nu mulţi dintre voi l-aţi remarcat înainte ca acesta să joace în pelicula “A Single Man” (2009) în rolul unui adolescent confuz în ceea ce priveşte orientarea sa sexuală.

       

       

      În 2011, apariţia sa în producţia “X-Men First Class” (Hank McCoy / Beast) i-a atras atenţialui Bryan Singer, care a fost cucerit de carisma şi inocenţa tânărului, determinându-l să-i ofere lui Hoult rolul principal în fantezia „Jack şi uriaşii” (titlu original Jack the Giant Slayer), ce urmează să fie lansată în cinematografe în luna martie a acestui an. Din câte observăm, această perioadă este extrem de benefică pentru actor, care a fost lăudat pentru prestaţia sa din comedia horror “Iubitul meu e zombi (Warm Bodies)”, a cărei premieră a avut loc pe data de 15 martie.

       

       

      Aşa cum spuneam anterior, iată că a venit şi rândul lui Jack să fie vedeta unui film de fantezie. La fel ca şi Albă ca zăpada, care se transforma într-o prinţesă războinică, Jack se preschimbă în ucigaş de uriaşi. În această adaptare a basmului, tratatul de pace dintre oameni şi creaturile monstruoase este ameninţat de o călătorie în Ţinutul Uriaşilor a unui tânăr fermier în scopulsalvării unei frumoase prinţese răpite. Acest conflict străvechi este pe cale să răbufnească în momentul în care Jack deschide involuntar o poartă de acces care face legătura între Pământ şi acel ţinut îndepărtat al uriaşilor. Odată ajunse în lumea noastră, aceste creaturi nu se mulţumesc doar cu răpirea prinţesei Isabelle (Eleanor Tomlinson) şi cu redobândirea terenului pierdut cândva, ci doresc să cucerească întreaga Terra. Singurul care se avântă în această aventură periculoasă de a o salva pe prinţesă şi de a-i înfrânge pe giganţii fioroşi este Jack, cel care până atunci nu se dovedise a fi suficient de matur şi nici nu excelase în fapte de vitejie.

       

       

      Pe platourile de filmare ale filmului „Jack şi uriaşii”, Nicholas Hoult îi are ca parteneri pe Ewan McGregor (Elmont), Eleanor Tomlinson (Isabelle), John Kassir (Capul mai mic al uriaşului Fallon), Eddie Marsan (Crawe), Ewen Bremner (Wicke), Bill Nighy (Capul maimare al uriaşului Fallon) şi pe flamboiantul Stanley Tucci (Roderick). Scenariul filmului poartă semnatura cunoscuţilor autori Darren Lemke („Shrek Forever After”), Christopher McQuarrie („Usual Suspects”, „Valkyrie”) şi Dan Studney („Reefer Madness: The Musical”).

       

       

      Cu un buget de aproximativ 200 milioane de dolari, aventura fatastică în format 3D a lui Bryan Singer urmează să fie lansată în cinematografele din România pe data de 22 martie 2013.

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor