Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      S-a dat startul filmărilor pentru Fantastic Four!

      4 aprilie 2014, Autor: Elinne Bîrnea
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Printre cele mai aşteptate filme ale lui 2015 se află şi reboot-ul Fantastic Four. Filmul are ca sursă de inspiraţie benzile desenate The Ultimate Fantastic Four şi se va concentra pe trecutul celor patru supereroi: Domnul Fantastic, Femeia Invizibilă, Torţa Umană şi Lucrul.

       

      Grupul de super-eroi cunoscuţi sub numele de „cei patru fantastici” nu a avut prea mare succes în industria cinematografică. Marele debut al celor patru personaje a avut loc în 1994, când Roger Coman a produs primul film. În 2005 şi 2007 au fost lansate alte două blockbustere care nu au fost îndeajuns de bune pentru a se transforma într-o trilogie completă.

       

      Cu toate acestea, ghinionul se pare că a dispărut! 20th Century Fox lucrează la un reboot, ce s-ar putea transforma într-o franciză. Cu o nouă echipă de producţie şi detalii bine puse la punct, rezultatul va fi unul pe măsură. Ce ştim despre proiect până acum? Care sunt actorii implicaţi? Ce ne rezervă filmul? Aflaţi toate aceste amănunte mai jos!

       

      Povestea


      Subiectul filmului va fi acelaşi, patru supereroi salvează locuitorii din New York de urzelile lui Victor Von Doom. Jeremy Slater a scris primele versiuni pentru scenariu, dar proiectul a trecut prin mai multe mâini de atunci, de la Seth Grahame-Smith (Dark Shadows), până la Simon Kinberg (X-Men: Days of Future Past). Există zvonuri potrivit cărora filmul este influenţat de cele lansate în trecut, dar să sperăm totuşi că vom avea parte de originalitate şi creativitate.

       

       

      Reed Richards alias Domnului Fantastic


      Miles Teller, în vârstă de 27 de ani, este actorul care îl va portretiza pe Reed Richards. Cu un corp elastic, acesta îşi poate întinde mâinile şi picioarele oricât doreşte şi se poate strecura în locuri foarte înguste. Suntem siguri că va avea aceleaşi puteri şi aceeaşi inteligenţă ca eroul din benzile desenate, poate chiar şi ceva în plus. Aşteptăm cu nerăbdare să vedem cum se descurcă.

       

       

      Sue Storm alias Femeia Invizibilă


      Kate Mara a devenit pasionată de lumea desenelor animate odată cu rolul din Iron Man 2. Actriţa a fost aleasă să o interpreteze pe Susan Storm alias Femeia Invizibilă, rol ce a mai fost interpretat de Jessica Alba. Sue Storm se poate face invizibilă şi se poate proteja de atacuri cu un câmp magnetic.

       

       

      Johnny Storm alias Torţa Umană


      Nimeni nu se aştepta ca Michael B. Jordan să interpreteze acest rol. În povestea originală, personajul are puterea de a se aprinde la propriu şi a zbura. Probabil va fi cel mai adorabil şi haios Human Torch de până acum.

       

       

      Ben Grimm alias Lucrul


      Michael Chilklis a fost ultimul actor care l-a adus pe Ben Grimm pe marele ecran, probabil din cauza faptului că aveau nevoie de cineva cât mai corpolent pentru a se potrivi în costumul portocaliu. Jamie Bell va fi noul super-erou morocănos şi greu de distrus, cunoscut sub numele de Lucrul. Are o forţă supraomenească, dar şi un mic dezavantaj: înfăţişarea i s-a schimbat şi acum arată ca un monstru.

       

       

      Dr. Doom


      Actorul britanic Toby Kebbell, mai puţin cunoscut publicului larg, a fost angajat pentru a-l aduce la viaţă pe legendarul Dr. Doom, nemesis-ul echipei de supereroi, un om metalic care vrea să-şi folosească puterile în scopuri malefice. Deşi va fi antagonistul principal din film, asta nu înseamnă că nu va avea şi ceva ajutoare în jurul lui...rămâne să vedem care vor fi acestea.

       

       

      Regizorul


      Regizorul Josh Trank a demonstrat că este omul potrivit pentru producţiile de genul acesta, de când ne-a surprins în 2012, cu proiectul Chronicle. Succesul extraordinar pe care l-a avut filmul, le-a atras atenţia celor de la 20th Century Fox, care la şase luni după lansarea filmului, l-au şi angajat pe Trank.

       

       

      Proiectul Fantastic Four, care a suferit câteva modificări în ultimii ani, va avea premiera în cinematografe pe 19 iunie 2015.

       

       

      Sursa: cinemablend.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor