Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Rebel Wilson ne învață "Cum să fii singur și fericit"

      6 ianuarie 2016, Autor: Aura Iancu
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

       

      În ultima vreme apar din ce în ce mai multe comedii romantice dedicate adulţilor şi mai ales filme de comedie în care rolurile principale sunt atribuite unor tipe super amuzante. Dacă ne luăm după trailerul apărut,  „Cum să fii singur şi fericit” este unul dintre aceste filme în care două super actriţe, Dakota Johnson şi Rebel Wilson, sunt protagonistele principale, iar rezultatul este unul memorabil.

       

      Filmul se bazează pe cartea scrisă de Liz Tuccillo, care înainte a lucrat şi pentru „Sex and the city”, o altă poveste îndrăgită despre oamenii singuri ai New York-ului. Alice (Dakota Johnson) recent ieşită dint-o relaţie află de la prietenă ei, Robin (Rebel Wilson), cum să fii singur şi fericit în New York, oraşul care nu doarme niciodată.

       

       

      Rebel pare că s-a distrat cel mai mult la filmările acestei super comedii iar personajul ei, Robin este o maestra a distracţiei care a transformat statutul de „single” într-o adevărată formă de artă. Ea ştie fiecare truc pentru distracţie şi nimic nu-i stă în cale atunci când e hotărâtă să obţină ceva. Alice, pe de altă parte, pare pierdută în lumea celor singuri iar ajutorul prietenei sale este mai mult decât binevenit.

       

      Majoritatea oamenilor se poate regăsi în unul dintre cele două personaje. New York-ul este plin de singuratici care tânjesc după sufletul pereche, după o relaţie amoroasă, după o idilă sau măcar ceva asemănător. Astfel, între texte de agăţat şi aventuri de o noapte, toţi aceşti oameni necăsătoriţi trebuie să înveţe cum să fie singuri şi fericiţi într-o lume în care definiţia iubirii se schimbă în permanentă. Oraşul care nu doarme niciodată poate fi o sursă inepuizabilă de distracţie pentru cei care vor şti să se bucure de moment.

       

       

      Din 12 februarie la cinema, comedia „Cum să fii singur şi fericit” o readuce în rol principal pe Dakota Johnson, de această dată alături de Rebel Wilson, Alison Brie, Damon Wayans Jr. şi Leslie Mann, sub îndrumarea regizorală a lui Christian Ditter.

       

      Producţia Warner Bros. Pictures „Cum să fii singur şi fericit” are premieră în cinematografele din ţară pe 12 februarie.

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor