Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      “Oraşul corupt”- o poveste complexă despre dragoste şi trădare

      10 februarie 2013, Autor: Elinne Bîrnea
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Beneficiind de o distribuţie excelentă, “Oraşul corupt – Broken City” este un thriller cu multă adrenalină şi care îţi pune rotiţele în funcţiune. Regizorul Allen Hughes (“The Book of Eli”, “From Hell”, “Menace II Society”) şi scenaristul  Brian Tucker au creat o poveste complexă despre dragoste şi trădare, prin urmare ciuliţi urechile şi fiţi foarte atenţi.

       

      Detalii film

             Mark Wahlberg intră în pielea lui Billy Taggart, un poliţist devenit detectiv particular, Russell Crowe joacă rolul primarului corupt, iar fermecătoarea Catherine Zeta-Jones interpretează rolul soţiei edilului, o femeie extrem de rafinată şi provocatoare. 

       


       

      Billy Taggart (Mark Wahlberg) împuşcă mortal un tânăr de 16 ani, care a rănit-o pe sora iubitei lui. Taggart este achitat de toate acuzaţiile şi reuşeşte să renunţe la alcool cu ajutorul prietenei sale, interpretată convingător de Natalie Martinez. El devine detectiv particular şi este angajat de către fostul său şef, Primarul Hostetler (Russell Crowe), pentru a investiga câteva chestii personale. Primarul se află prins în vâltoarea unei campanii electorale murdare, în care îl are ca adversar pe James Valliant (Barry Pepper).


      În ceas de noapte, Hostetler se întâlneşte cu Taggar, pentru a-i cere să o urmărească pe soţia sa, Cathleen, bănuită de o aventură extraconjugală, fapt care i-ar fi compromis şansele recâştigării scaunului de primar al oraşului New York.

       


      Pentru acest lucru, Taggart a primit în avans 25,000 de dolari, ce reprezintă jumătate din suma cuvenită pentru acest serviciu. Înarmat cu un aparat de fotografiat Nikon şi cu dorinţa nebună de a-şi reabilita numele, Taggart porneşte pe urmele frumosului Paul Andrews (Kyle Chandler), care a fost văzut deseori în compania lui Cathleen. Astfel, cei doi vor fi fotografiaţi de către Taggart chiar în timpul unei conversaţii destul de intime.

       


      Taggart se va întâlni cu Primarul pentru a-i înmâna pozele pentru care a fost plătit. După aceea, Cathleen îl caută pe detectiv pentru a-i oferi 25,000 de dolari ca să înceteze colaborarea cu soţul ei. Taggart este un tip onest şi refuză propunerea acesteia, însă o întreabă ce se întâmplă cu adevărat? Odată cu asasinarea lui Paul Andrews, totul devine din ce în ce mai confuz şi vă asigurăm că şi voi veţi fi la fel de intrigaţi.

       


      Treptat, bazându-se pe flerul său, detectivul privat va demara o investigaţie pe cont propriu şi va pătrunde în miezul afacerilor ilegale şi imorale ale edilului oraşului, care este implicat într-un adevărat scandal imobiliar.

      Nu trebuie să-l uităm pe actorul Jeffery Wright (“Quantum of Solace”, “Syriana”), care face un joc scenic remarcabil, interpretând rolul unui comisar de poliţie.


      Comparat cu pelicula “Chinatown” datorită modului în care evidenţiază corupţia din interiorul sistemului american, “Oraşul corupt” (Broken City) rulează în cinematografele din România din 8 februarie. 

       

      Rezervă bilet

       

       


      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor