Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Noutăţile lunii aprilie la AXN

      29 martie 2019, Autor: Anca Maco
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Grila AXN include în această primăvară serialele „Doamna Ministru”(Madam Secretary), „Președinte de rezervă”(Designated Survivor), precum și „Absența”(Absentia), S.W.A.T” și „SEAL” - aflate la al doilea sezon. Totodată, penultimul sezon (14) al longevivului serial „Minți criminale” revine din aprilie la AXN, alături de echipa din NCIS New Orleans, care trebuie să rezolve noi cazuri în sezonul cinci. Personaje complexe, dramă și acțiune, oameni obișnuiți, eroi și eroine, se regăsesc în titluri care vor încânta și provoca deopotrivă telespectatorii.

       

      James, eroul care nu abandonează lupta din „SEAL”, Emily, eroina care cere să afle adevărul în „Absența”; Hondo, eroul care salvează ziua în „S.W.A.T” sau Elizabeth, eroina calmă în mijlocul furtunii din „Doamna Ministru” sunt personajele care caută echilibrul fin între datorie și sacrificiul personal, inspirând fanii acestor seriale din toate țările și contextele politice.

       

      AXN


      Minți criminale/ Criminal minds premiera sezonului 14, din 1 aprilie, lunea, de la ora 21:00; cu Joe Mantegna, Matthew Gray Gubler, A.J. Cook


       

      Echipa revine în forță în noul sezon, care debutează cu episodul numărul 300, în care Reid și Garcia sunt luați ostatici de către Merva, liderul unui cult mesianic, și adepții lui. Acțiunile BAU se concentrează pe salvarea celor doi și pe misiunea de a-l opri pe Merva de a-și duce la bun sfârșit planurile sinistre.

       

      NCIS - New Orleans premiera sezonului 5, din 3 aprilie, miercurea, episoade duble de la ora 23:00; cu Scott Bakula, Lucas Black și Shalita Grant


      Agentul special Pride, șeful echipei NCIS New Orleans, se află, la începutul sezonului 5, la terapie intensivă în urma unui atac armat. În timp ce luptă pentru viața sa, colegii și prietenii săi pornesc pe urmele femeii care a încercat să îl omoare. 

      Doamna Ministru/ Madam Secretary premieră, din 4 aprilie, joia, de la ora 21:00; cu Tea Leoni, Tim Daly, Zeliko Ivanek, Bebe Neuwirth


      Recent numită în poziția de Secretar de stat al Statelor Unite ale Americii, Elizabeth McCord este imediat prinsă într-un vârtej de complicații politice la nivel local. Însă, criza internațională care izbucnește odată cu răpirea unor cetățeni americani ajunge rapid o prioritate. Fost profesor și analist CIA, Elizabeth este o femeie determinată, abilă, care trebuie să învețe să jongleze cu noile responsabilități, fără a-și ignora familia.   

       

      Președinte de rezervă/ Designated survivor - premieră, din 4 aprilie, joia, de la ora 22:00; cu Kiefer Sutherland, Natasha McElhone, Adan Canto, Tanner Buchanan


      Tom Kirkman, un membru de rang doi al cabinetului, se trezește brusc noul Președinte al Statelor Unite ale Americii, după ce clădirea Capitoliului e distrusă într-un atac. În lumina acestei tragedii naționale, noul Președinte se va strădui să mențină unite atât țara, cât și propria familie, în timp ce învață jocurile volatile ale puterii și politicii. Pe plan secund, găsirea responsabilului pentru acest atentat devine o luptă de viață și de moarte. Mai ales că dușmanii sunt mai aproape decât ar fi crezut, iar planurile acestora sunt zădărnicite atât de abilitatea președintelui care se dovedește un  politician redutabil, cu o edtică de nezdruncinat, cât și de eforturile echipei FBI, în special ale unei agente care-și riscă viața în slujba adevărului.

       

       

      Absența/ Absentia – premiera sezonului doi, din 4 aprilie, joia, de la ora 23:00; cu Stana Katic , Patrick Heusinger, Cara Theobold, Neil Jackson, Angel Bonnani


      În cel de-al doilea sezon al thriller-ului original AXN, după urmărirea și uciderea celui care a răpit-o, Emily se străduiește să revină la o viață normală, alături de fiul ei, Flynn, și de fostul soț, agentul special Nick. În încercarea de a afla răspunsurile la întrebările care o macină, Emily pornește într-o anchetă obsesivă care scoate la iveală un criminal în serie și o spirală a conspirațiilor, care amenință mai mult decât propria ei familie.

          

      S.W.A.T premiera sezonului 2, din 8 aprilie, lunea, de la ora 22:00; cu Shemar Moore, Stephanie Sigman, Jay Harrington


       

      Echipa S.W.A.T, ultima redută în aplicarea legii în Los Angeles, pornește acum în căutarea unor traficanți de oameni din Haiti. Cursa contra cronometru pentru a da de urma lor este amenințată de un dezastru care lovește orașul. Conflictul dintre Hondo și Street afectează întreaga echipă, iar Chris se trezește la mijloc, încercând să împace pe toată lumea.  
          

      SEAL  premiera sezonului 2, din 8 aprilie, lunea, de la ora 23:00; cu David Boreanaz, Max Thierot, Neil Brown Jr., AJ Buckley, Tony Trucks și Jessica Pare


      Drama militară ce urmărește viețile profesionale și personale ale membrilor celei mai de elită unități Navy Seal revine cu noi misiuni clandestine care au loc peste tot în lume. Acțiunea noului sezon are loc la câteva luni după întoarcerea de pe teatrele de război a echipei Bravo. Ray încearcă să accepte noua relația conflictuală cu Jason și ceilalți membri, în vreme ce o nouă criză cu ostatici americani pe o platformă petrolieră îi poartă pe toți în Golful Guineei.  

          

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor