Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Noutăți pe HBO în 2019: seriale cu Jeremy Irons şi Helen Mirren și sezoane noi „Game of Thrones”, „Umbre” și „True Detective”

      7 ianuarie 2019, Autor: Alexandra Malachi
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Va fi un an destul de încărcat pentru HBO! Ne așteaptă o grămadă de producții interesante care vor fi lansate în 2019, același an în care „Game of Thrones” va reveni cu ultimul sezon şi „True Detective” plus producţia românească „Umbre”, cu episoade noi.

       

       

      HBO a lansat, aseară, un clip de prezentare cu ce pregătește în noul an, între care și primele imagini din sezonul final „Game of Thrones”.

       

       

      Așadar, iată o parte dintre premierele şi continuările anunţate de HBO pentru anul 2019!

       

      Mai avem foarte puțin de așteptat și vedem sezonul al treilea „True Detective”, cu Mahershala Ali şi Stephen Dorff. Noile episoade vor avea premiera la HBO pe 14 ianuarie.

       

       

      Totodată, noi sezoane din „Veep” şi „Barry” vor fi lansate în a doua jumătate a anului 2019. Va fi ultimul sezon pentru „Veep”.

       

       

      Serialul românesc „Umbre”, cu Şerban Pavlu şi Maria Obretin în distribuţie, va avea un al treilea sezon programat să apară în a doua jumătate a anului.

       

       

      Cât despre noile producții, HBO va lansa în 2019 un serial despre Catherine de Aragon, „Catherine The Great”, o adaptare după romanele scrise de Philippa Gregory.

       

       

      Helen Mirren, premiată cu trofeul Oscar pentru „The Queen” va juca rolul principal.

       

       

      Se vor mai lansa „Warrior”, o nouă producţie Cinemax, după o idee a lui Bruce Lee, şi „Cernobyl”, despre accidentul nuclear din 1986.

       

       

      Mai mult, Jeremy Irons, laureat cu premiul Oscar pentru rolul din „Reversal of Fortune”, va face parte din distribuţia noii producţii „Watchmen”.

       

       

      Va fi lansat și „The Perfectionist”, spinoff al serialului pentru adolescenţi „Pretty Little Liars”, la fel şi „Euphoria”, serial dedicat adolescenţilor şi părinţilor, cu Zendaya în rol principal.

       

       

      Meryl Streep se va alătura distribuției în sezonul doi al „Big Little Lies”, cu Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Laura Dern, și Zoë Kravitz.

       

       

      Sezonul al treilea al serialului „Handmaid's Tale” va face, de asemenea, parte din grila HBO pe 2019, la fel şi „The Affair”, care va continua cu un al cincilea sezon.

       

       

      Cu noi sezoane vor continua și „Succession”, „Divorce”, „The Deuce”, „Babylon Berlin”, „Victoria”, „Krypton” şi „Nightfall”.

       

      Sursa: news.ro, hbo.ro

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor