Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Noutăţile lunii septembrie la AXN

      6 septembrie 2018, Autor: Anca Maco
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Luna septembrie aduce pe AXN o nouă producție care urmărește aventurile unei trupe militare de elită în cele mai periculoase misiuni - “Cei bravi” (The Brave) și noi sezoane ale unora dintre mai populare serii ale postului – „Grimm” și „Elementary”

       

       

      AXN

      Cei bravi/ The Brave, din 18 septembrie, două episoade, marțea, de la ora 21:00; cu Anne Heche și Mike Vogel


       

      Întră în lumea complexă a elitei militare americane alături de “Cei bravi”, sub comanda căpitanului Adam Dalton (Mike Vogel) și alături de echipa sa de eroi formată din agenți speciali ce reușesc să ducă fiecare misiune peiculoasă la bun sfârșit într-un mod inedit.

      Vei călători în unele dintre cele mai periculoase locuri de pe planetă, unde viețile unor oameni nevinovați luați ostatici depend de agilitatea salvatorilor și de suportul echipei de analiști conduse de directorul Patricia Campbell (Anne Heche).

       

       

       
      Grimm, sezonul 5 din 7 septembrie, vinerea, de la 21:05; cu David Giuntoli, Russell Hornsby


       

      Noi aventuri la orizont! Nick Burkhardt, detectivul din Portland, unul dintre ultimii descendenți ai familiei Grimm are de rezolvat alte cazuri supranaturale, mult mai complicate, după moartea mamei sale, dar și a lui Julliette. Se luptă cu demonii interiori, cu stresul noului rol – acela de tata, dar și cu noi mistere.

       

       

      Sherlock Holmes şi Dr. Watson / Elementary, sezonul 6 din 17 septembrie, două episoade, lunea de la 22:00; cu Jonny Lee Miller, Lucy Liu, Aidan Quinn, Jon Michael Hill


       

      Holmes are halucinații și pierderi de memorie care încep să îi afecteze munca, după un atac violent, iar relația cu Watson are de suferit, așa că se impune un ajutor specializat. Holmes se aliază cu Michael, un fost alcoolic, în lupta cu proprile vulnerabilități, dar astfel încearcă să își salveze atât cariera, cât și prietenia cu Watson, pe care o prețuiește mai presus de orice.

       

      AXN Spin

      Din 10 septembrie, AXN Spin va difuza de luni până vineri, „Ce e nou în eSports” (Heads Up Daily), un show de tip magazine cu invitați speciali și subiecte în trend pentru pasionații de gaming și eSports. Emisiunea va putea fi urmărită de luni până vineri, de la 16:55.


       

      Cele mai recente competiții de eSports, cei mai tari jucători, dar și alte noutăți din lumea gamingului vor fi printre subiectele zilnice la „Ce e nou în eSports”. Vei putea urmări interviuri cu dezvoltatori de jocuri, dar și cu unii dintre cei mai populari creatori de conținut pe YouTube sau Twitch.

       

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor