Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      “Saga Amurg: de la A la Z” (partea a doua - de la F la J)

      13 noiembrie 2012, Autor: Elinne Bîrnea
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Suntem deja în luna noiembrie şi numărătoarea inversă a început.

       

      Au mai rămas 3 zile până la lansarea filmului „Saga amurg: Zori de zi – Partea a II-a”. 

       

      Cât de bine cunoaşteţi personajele acestei populare francize?

       

      Ştiaţi că Denalis sunt unii din aliaţii loiali ai clanului Cullen?

       

      Aveţi idee cine sunt vampirii nou-născuţi?

       

      Pentru toate aceste întrebări v-am pregătit răspunsuri detaliate (amuzante şi incitante), care ne vor purta prin lumea magică creată de Stephenie Meyer, autoarea fenomenului „Twilight”.

       

       

       


      F de la Forks, Washington


      Necunoscut până acum, cu excepţia celor pasionaţi de pescuit, micul oraş Forks din Washington a devenit faimos pentru faptul că este locul natal al Bellei şi al “prietenilor” ei din seria “Twilight”.

       

       

      Acesta a devenit ulterior o atracţie turistică şi au fost create trasee turistice pentru vizitarea anumitor locuri care au servit drept surse de inspiraţie pentru cărţile lui Stephenie Meyer, cu toate că filmele nu au fost filmate în Forks. De la publicarea primei cărţi din seria “Twilight”, în anul 2005, turismul în Forks a cunoscut o creştere de peste 600%.  

       

       


      G de la glamourous


      Nu, nu vorbim de Gary, ci de o afecţiune a pielii care afectează pe toţi vampirii din clanurile prezentate de Meyer în cărţile sale. După cum bine ştiţi, pe vampiri îi deranjează lumina directă a soarelui, deoarece riscă să explodeze, să se topească sau să transforme în praf.

       

       

      Însă niciodată în istoria poveştilor cu vampiri, nu au existat cazuri în care aceştia să fii devenit strălucitori, “glamourous”, în contact cu razele soarelui. Se pare că tocmai această afecţiune i-a determinat pe cei din familia Cullen să-şi caute adăpost în Forks, un orăşel unde soarele nu-şi arată faţa niciodată. Logic, nu-i aşa?

       

       


      H de la Henry Cavill


      Henry Cavill este un actor britanic care a jucat în filme precum: “Stardust”, Immortals” şi Red Riding Hood”. Înainte de începerea filmărilor pentru “Twilight”, Stephenie Meyer a declarat că şi-ar fi dorit ca Henry să joace rolul Edward.

       

       

      Dar Cavill era prea bătrân pentru acest rol, deoarece avea deja 24 de ani când începuseră filmările la primul “Twilight”. Atunci s-a gândit că ar fi fost potrivit să interpreteze rolul lui Carlisle Cullen, dar acesta i-a revenit lui Peter Facinelli, iar Cavill nu a mai apărut în niciun film din populara serie.

             I de la iubire…în trei


      Dacă ne gândim bine, în orice comedie romantică sau film de la Bollywood, eroina principală, care este de obicei o fată foarte frumoasă, are de ales între doi pretendenţi. În cazul nostru, Bella trebuie să aleagă între Edward şi Jacob – Oare cine va fi “acela”? Bella îl place pe Jacob, băiatul unui bun prieten de familie, însă nu-l iubeşte. Şi apoi, este ceva misterios legat de băiatul cel palid, coleg din grupa de matematică.  

       

       

      Singura soluţie este ca Edward şi Jacob să se lupte să cucerească inima frumoasei fete. După câteva remize şi suferinţe în dragoste, Bella face alegerea finală. Însă acest lucru nu a putut opri comercializarea produselor inscripţionate fie cu “Echipa Jacob” sau cu “Echipa Edward”. Chiar şi voi puteţi să aveţi o insignă, o brăţară, un tricou sau o perniţă personalizate cu “Echipa Edward”.

             J de la Jacob Black


      În prima parte a seriei “Twilight”, Jacob (Taylor Lautner) este vecinul drăguţ şi simpatic, pentru ca în cel de-al doilea film să se transforme într-un vârcolac. Se dovedeşte că acesta ar fi aparţinut tribului Quileute, renumit pentru faptul că bărbaţii aveau abilitatea de a-şi schimba forma.

       

       

      Iniţial, rolul lui Jacob în “Twilight” era minor, însă va deveni mai important odată cu “Luna nouă”, când se dezvoltă prietenia dintre el şi Bella. Acesta va povesti câteva capitole ale cărţii “Saga amurg: Zori de zi” şi va juca un rol cheie în finalul filmului. (Va urma)

       

       

      Vezi trailere

       

       


      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor