Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Povestea adevărată a lui John Chamber (John Goodman) şi planul de salvare a celor şase americani din Iran

      16 octombrie 2012, Autor: Elinne Bîrnea
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Foarte puţini oameni cunosc legătura dintre John Chamber şi Agenţia Centrală de Inteligenţă.

       

      Foarte puţine informaţii au fost date publicităţii, însă detaliile care au fost declasificate fac subiectul unui film important ce se va lansa anul acesta şi prezintă povestea adevărată a lui John Chamber (interpretat deJohn Goodman) şi implicarea sa în planul de salvare a celor şase americani din Iran, în timpul Crizei Ostaticilor din Iran, care a avut loc în 1980.

       

       


       


      În anii 1960, Chambers a fost recrutat de către Divizia de Servicii Tehnice din cadrul CIA, responsabilă cu furnizarea de gadget-uri, elemente pentru deghizări, falsuri, arme, etc. pentru agenţie. Aceasta este trusa mobilă de „schimbare a identităţii”, pe care John Chambers a conceput-o pentru CIA.

       

      Servieta de culoare neagră, din plastic dur cu încuietoare, model „Monarch”, are următoarele dimensiuni 18 inch x 13 inch x 5 inch. În interiorul se află o oglindă de machiaj prevăzută cu un dispozitiv de iluminat conectat la un acumulator reîncărcabil, printr-un adaptor brichetă. Lângă oglindă sunt benzi elastice care susţin pensulele pentru machiaj şi un tub incolor ce conţine un baton de ceară şi o cutie transparentă cu capac rabatabil.

       


      Partea de jos a servietei este special compartimentată astfel încât să intre diverite recipiente din sticlă pentru aplicarea machiajului şi o cutie mai mare cu capac rabatabil în interiorul căreia se află două cutii mai mici: pe una era inscripţionat: „Sprâncene chinezeşti precum steaua polară”, iar pe cea de-a doua: „Perciuni”, ambele dotate cu benzi adezive.

       

      De asemenea, în servietă mai găsim patru cutiuţe rotunde cu fond de ten pudră marca Max Factor de diferite nuanţe. Pe partea superioară a servietei se află lipit un autocolant rotund, pe care este scris: „The Sentinel Corporation / În cazul în care această servietă nu este revendicată, vă rugăm să sunaţi la numărul gratuit de telefon (800)421-0671 (în Calif. (213)277-6100) Atenţie!! Codul produsului este 70560.” Aveţi inclus un album, prins cu trei clame, pe care apare scris cu litere aurii „CONFIDENŢIAL”, în partea de sus şi de jos pe ambele coperţi. În mijlocul coperţii din faţă este inscripţionat: „Măşti din latex”.

       


      Albumul conţine 29 de pagini, fiecare având dimensiunile 7 ¾ inch x 9 ½ inch, prezentând câte o fotografie alb-negru a unei măşti din latex, pe care este scris embosat „CONFIDENŢIAL”, alături de numărul matriţei şi de apartenenţa etnică şi rasa, precum: „Caucazian - rasa albă (Mare); Oriental/Caucazian”, Caucazian/Mongoloid”, “Negroid/Caucazian/Oriental”, “Caucazian/Negroid”, “Oriental/Negroid”, “Oriental”, “Negroid”, etc. O mostră din universul fascinant, în care Hollywood-ul se întâlneşte cu realitatea în misterioasa lume subterană a CIA

       

       

       

      Vezi trailer

       

       

      Filmul "Argo" apare în cinematografele din România pe data de 9 noiembrie şi este distribuit ce MediaPro Distribution.

       

      Detalii film

       


      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor