Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Parker - dacă vrei să scapi basma curată, trebuie să joci murdar!

      2 februarie 2013, Autor: Elinne Bîrnea
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Iubitorii seriei de romane polițiste ”Flashfire” scrise de autorul Donald E. Westlake și publicate sub pseudonimul Richard Stark, cunosc prea bine personajul imaginar Parker, un hoț profesionist înzestrat cu abilitați speciale.

       

       

      Precis și eficient, Parker funcționează precum un mecanism elvețian și se ghidează după un cod moral strict: Chiar dacă este un ucigaș cu sânge rece, nu fură niciodată de la oamenii sărmani și nu-i rănește pe cei care nu merită asta. În plus, Parker își argumentează acțiunile înainte de a-și cotonogi, înjunghia sau împușca victimele. Loial acestui cod al onoarei, în momentele sale de generozitate, Parker își cruță prada.

       

       

      Personajul literar Parker a fost adus pe marile ecrane de mai multe ori în ultimele 5 decenii, dar dar în majoritatea cazurilor sub un nume diferit, precum Walker (Lee Marvin) în ”Point Black” sau Porter (Mel Gibson) în ”Payback”. Jason Statham păstrează numele real al personajului Parker, un tip cu principii, exact opusul lui ”Jack Reacher” (Tom Cruise) sau Megatron (”Transformers”).

       

       

      Pe scurt, povestea filmului este următoarea: în timpul unui jaf de proporții, Parker este trădat de echipa sa, împușcat și lăsat să moară. Proastă mișcare din partea lor! Acesta supraviețuiește tentativei și începe să-i urmărească pe foștii săi parteneri în Palm Beach, Florida,  unde aceștia plănuiesc marea lovitură a vieții lor. Parker pozează într-un miliardar texan și se cuplează cu Leslie (Jennifer Lopez), un agent imobiliar extrem de provocator, care-l ajută să pună bețe în roate foștilor săi camarazi.

       

       

      Leslie este o femeie divorțată și rămasă în urmă cu plata facturilor, care locuiește într-un apartament groaznic, alături de câinele și mama sa (Patti LuPone). Cine nu și-ar fi dorit să găsească un job din care să-și poată plăti plăti datoriile și să scape de accentul ușor hispanic al lui Patti LuPone? Punem pariu că Jennifer a acceptat acest rol dorind să reitereze succesul avut în anul 1998, când a jucat în producția ”Out of Sight” avându-l ca partener pe George Clooney?

       

       

      Morala filmului pare să fie: ”dacă vrei să scapi basma curată trebuie să joci murdar”. Prin urmare, vom asista la numeroase scene cu împușcături, bătăi aprige și sânge…foarte mult sânge. Parker nu se dă în lături de la nimic, iar atunci când vine vorba de răzbunare, nu se mai aplică nicio regulă personală. Parker” mai are în distribuție actori ca Michael Chiklis și Wendell Pierce, în rolul băieților răi, Bobby Cannavale care înterpretează rolul polițistului prostovan și talentatul actor Nick Nolte.

       


      Parker” este un film de acțiune regizat de Taylor Hackford, cunoscut pentru realizarea celebrului ”The Devil's Advocate” și reunește doi actori care vin din zone diferite: ea este cântăreață și dansatoare, în timp ce el este un fost sportiv. Dacă există chimie între ei, voi veți decide?!

       

       

      Filmul este distribuit în România de Media Pro Distribution și va fi disponibil în cinematografe începând cu 1 martie. 

       

       

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor