Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Preşedintele Barak Obama în noul clip al comediei de acţiune "Greu de pensionat 2"

      24 iulie 2013, Autor: Elinne Bîrnea
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      În contextul scandalului recent legat de agenţia guvernamentală americană NSA (n.r. Agenţia Naţională de Securitate), care colecta informatii despre utilizatorii de internet, inclusiv a celor din afara Statelor Unite, stârnind valuri de indignare în toată Europa, reprezentanţii celor de la Summit Entertainment au profitat de acest lucru şi au lansat un nou clip TV pentru super comedia de acţiune “Greu de pensionat 2” (titlu original Red 2), care include, de asemenea, câteva din comentariile preşedintelui american Barak Obama legate de spionajul guvernamental.

       

      Acest spot publicitar debutează cu declaraţia preşedintelui american în care punctează faptul că “Nimeni nu vă ascultă telefoanele, vreau să fiu clar înţeles”, ce se interferează cu secvenţa în care personajul jucat de John Malkovich ridică telefonul care tocmai suna şi il dă lui Frank Moses, un fost agent secret CIA interpretat de Bruce Willis. Următoarele comentarii ale lui Obama sunt prezentate de parcă ar fi făcut trimitere directă la trupa de foşti agenţi de elită din film.

       

      Oamenii care se ocupă de securitatea naţională a Americii tratează acest lucru cu seriozitate maximă”, menţionează Barak Obama, în timp ce asistăm la una din scenele noastre preferate în care Helen Mirren, aflându-se la bordul unei maşini, trage cu pistolul în stânga şi-n dreapta.

       

      În continuare, clipul este condimentat cu câteva replici haioase ale preşedintelui, care afirmă că “Aceşti oameni acţionează ca nişte profesionişti”, urmate de secvenţa în care personajul interpretat de Mary Louise Parker încerca să se strecoare cu maşina printr-o alee extrem de îngustă aflată între două blocuri.

       

      Finalul spotului publicitar este deosebit de tensionat şi ni-l arată pe Marvin, personaj interpretat de John Malkovich, care încearcă să dezamorsesze o bombă, moment în care preşedintele Americii face următoarea declaraţie: “O să avem nişte probleme”…

       

      În “Greu de pensionat 2”, continuarea comediei de acţiune cu actori din categoria grea, care a fost un adevărat hit în anul 2010, fostul agent secret CIA Frank Moses (Bruce Willis) este salvat din mâinile unui asasin plătit chiar de fostul său coleg Marvin (John Malkovich), care şi-a înscenat propria moarte pentru a nu fi pus în pericol. Cei doi bărbaţi, alături de iubita lui Frank, Sarah (Mary Louise Parker), pornesc într-o călătorie în jurul lumii cu scopul de a dezvălui secretul din spatele proiectului Nightshade, dar şi motivul pentru care acesta este atât de dorit de către toate guvernele lumii.

       

      Gaşca lui Frank se va înfrunta cu o armată numeroasă trimisă de oficialii guvernului, aceştia dorind să pună mâna pe dispozitivul nuclear de ultimă generaţie. Pe urmele lui Frank se află şefa serviciilor secrete britanice, Victoria (Helen Mirren), care are misiunea de a-l elimina din joc pe Frank.

       

      Cei trei sunt nevoiţi să înfrunte o armată numeroasă de agenţi profesionişti şi nu au la dispoziţie decât trucurile de scoală veche.

       

      Din distributia filmului “Greu de pensionat 2” mai fac parte Catherine Zeta-Jones, Anthony Hopkins, Byung-hun Lee şi Neal McDonough

       

      Iată spotul publicitar:

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor