Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Noutăţile lunii octombrie la AXN

      24 septembrie 2018, Autor: Anca Maco
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Fanii AXN vor avea parte în octombrie de seri pline de acțiune explozivă, cazuri misterioase, misiuni periculoase și personaje complexe.

      În fiecare luni, începând din 1 octombrie, puteți urmări noul serial „Dispăruți” care îl readuce pe Chris Noth (Soția perfectă, Totul despre sex) pe micul ecran. Iar de miercuri, 3 octombrie, vă puteți reîntâlni cu echipa din „NCIS: Anchetă militară” cu episoade duble din sezonul 12. Seara de joi e dedicată aventurilor lui Walter O’Brien, care alături de unitatea specială „Scorpion” vrea și poate să salveze din nou lumea de la tot felul de amenințări, în sezonul patru.

      Dispăruți/ Gone - premiera din 1 octombrie, lunea, de la ora 22:00; cu Chris Noth, Leven Rambin, Danny Pino


       

      Drama „Dispăruți” pornește de la povestea supraviețuitoarei unui faimos caz de răpire de minori, Kit „Kick”Lanigan (Leven Rambin), și a lui Frank Novak (Chris Noth), agentul FBI care a salvat-o. Kick s-a antrenat din greu în adolescență în arte marțiale și folosirea armelor în orice situație ar aveaa nevoie să se apere. Atunci când Novak o convinge să se alăture echipei speciale pe care a creat-o cu resurse din partea FBI, ea își dă seama în sfârșit că e fix ceea ce își dorește cu adevărat să facă. Fostul ofițer John Bishop ( Danny Pino), agentul Kennedy (Tracie Thoms) și James Finley (Andy Mientus) completează noua echipă care se dedică rezolvării cazurilor de răpire și persoane dispărute.

       

       

      NCIS: Anchetă militară - premiera sezonului 12, din 3 octombrie, miercurea, episoade duble de la ora 21:00; cu Mark Harmon, Pauley Perrette, David McCallum


       

      Gibbs și McGee încep sezonul 12 cu o călătorie în Rusia pentru a se asigura că un inginer NCIS, care are acces la informații clasificate, ajunge în siguranță. După ce misiunea lor este compromisă, cei trei se văd nevoiți să se ascundă pentru a nu fi capturați de un grup de mercenari ruși, în timp ce restul echipei rămase în D.C. lucrează de zor și se folosește de toate informațiile și contactele disponibile pentru a da de urma celor dispăruți.

       

      Scorpion - premiera sezonului 4, din 4 octombrie, joia, episoade duble de la ora 21.00; cu Eddie Kaye Thomas


      Walter O’Brien,  geniul IT care lucrează pentru Departamentul pentru Securitate Internă al Statelor Unite, în cadrul unității speciale Scorpion, o ultimă linie de apărare împotriva amenințărilor din jurul globului, este din nou sub lupă. În sezonul patru, echipa trebuie să colaboreze cu vechiul lor dușman, Mark Collins ( Josh Leonard), pentru a opri o catastrofă care ar putea marca finalul omenirii.  Între timp Walter și Paige încearcă să se bucure că sunt un cuplu și să facă față și provocărilor „domestice”. Veți vedea dacă totul va merge fix ca în primul episod al noului sezon, când echipa „Scorpion”  cântă „Everything is absolutely genius.”...

       

       

      Tot din octombrie, telespectatorii pot urmări un singur episod din Sherlock Holmes şi Dr. Watson / Elementary, sezonul 6, lunea, de la 22:55 și două episoade din Grimm, sezonul 5, vinerea, de la ora 21:05.

       

       

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor