Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Noutăţile lunii martie la AXN

      18 februarie 2019, Autor: Anca Maco
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

       

      Printre premierele AXN din martie se află serialul procedural, cu accente de umor, „Recrutul” (The Rookie), cu Nathan Fillion în rol principal, al doilea sezon din „Midnight,Texas” și al treilea sezon din „MacGyver”.

       

      AXN


      Midnight, Texas premiera sezonului 2, din 1 martie, vineri, de la ora 21:00; episoade duble, cu François Arnaud, Dylan Bruce, Parisa Fitz-Jenley, Arielle Kebbel


       

      Locuitorii din Midnight fac față unor noi amenințări în al doilea sezon,  după ce au descoperit că în orășelul texan, pe lângă tot felul de manevre secrete și ilegale, au loc și întâmplări supranaturale. Manfred se confruntă cu puterile celor șase demoni care îl posedă, Joe își face un prieten nou, iar Deschiderea unui nou hotel destabilizează viețile tuturor.   

      MacGyver  premiera sezonului 3, din 5 martie, marțea, de la ora 21:00; cu Lucas Till, George Eads, Sandrine Holt


      Mac e gata să dea uitării toate conflictele cu tatăl său și revine la Fundația Phoenix, după trei luni petrecute în Nigeria, când află că Jack este ținta unui dictator criminal, pe care acesta îl urmărea. Noi aventuri îi pun o mulțime de probleme, pe care le rezolvă, ca de obicei, cu ingeniozitate.

          

      Recrutul/ The Rookie premieră, din 5 martie, marțea, de la ora 22:00;  cu Nathan Fillion, Alyssa Diaz, Richard T.Jones


       

      Inspirat dintr-o poveste adevărată, serialul spune povestea lui John Nolan (Fillion), un bărbat de 40 de ani dintr-un oraș de provincie, care decide să își îndeplinească visul de a deveni polițist în cadrul LAPD, după un eveniment care îi dă viața peste cap. Vârsta înaintată îi face pe colegi să-l considere mai degrabă un exemplu al crizei vârstei mijlocii, dar noile experiențe în care se aruncă direct cu capul înainte arată nu doar că nu este niciodată ușor să o iei de la capăt, ci și că orice prejudecată poate fi îndepărtată când pasiunea pentru o nouă meserie se arată.

         

      AXN Black


      Călători din viitor/ Travelers premiera sezonului 2, din 11 martie, de luni până vineri, de la ora 00:00; cu Eric McCormack, MacKenzie Porter, Nesta Cooper, Patrick Gilmore


       

      Agentul special FBI Grant MacLaren, alături de echipa sa de „călători”, se străduiesc în al doilea sezon să se adapteze la viața în secolul 21. Au în minte misiunea de a salva omenirea de la dezastrele naturale sau provocate, precum și de la politica și diplomația corupte care au dus la distopia din viitorul pe care l-au abandonat. Dar continuă să trăiască viața de zi cu zi a celor cărora le-au ocupat trupurile și au de înfruntat obstacole din ce în ce mai dificile, printre care Faction, un virus mortal, precum și un nou călător misterios ale cărui intenții sunt necunoscute.

       

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor