Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Râsete, recitări şi replici haioase, într-un interviu marca Screen Junkie

      8 decembrie 2013, Autor: Elinne Bîrnea
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Cei de la Screen Junkie au avut ca invitaţi patru legende ale cinematografiei în aceeaşi încăpere şi i-au supus unei „probe” foarte haioase. Morgan Freeman, Robert De Niro, Michael Douglas şi Kevin Kline au recitat versuri din hiturile momentului, într-un clip care a atins 4,950 de milioane de vizualizari până în acest moment.

       

      Mărturisim că ne-am amuzat extraodinar urmărindu-i pe aceşti seniori ai scenei, câştigători de Oscar, recitând refrenele unor piese în vogă, precum „What Does The Fox Say” (Ylvis), Wrecking Ball” (Miley Cyrus), „Chinese Food” (Alison Gold) sau „Best Song Ever” (One Direction).

       

      Morgan „Dumnezeu” Freeman lecturează versurile faimosului cântecel  cu vulpea. Mai în glumă, mai în serios, aflăm şi noi răspunsul la o problemă care a frământat multă vreme omenirea: ce sunete scoate vulpea?!

       

      Robert De Niro îl urmează şi ne citeşte versurile lui Miley Cyrus de la „Wrecking Ball”, o altă melodie pe care am tot auzit-o în ultimul timp.

       

       Michael Douglas a primit să recite o bucată din ceea ce cântă Allison Gold în piesa „Chinese Food”, ceva despre cum fetei îi place orezul fript şi adoră tăieţeii. Cel din urmă a fost  Kevin Kline, căruia i s-a cerut să redea versurile celui mai popular cântec al trupei One Direction, o trupă de băieţi înfiinţată acum 3 ani şi care a reuşit în scurt timp să creeze isterie în rândul adolescentelor din lumea întreagă. Cum s-au descurcat cei patru, vă invităm să urmăriţi videoclipul de mai jos:

       

       

      Morgan Freeman, Robert De Niro, Michael Douglas şi Kevin Kline joacă în comedia Burlaci întârziaţi(titlu original Last Vegas), unde alcătuiesc un cvartet de pensionari trăzniţi, care sunt chemaţi să participe la petrecerea burlacilor din Vegas, unde bunul lor prieten ( Douglas), un afemeiat notoriu, decide să se însoare cu iubita sa, cu 30 de ani mai tânără decât el.

       

      În urmă cu 58 de ani, o prietenie trainică se forma pe străzile dure din Brooklyn, New York, între patru băieţi, care-şi spuneau cei patru trăzniţi”. Odată cu trecerea timpului, lucrurile s-au aşezat şi totul a intrat într-o rutină dezolantă. Timidul găştii, Sam (Kline), locuieşte în Florida şi este acum un pensionar plictisit de viaţă, cu un trai searbăd alături de soţia sa.

       

      Durul trupei, Paddy (De Niro), rămas văduv, îşi poartă singurătatea, într-un apartament retras din Brooklyn şi se încruntă ori de câte ori o vede pe fata vecinului aducându-i supa.

       

      Chibzuitul Archie (Freeman) este divorţat şi tare mult i-ar fi plăcut să-şi petreacă tot timpul alături de nepoţica sa, dacă nu l-ar fi ponderat fiul său, care se temea pentru sănătatea lui.

       

      Cel de-al patrulea membru al găştii, lăudărosul Billy (Michael Douglas), şi-a făcut un hobby în a se culca cu femei mult mai tinere decât el.

       

      Cu toate că decesul soţiei lui Paddy a generat o răcire a relaţiilor acestuia cu Billy, trupa de şoc este nevoită să se reîntâlnească pentru a organiza mult aşteptata petrecere a burlacilor, dată în cinstea lui Douglas, care decide să-şi unească destinul alături de o tipă cu 30 de ani mai tânără decât el.

       

       

      Chiar dacă scenariul nu excelează, prezenţa acestor actori extraordinari, schimburile de replici pline de umor şi întorsăturile de situaţie neaşteptate, sunt argumente puternice pentru a merge la cinema să vedem comedia Burlaci întârziaţi”.


      Distribuţia filmului este completată de Bre Blair (The Baby Sitters Club), Mary Steenburgen (Back to the Future III), Jerry Ferrara (Entourage) şi Andreea Moore (The Change-Up).  

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor