Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Noutăţile lunii august la AXN

      2 august 2018, Autor: Anca Maco
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

       

      În ultima lună de vară, „Psihologia crimei” și „Negociatorii” revin la AXN cu sezoane noi, în premieră. De Ziua Marinei, veţi putea urmări un maraton de filme, plus episoade noi din „NCIS – Anchetă militară”, sezonul 10.

       

      Fanii serialului „Absența” vor putea revedea primul sezon al producției originale Sony Pictures Television pe AXN White, în timp ce pe AXN Black se vor difuza sezonul trei din mult-îndrăgitul serial, „Scorpion” și sezonul doi din „Minți criminale – Dincolo de hotare”.

       

      AXN

       

      Psihologia crimei/ Profilage – premiera sezonului 8, din 16 august, două episoade, joia de la ora 22.55; cu Juliette Roudet, Jean-Michel Martial, Raphael Ferret

       


       

      Seria franceză care se concentrează pe investigațiile unui pshiholog criminalist o aduce în prim-plan în sezonul opt pe Adèle Delettre, care este în doliu și încearcă să treacă peste moartea Camillei, sora ei, ucisă de Argos. Adèle se concentrează pe noul său rol, acela de mamă adoptivă a lui Ulysses, nepotul ei, dar și asupra noilor cazuri pe care trebuie să le rezolve alături de colegii ei din cadrul Diviziei 3 a Poliției judiciare din Paris. În noul sezon, sub conducerea comandantului Rocher, Adèle va avea multe crime de investigat, folosindu-se de experiența acumulată, dar și de sensibilitatea care îi permite să descifreze modul de acțiune a criminalilor. Pe plan personal, încurajată de Jess, eroina, își dă voie, într-un final, să se apropie de Rocher, însă, când o femeie din trecutul acestuia își face apariția în peisaj, între cei doi îndrăgostiți apar noi confuzii și suspine. Argos o urmărește din umbră pe criminalistă, pregătit pentru un nou atac...

       

       

      Negociatorii/ Ransom – premiera sezonului 2, din 27 august, lunea de la ora 21.05; cu Luke Roberts, Sarah Greene, Oliver Yates

       


       

      Serialul inspirat din cariera negociatorului Laurent Combalbert, spune povestea unuia dintre cei mai buni profesioniști în soluționarea situațiilor de criză. Luke Roberts reia în al doilea sezon rolul lui Eric Beaumont, un negociator de excepție în situații de criză, în special când sunt implicați și ostatici. De data aceasta Eric se va confrunta cu cea mai mare criză de până acum – răpirea propriei fiice de către rivalul său, Damien Delaine. Pentru a-i salva acesteia viața, îi sare în ajutor partenera sa Maxine.   

         
      Program special de Ziua Marinei (15 august) – maraton Serenity, Moonfleet, 2012, Invadarea lumii: Bătalia Los Angeles, precum și episoade din NCIS - Anchetă militară, sezonul 10

       

      • Serenity – de la ora 11.25, cu Nathan Fillion, Adam Baldwin

      Serenity este nava care îl găzduiește pe căpitanul Malcom Reynolds, veteran al unui război intergalactic. Echipajul său mic și divers primeşte doi tineri (un doctor și sora acestuia, cu puteri telepatice), iar acţiunea se complic, fiindcă Serenity se trezește prinsă în lupta dintre alianța cu o forță militară imbatabilă care guvernează universul, națiunea Reaver, dar și un iminent pericol ascuns în inima navetei spațiale, asta după ce se află că tinerii sunt de fapt dezertori.

       

      • Moonfleet – de la ora 13.50, cu Ray Winstone, Aneurin Barnard, Sophie Cookson, Anthony Ofoegbu 

      Mini seria TV Moonfleet este o adaptare a nuvelei cu același nume, scrisă de britanicul J.Meade Falkner, în 1898. Adaptarea pentru micul ecran a poveştii despre contrabandă, comori regale și un naufragiu, îl are în centrul acţiunii pe John Trenchard, un orfan care visează să găsească comoara lui Blackbeard. Însă, după ce se împrietenește cu un cunoscut contrabandist, care-l aduce în vizorul vânătorilor de recompense, e forţat să se ascundă, întrebându-se dacă va mai vedea Moonfleet vreodată.  

       

      • 2012 – de la ora 15.45, cu John Cusack, Amanda Peet

      Filmul este o aventură epică despre un dezastru global care amenință întreaga omenire, dar care spune, în același timp, povestea eroică a supraviețuirii, în contextul în care evenimentele apocaliptice prevestite într-un calendar Maiaș vechi au isterizat atât de multe culturi, religii, oameni de știință și guverne.

       

       

      • Invadarea lumii: Bătalia Los Angeles/ Battle Los Angeles – de la ora 18.50, cu Aaron Eckhart și Michelle Rodriguez

      Semnale ale apariției OZN-urilor existau demult, peste tot în lume, de la Buenos Aires, la Seul, de la Paris la Berlin. Însă, în 2011, ceea ce părea doar o vizită trecătoare a acestor obiecte stranii, devine o realitate îngrozitoare în momentul în care Pământul este atacat. Marile metropole cad una câte una, în timp ce oamenii asistă neputincioși la atacul unor forțe extraterestre. Los Angeles rămâne ultima redută în această bătălie, iar salvarea se află în mâinile unui sergent din marina americană și ale echipei lui.

       

      • NCIS - Anchetă militară, sezonul 10 – de la ora 22.00 (3 episoade consecutiv), cu Mark Harmon, Pauley Perrette, David McCallum

       

      În timp ce Ducky își revine după operația pe inimă şi în urma exploziei care le-a afectat biroul, emembrii echipei NCIS se luptă să revină pe linia de plutire.

       

       

      AXN White


      Absența/Absentia – sezonul 1, din 2 august, luni-vineri, de la ora 00.15; cu Stana Katic, Patrick Heusinger


      Fanii “Absența”, producția originală Sony Pictures Television care a avut premiera toamna trecută, dar și cei care nu au urmărit serialul, au acum ocazia să descopere povestea agentei FBI Emily Bryne. În timp ce îl urmărește pe unul dintre cei mai cunoscuți criminali în serie, Emily dispare fără urmă și este declarată moartă. Șase ani mai târziu, este găsită într-o cabană în pădure, fără vreo amintire despre ce i s-a întâmplat. Odată ce se întoarce acasă, află că soțul său s-a recăsătorit și fiul ei este acum crescut de altă femeie. Emily se trezește în curând implicată într-o nouă serie de crime.

       

      NCIS -  sezonul 11, din 6 august, luni - vineri, de la ora 19.35; cu Mark Harmon, Pauley Perrette, David McCallum

       

      Sezonul 11 al serialului care urmărește acțiunea și dramele cu care se confruntă trupele din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Navale debutează cu o explozie puternică la o gală în mijlocul Washington, DC. Printre victimele tragicului accident se află și o persoană apropiată echipei NCIS. Cu trei agenți lipsă, Gibbs și Parson sunt forțați să lucreze împreună la acest caz, în timp ce DiNozzo și McGee, rămași fără legitimații, cercetează cauzele exploziei ca civili, ignorând legăturile periculoase pe care acest caz le aduce în viața fiecăruia.

       

       

      AXN Black


      Scorpionsezonul 3, din 1 august, luni - vineri, de la ora 20.05; cu Elyes Gabel, Katharine McPhee, Eddie Kaye Thomas


      „Scorpion” urmărește viața expertului în computere Walter O’Brien, care lucrează pentru Departamentul pentru Securitate Internă al Statelor Unite, în cadrul unității speciale Scorpion, o ultimă linie de apărare împotriva amenințărilor din jurul globului. Acțiunea din sezonul trei al serialului începe la numai câteva ore după cea de la finalul sezonului 2, când întreaga echipă trebuie să lase deoparte toate problemele personale pentru a gestiona o nouă criză – hackeri anonimi, ale căror motive rămân necunoscute, preiau controlul asupra unor aeronave și nave militare și îndreaptă armele americane către propriile orașe. Între timp,  Walter recunoaște față de el însuși că are sentimente pentru Paige Dineen şi încearcă să-i atragă atenţia, pentru  construi o relaţie.Nnoul sezon va avea parte nu doar de instrospecţie, ci mai ales de multă acțiune și suspans.

       


      Minți criminale: dincolo de hotare/ Criminal minds – Beyond borders - sezonul 2, din 16 august, luni - vineri, de la ora 22.05; cu Gary Sinise, Daniel Henney, Tyler Williams


      Seria urmărește investigațiile diviziei internaționale FBI care are în grijă viața americanilor aflați în pericol, în afara granițelor SUA. În debutul sezonului doi, echipa condusă de Jack Garrett este chemată în Tanzania, odată cu dispariția unui grup religios format din 23 de persoane. Noile cazuri din sezonul doi vor purta echipa de intervenție în Italia, Columbia sau chiar Nepal, agenţii având de înfruntat nenumărate amenințări, unele dintre ele pornind chiar din rândul propriei organizații - FBI.

       

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor