Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Noutăţile lunii februarie la AXN

      21 ianuarie 2019, Autor: Anca Maco
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      În luna februarie, AXN le propune telespectatorilor să pornească în noi aventuri, pe meleaguri însorite, precum Guyana Franceză sau Spania, în noile producții difuzate în premieră – „Goana după aur”/ „Ouro” și „Unde dai și unde crapă”/„Snatch” (sezonul doi).

       

      AXN

      Goana după aur/ Ouro premieră, din 11 februarie, lunea, de la ora 23:00; cu Olivier Rabourdin, Mathieu Spinosi


       

      În noua dramă – aventură călătorim prin pădurea din Guyana Franceză alături de Vincent, un tânăr care studiază geologia, care pleacă într-un internship la o mină de aur, unde, sub protectoratul baronului local Antoine Serra, care îl învață totul despre afacerile cu metalul prețios, va face niște alegeri greșite, care îl poartă în lumea traficului cu aur. Tensiunile ating cote maxime și totul riscă să se transforme într-un război cu competiția din Brazilia, odată ce Vincent și Serra încep să construiască o zonă specială pentru a explora o mină de aur.  Mai mult, tânărul student descoperă că mitica mină Sarah Bernhard nu este o legendă, iar jungla este o lume aparte, unde oameni de afaceri, escroci, geologi și soldați conviețuiesc după reguli nescrise, unde oamenii ucid sau sunt uciși pentru câteva grame de aur.      NCIS - New Orleans premiera sezonului 5, din 20 februarie, miercurea, episoade duble de la ora 23:00; cu Scott Bakula, Lucas Black și Shalita Grant

      Debutul sezonului 5 din  NCIS - New Orleans îl găsește pe agentul special Pride, șeful echipei NCIS New Orleans, la terapie intensivă în urma unui atac armat. În timp ce el luptă pentru supraviețuire, colegii și prietenii săi pornesc pe urmele femeii care a încercat să îl omoare.   

       

      AXN Black

      Unde dai și unde crapă/ Snatch premiera sezonului 2, din 11 februarie, de luni până vineri, de la ora 23:00; cu Rupert Grint, Luke Pasqualino


      Inspirat de filmul cult omonim, regizat de Guy Richie și lansat în 2000, „Unde dai și unde crapă/ Snatch” spune povestea unui grup de tineri pungași - membrii găștii Hill – care, în al doilea sezon se plimbă prin însorita Spanie, bucurându-se de vacanță. Însă, totul se transformă rapid într-o nouă cursă contra-cronometru pentru a-și proteja averea, dar și viața, fiindcă în orășelul de pe coastă, unde Charlie Cavendish Scott, alături de prietenii săi, fuge de cel mai mare mafiot local, tinerii vor avea nevoie de toată  îndemânarea și curajul pentru a-și învinge inamicii. Rupert Grint, cunoscut pentru rolul Ron Weasley în seria de filme Harry Potter și mai recentul serial Sick Note, își reia rolul principal în al doilea sezon, alături de alți actori cunoscuți publicului din producții precum „Money Heist” sau „The Borgias”.  

           

       

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor