Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Noutăţile lunii ianuarie la AXN

      8 ianuarie 2019, Autor: Anca Maco
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Anul 2019 a început la AXN cu al doilea sezon din serial Helix și continuă cu sezoane noi din  „NCIS: Los Angeles”, „Cititorii de oase” și „Candice Renoir”, precum și un serial în premieră, „Midnight, Texas”.

       

      Virus/ Helix - sezonul 2, din 4 ianuarie, vinerea, de la ora 23:00; cu Billy Campbell, Kyra Zagorsky și Matt Long


      După ce abia au reușit să scape cu viață, supraviețuitorii din primul sezon încearcă să uite ororile care s-au întâmplat la Arctic Biosystems și se bucură când ajung pe o insulă misterioasă, plină de copaci.

      Dar descoperă rapid că influența companiei Ilaria este mult mai periculoasă și extinsă decât și-au imaginat, iar un nou virus letal amenință lumea.

       

       

       

        

      NCIS: Los Angeles - premiera sezonului 9, din 9 ianuarie, episoade duble, miercurea, de la ora 21:00; cu Chris O’Donnell, LL COOL J, Linda Hunt


      Noul sezon debutează cu decizia lui Hetty de a-și depune dosarul de pensionare, după care dispare. Shay Mosley, Director Executiv Adjunct, sosește în Los Angeles pentru a supraveghea activitatea echipei și asta implică și câteva schimbări de personal. Sam, afectat de moartea, locuiește într-o rulotă pe plajă și refuză să înțeleagă de ce Callen și-a găsit un nou partener.

       

       

      Cititorii de oase/ Bones – premiera sezonului 6, din 10 ianuarie, episoade duble, joia, de la ora 21:00; cu Emily Deschanel, David Boreanaz, Michaela Conlin


       

      Echipa îi vine în ajutor Camillei a cărei carieră e în pericol, și toți încearcă să rezolve cazul unui băiețel neindentificat. Unitatea de Antropologie Criminalistică și-a pierdut mare parte din energie după ce s-a desființat pentru ca fiecare membru să se ocupe de proiecte personale. După ce descoperă noi indicii ascunse în laborator și ajung la concluzii personale neașteptate, întreaga echipă își dă seama că trebuie să lucreze împreună în Washington, D.C.

       

       

      Midnight, Texas premieră, din 25 ianuarie, episoade duble, vinerea, de la ora 21:00; cu François Arnaud, Dylan Bruce, Parisa Fitz-Jenley, Arielle Kebbel


       

      Serialul are la bază cărțile scrise de Charlaine Harris, autoarea din spatele “True Blood”, și este o dramă supranaturală care urmărește povestea lui Manfred (François Arnaud), un om cu niște puteri paranormale, care fuge de un trecut periculos, stabilindu-se în orășelul izolat Midnight, din Texas. Acolo, bariera între lumea celor vii și celor morți este foarte fină, fiind o destinație perfectă pentru vampiri, vrăjitoare, vârcolaci și alte creaturi neobișnuite. Însă, poliția și acțiunile ei intruzive, găștile de bicicliști și o crimă misterioasă amenință locul perfect creat de Manfred și noii săi prieteni.

       

       

      AXN White


      Candice Renoir premiera sezonului 6, din 14 ianuarie, de luni până vineri, de la ora 22:00; cu Cécile Bois, Raphaël Lenglet 


       

      Candice e strălucitoare, sigură pe ea și pe propriul șarm, în pofida trecerii timpului.  Dar absența lui Antoine, de care este îndrăgostită, deși nu vrea să recunoască, este singurul lucru care o face să sufere. Așa că reîntoarcerea acestuia după un an aduce mari schimbări în viața eroinei. Candice află că Antoine a devenit chiar șeful ei, noul șef al BSU, chiar șeful ei, iar odată cu sosirea noului coleg, ales de Candice mai mult pentru aspectul fizic decât pentru abilitățile profesionale, încep să sară scântei din toate părțile.

       

       

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor