Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Russell Crowe şi Ryan Gosling într-o comedie?

      11 mai 2016, Autor: Aura Iancu
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

       

      The Nice Guys”, o comedie despre doi prieteni a cărei acţiune se desfăşoară în anii ‘70 îi reuneşte pe Russell Crowe şi Ryan Gosling în regia şi scenariul lui Shane Black.  


      Iată ce au declarat cei doi celebri actori în timpul premierei din Los Angeles, referitor la această ipostază inedită în care au fost puşi.


      Nici unul dintre voi nu este specializat pe filme de comedie. Cum v-aţi dat seama că aţi putea funcţiona ca un duo comic?


      RUSSELL CROWE: Ştiam că ne vom înţelege perfect pentru că acum doi ani l-am sunat în legătură cu un proiect si i-am spus: “Bună, sunt Russell Crowe”, iar el mi-a răspuns: “D-le Crowe? Aşteptam acest telefon. Îmi pare sincer rău că te-am furat în ultimii 10 ani.” Din prima scundă mi-am dat seama că are simţul umorului.


      RYAN GOSLING: Am fost un mare fan al lui Shane şi al lui Joel Silver. Aceşti tipi au făcut parte din maturizarea mea. Am crescut cu filmele lor. Shane a scris “Monster Squad”. Prima mea experienţă în spatele platourilor de filmare a fost cu Joel Silver, regizor, ţipând la un actor în “Who Framed Roger Rabbit”. Vocea sa mi-a rămas în subconştient.

             Aţi discutat mult cu Shane Black despre cum ar trebui să relaţioneze personajele voastre?


      CROWE: De cele mai multe ori în acest gen de filme, cu doi prieteni, ai senzaţia că există un click. Ca şi în “L.A. Confidential” când Exley şi White se alătură şi încep să funcţioneze că unul singur. Reacţia lui Shane a fost: “Exact aşa e. Dar asta nu se întâmplă în filmul nostru”. Aşa că am făcut exact pe dos.


      Ryan, la un moment dat ai reacţionat imitându-l pe Lou Costello. Ai făcut-o conştient?


      GOSLING: Am crescut cu filmele lui Abbott şi Costello, mai ales din cauza că părinţii mei nu erau membri Blockbuster. Luam doar filme gratuite. Aşa m-am îndrăgostit de toate acele filme şi de comedia clasică.


      Amândoi aţi avut mai multe scene alături de Angourie Rice, actriţa australiană în vârstă de 14 ani. V-aţi simţit inconfortabil să aveţi replici mai aspre cu un minor?

       


      CROWE: Au fost câteva momente gen “o să ajungem în iad”


      GOSLING: Dar părinţii ei eram mereu pe platourile de filmare iar ea este o profesionistă. Este la fel de matură că şi mine - anul trecut.

       

      CROWE: Nu, Nu. Este mult mai matură decât atât. Asta a fost cea mai ridicolă situaţie pt mine. Eu sunt un profesionist iar el mă face să rad. Cred că au fost extrem de multe duble stricate.


      Să vorbim despre scena din trailer în care personajul lui Russel dă buzna în toaletă peste personajul lui 

      Ryan. Câte de atent a fost regizată această scenă?


      GOSLING: Am mers devreme la filmări că să mă lămuresc cum voi face asta. Stăteam jos acolo cu pantalonii în vine şi mă tot gândeam cum să fac ca uşa să se deschidă şi să se închidă. Deodată am împins uşa şi l-am văzut pe Russel fumând şi privindu-mă. A urmat o discuţie între noi despre cum ar putea fi uşa împinsă mai bine. O discuţie foarte serioasă despre un lucru atât de ridicol.


      CROWE: Nu sunt sigur că faza cu uşa era în scenariu. Cred că se spunea doar “Stand pe toaletă cu o armă în mâna”.

             Russell, ţi-au mai fost propuse comedii până acum?


      CROWE: O dată la câţiva ani mi se oferă un astfel de film. Mereu am considerat că sunt multe lucruri comice în tot ceea ce fac. Scenă decapitării în “Gladiator”? A fost extraordinară. trebuie să recunoaşteţi că am folosit forţă atâţia ani doar că să scot zâmbete.


      Ţi-a plăcut să faci cascadorii într-un film ca “Nice Guys”?


      CROWE: Eram conştient că trebuie să fiu atent. Aveam 27 de kg în plus atunci şi trebuie să fii atent la greutatea asta. Când cazi, cazi mai rău.”


      GOSLING: Russel încă de la început se gândea la cascadorii şi a discutat cu Shane despre asta în detalii foarte exacte. Are multă experienţă iar eu aproape deloc. Totul era nou pentru mine.


      În seara această a fost prima dată când aţi văzut filmul alături de un public. Cum vi s-a părut?


      GOSLING: Am urmărit filmul pentru 10 minute înainte să vin aici şi mi s-a părut foarte amuant. Nu poţi să ştii niciodată cum reacţionează publicul. Dacă râd înseamnă că totul funcţionează.


      CROWE: Îmi voi aminti în principal cât de uşor am colaborat la acest film. Este cu atât mai amuzat pentru că Gosling are o reputaţie în acest sens. La fel şi eu şi Joel şi Shane. Toţi tipii ăştia sunt cunoscuţi că fiind dificili când defapt sunt doar foarte pasionaţi de ceea ce fac.

       

      Sursa: nytimes.com      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor