Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      "Nuntă cu peripeţii" - un film despre o nuntă, dar, mai mult de atât, despre familie

      22 mai 2013, Autor: Elinne Bîrnea
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Suntem conştienţi că în organizarea unui eveniment important intervin destul de multe situaţii neprevăzute, dar oare este posibil să planificăm o nuntă fără să existe lucruri care să ne scape de sub control? Pe lângă distribuţia de excepţie, ce reuneşte nume sonore de la  Hollywood, precum Robert De Niro, Susan Sarandon, Diane Keaton, Topher Grace, Katherine HeiglBen Barnes, Amanda Seyfried şi Robin Williams, filmul primeşte multe plusuri şi la capitolul umor.  

      Pelicula  „Nuntă cu peripeţii” ni-i aduce în prim plan pe Don (Robert De Niro) şi Ellie Griffin (Diane Keaton), un cuplu divorţat de foarte multă vreme care, forţat de împrejurări, este nevoit să îngroape securea războiului pentru un timp şi să pozeze din nou în familia fericită, pentru a fi siguri că fiul lor adoptiv, Alejandro (Ben Barnes), va avea parte de nunta mult visată. 

       


      Pentru că mama sa biologică, Madonna (Patricia Rae), este o fire foarte conservatoare, Alejandro nu a fost complet sincer în legătură cu statutul părinţilor săi şi, drept urmare, multe secrete ale familiei Griffin trebuie să fie gestionate cu mare atenţie. Acest aranjament temporar a lăsat-o în afara jocului pe Bebe (Susan Sarandon), actuala partenera a lui Don, căreia nu-i pică tocmai bine ca iubitul ei să se afişeze din nou la braţul fostei sale soţii şi totodată celei mai bune prietene din tinereţe. În timp ce părinţii fac toate eforturile să pară un cuplu fericit, sora lui Alejandro, Lyla (Katherine Heigl), traversează momente dificile şi se luptă din răsputeri să se împartă între cariera sa de succes şi totala lipsa de interes în a-şi revedea familia. Fratele lor, Jared (Topher Grace), încearcă să-şi cunoască iubirea vieţii, căreia să îi ofere virginitatea sa.

       


      O serie de evenimente haioase şi schimbări de situaţie vor schimba pentru totdeauna viaţa tuturor personajelor menţionate anterior, spre amuzamentul publicului. Cu toate că pe parcursul filmului „Nuntă cu peripeţii” au existat multe semne de întrebare, răspunsurile nu ne-au luat deloc prin surprindere, deoarece fiecare a avut parte de finalul mult dorit. În ansamblu, filmul conţine numeroase schimburi de replici savuroase, dar şi secvenţe mai „delicate”, cum ar fi  cea în care De Niro şi Keaton încercau să se comporte civilizat în faţa companiei, cu toate că îşi aruncau săgeţi otrăvite unul celuilalt. 


      Un element mai „ciudat” al acestui film este că nu ştim cu exactitate cine este personajul principal, deoarece nici nu apucăm să ne obişnuim prea mult cu o poveste, că deja ne este prezentată o alta. Cu toate că nunta lui Alejandro cu Missy (Amanda Seyfried) este laitmotivul acestei comedii, cele două „victime colaterale” au mai degrabă roluri secundare şi conferă filmului un cadru romantic. 

       

       

      Chimia dintre Barnes şi Seyfried nu a putut trece neobservată şi, cine ştie, poate vom mai avea ocazia să-i vedem în alte producţii cinematografice.  

       
      Diane Keaton (Ellie) versus Susan Sarandon (Bebe), două tipologii de femei total diferite, dar care au în comun mai multe lucruri decât ar fi crezut. Trebuie să punctăm scena memorabilă din partea de final a filmului, în care Bebe and Ellie sfârşesc prin a regreta iubirea şi mai ales timpul irosit alături de un bărbat care nu prea merita toate acestea. Dacă stăm bine să ne gândim, Keaton şi Sarandon ar putea fi protagonistele unui nou film gen „Clubul nevestelor părăsite” (titlu original The First Wives Club), tocmai datorită carismei celor două actriţe. Să sperăm că producătorii de la Hollywood vor lua în considerare această posibilitate! 


      Nu avem cum să-i uităm pe celebrii actori Robin Williams şi Robert De Niro. Primul, laureat al premiilor Oscar, Grammy şi  Emmy, ne încântă din nou intrând în pielea Părintelui Moinighan, un personaj ce reuşeşte să destindă spiritele încinse şi să readucă buna dispoziţie tuturor, în timp ce De Niro îl interpretează pe Don Griffin - amant, soţ, tată şi prieten haios.  

      Pelicula „Nuntă cu peripeţii” se încheie cu un superb tablou de familie, în care dragostea faţă de familie şi cei dragi nouă este mai presus decât orice!

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor