Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      ”Noi înşine suntem fani! Fani înfocaţi chiar!”

      7 decembrie 2012, Autor: Elinne Bîrnea
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Orice are legătură cu adaptarea lui Peter Jackson după romanul lui J.R.R. Tolkien stârneşte valuri de interes. Lunile de filmare care s-au desfăşurat în Noua Zeelandă, aşteptările milioanelor de fani, tehnologia necesară pentru a da viaţă acestei poveşti fantastice – toate acestea adunate au depăşit orice limită a imaginaţiei.

       

      Într-un interviu, actorul Martin Freeman, interpretul personajului Bilbo Baggins, a declarat: “Sunt zile când pur şi simplu te întrebi dacă va exista sau nu un film”. “Uneori, ai senzaţia că nu te afli pe un platou de filmare, ci într-o bază NASA”.

       

      Vezi trailere

       

       

       

      Chiar regizorul Jackson se simţea uşor descurajat, făcând următoarele comentarii: “În prima zi, parcă ne aflam la poalele muntelui şi în timp ce priveam înspre vârful acestuia ne întrebam: Cum naiba vom ajunge acolo sus?” Şi toate astea aveau loc înainte de a transforma Hobbit-ul în trilogie.

       

       

      În timp ce fanii îşi pun toată încrederea în Jackson, datorită succesului pe care l-a obţinut cu trilogia “Lords of the Rings”, există câteva semne de întrebare legate de felul în care regizorul va reuşi să transpună pe marele ecran romanul lui Tolkien. Noua trilogie a beneficiat de un buget de producţie de o jumătate  de miliard de dolari.

       

       

      “Ştim că realizăm o serie de filme pe care oamenii îşi doresc să o vadă”, a mărturisit Ian McKellen, care revine în pielea vrăjitorului Gandalf. “Dar este şi o mare responsabilitate în egală măsură, deoarece nu dorim să ne dezamăgim fanii”.

       

       

      Coproducătorul şi coscenaristul Philippa Boyens nu are niciun fel de temeri în acest sens, deoarece “aceste poveşti pot fi prezentate în varii forme”.  “Oamenii m-au tot întrebat dacă nu îmi este teamă de reacţia fanilor?”. Iar eu le răspund: “Ei, bine….Noi înşine suntem fani! Fani înfocaţi chiar!”

       

       

      Detalii film

       


      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor