Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      ,,Nuntă á la grec 2”...încă o nuntă. Şi mai mare. Şi mai grecească.

      1 aprilie 2016, Autor: Aura Iancu
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

       

      După succesul avut acum 14 ani de super comedia “Nuntă a la grec” o continuare a acesteia era previzibilă dar Nia Vardalos ne-a lăsat destul de mult să aşteptăm. Dacă a meritat sau nu aşteptarea depinde de cât de mult va doreaţi o reuniune de familie, întrucât întraga distribuite a primului film s-a întors pentru “Nuntă a la grec 2”. 


      Critici nu au dat foarte multe şanse unei comedii pe teme etnice şi nimeni nu se aştepta la succesul avut, inclusiv o nominalizare la Oscar pentru Vardalos la categoria cel mai original scenariu. Dar oare Vardalos şi-a epuizat acum 14 ani toate glumele greceşti sau încă mai e loc pentru partea a doua?

       


      În “Nuntă a la grec 2” familia rămâne în centru poveştii: Toula (Vardalos) şi Ian (John Corbett) se străduiesc să se descurce cu fiica lor Paris (Elena Kampouris), aflată la vârsta adolescenţei şi mai mereu nemulţumită. La fel cum Toula se simţea copleşită şi stânjenită de părinţii ei, aşa se simte şi fiica ei acum spre amuzamentul bunicului Gus (Michael Constantine), tatăl Toulei.


      Paris speră să meargă la un colegiu cât mai departe de familie în Chicago, însă această situaţie nu este pe gustul Toulei care nu suportă gândul că îşi va pierde fetiţa chiar dacă pe de altă parte va avea mai mult timp pentru soţul ei. Dacă tema primului film a fost: Toula învaţă să nu se mai simtă sufocată de dragostea familei ei, în cel de-al doilea film tema este: Toula învaţă să nu-şi mai sufoce familia cu dragostea ei.

       


      Titlul anunţă că va mai fi încă o nuntă în clanul Portokalos iar motivul este unul extrem de amuzant: se pare că certificatul de căsătorie dintre Gus şi Maria (Lainie Kazan), părinţii Toulei, nu a fost niciodată semnat de un preot înainte să plece din Grecia către SUA. Realizând că de fapt nu sunt casatorilti legal, Gus se grăbeşte să remedieze problema însă Maria vede în asta o oportunitate să îşi reevalueze opţiunile şi viaţa ei de soţie de până acum. Ipoteza că Maria şi-ar putea abandona soţul după 50 de ani nu este foarte reală dar constituie motivul unei drame în actualul scenariu a lui Vardalos


      În ce priveşte glumele pe teme ednice specifice filmului, Gus este din nou în centrul atenţiei şi continuă să caute legături între orice cuvânt, invenţie sau persoană şi civilizaţia elena, folosind internetul inclusiv pentru a demonsta că el este descendentul direct al lui Alexandru cel Mare.

       


      Atât Vardalos cât şi regizorul filmului Kirk Jones ştiu că toată magia comediei este dată de distribuite. Toţi membrii familiei s-au întors la fel de gălăgioşi şi coloraţi că acum 14 ani şi e un sentiment plăcut să îi revezi pe toţi începând de la părinţi (Lainie Kazan, Michael Constantine) până la matuşa amuzantă (Andrea Martin) şi fraţii macho şi protectivi.


      Nuntă a la grec 2” are multe momente amuzante care va vor bine dispune, un film pentru toate vârstele despre o familie iubitoare şi problemele lor specifice.  Este întotdeaua un sentiment plăcut să vezi membrii unei familii cum îşi ţin partea şi se ajută la nevoie.
      Filmul “Nuntă a la grec 2” are premieră pe 1 aprilie şi este distribuit în România de Freeman Entartainment.

       

      Sursa: variety.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor