Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      „Nume de cod: Spionul de noiembrie”, cel mai tare joc de-a şoarecele şi pisica pe scena spionajului internaţional

      17 octombrie 2014, Autor: Elinne Bîrnea
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Un spion nu se retrage niciodată cu adevărat! Ne demonstrează Pierce Brosnan în cel mai recent film al său, Nume de cod: Spionul de noiembrie, regizat de Roger Donaldson.

       

      Cunoscut la nivel internaţional pentru întruchiparea lui James Bond în anii 1990, Pierce Brosnan îşi reia rolul de spion. Actorul interpretează acum rolul unui fost agent CIA, pe nume Peter Devereaux, care a fost poreclit “spionul de noiembrie”.

       

      Retras din activitate, Devereaux duce o viaţă liniştită, dar este obligat să-şi reia, fără prea multă tragere de inimă, vechiul său rol la CIA, pentru o ultimă misiune. Generalul corupt Arkady Federov (Lazar Ristovski), care se află în cursa pentru preşedenţie, vrea să-i elimine pe toţi care ştiu despre neregulile comise de el în cel de-al doilea război cecen. 

       

       

      Devereaux trebuie să o protejeze pe Alice Fournier (Olga Kurylenko), un martor cheie capabil să divulge adevărul din spatele unei conspiraţii, care timp de câteva decenii a distrus numeroase vieţi. Alice Fournier, este o femeie curajosă, plină de compasiune, care ajută fetele să scape de sclavia sexuală şi de traficul de persoane. Pentru a scăpa cu bine, ea este obligată să aibă încredere într-un străin, în Devereaux.

       

      Devereaux se confruntă cu David Mason (Luke Bracey), un agent CIA tânăr, hotărât şi foarte periculos, care a fost cândva protejatul lui Devereaux şi prietenul lui cel mai bun. Tânărul pe care l-a antrenat e acum pe urmele sale şi va trebui, poate, să-l elimine. Devereaux l-a pregătit pe Mason şi l-a învăţat tot ce ştie. Deşi Devereaux i-a fost aproape ca un tată, tânărul agent foloseşte tot ce a învăţat de la profesorul lui atunci când îl vânează într-un joc dea şoarecele şi pisica. Cu o experienţă vastă câştigată de-a lungul anilor de spionaj, Devereaux pune totul sub semnul întrebării şi analizează orice lucru înainte de a face o mişcare.

       

       

      Filmul nu duce lipsă nici de efecte speciale. Una dintre cele mai complexe şi grele scene a fost explozia unei dube la numai 10 metri de o clădire, iar Pierce Brosnan şi Luke Bracey trebuiau să iasă din această scenă nevătămaţi.

       

      Regizat de Roger Donaldson, după un scenariu scris de Michael Finch şi Karl Gajdusek, filmul are la bază romanul lui Bill Granger “There Are No Spies”, din seria bestseller November Man şi rulează acum în cinematografele din întreaga ţară. Dacă nu l-aţi văzut încă, grăbiţi-vă!

       

       

      Sursa: hollywoodreporter.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor