Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      “Saga Amurg: de la A la Z” (partea întâi - de la A la E)

      12 noiembrie 2012, Autor: Elinne Bîrnea
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Suntem deja în luna noiembrie şi numărătoarea inversă a început.

       

      Au mai rămas 4 zile până la lansarea filmului „Saga amurg: Zori de zi – Partea a II-a”. 

       

      Cât de bine cunoaşteţi personajele acestei populare francize?

       

      Ştiaţi că Denalis sunt unii din aliaţii loiali ai clanului Cullen?

       

      Aveţi idee cine sunt vampirii nou-născuţi?

       

      Pentru toate aceste întrebări v-am pregătit răspunsuri detaliate (amuzante şi incitante), care ne vor purta prin lumea magică creată de Stephenie Meyer, autoarea fenomenului „Twilight”.

             A de la Abdomen

       

      De îndată ce Jacob Black (Taylor Lautner) şi-a sfâşiat cămaşa pentru cel de-al doilea film din populara serie “Twilight” - “Saga amurg: Lună nouă”, toată “suflarea” de sex feminin şi chiar unii bărbaţi, fani ai celebrei francize, au rămas fără răsuflare la vederea abdomenului perfect lucrat al lui Lautner.

       

       

      Din acel moment, producătorii nu au mai ratat nicio ocazie şi au folosit ulterior aproximativ 923 de secvenţe “la bustul gol” (da, cineva chiar le-a numărat) în cel de-al treilea film, “Saga amurg: Eclipsa”, cerându-le tuturor membrilor din haită să afişeze nişte corpuri bine antrenate. Rezultatul? Hormoni care urlă, tricouri personalizate cu “Team Jacob” şi filmul Abduction” (2011), care a încercat să-l transforme pe Taylor Lautner într-un erou de acţiune. Mulţumim mult!!!!

       

       

       

      B de la Bella

       

      Bella Swan (Kristen Stewart) este un personaj fad şi neinteresant, la fel de tern ca şi suburbia în care locuieşte. Dar cui îi pasă cum arată, când ai sânge proaspăt cu care ademeneşti vampirii leşinaţi? Edward este total neputincios în faţa ei, ca şi Jacob, frumosul vărcolac.

       

       

      Bella avea abilitatea de a-şi proteja mintea de şiretlicurile mentale ale vampirilor. Se pare că Stewart s-a folosit de acelaşi tertip, pentru ca în cele din urmă să-i confirme unui jurnalist al publicaţiei GQ, în octombrie 2011, ceea ce toată lumea bănuia deja: că ea şi Robert Pattinson formează un cuplu şi în viaţa reală.

       

       

       

      C de la Catherine Hardwicke

       

      Filme ca “Lords of Dogtown” şi “Thirteen” poartă semnătura ei, iar primul film din seria “Twilight” a făcut-o celebră în toată lumea, fiind distinsă pentru “cea mai mare premieră a unui film regizat de o femeie”.

      Ceea ce poate nu ştiaţi, este că Hardwicke a încetat contractul cu Summit Entertainment, deoarece aveau divergenţe de opinii legate de următorul sequel.

       

       

      În acest sens, Catherine a declarat: “Nu am niciun regret. Adevărul este că prima carte mi-a plăcut cel mai mult”. După acest moment, a urmat proiectul “Red Riding Hood”, iar acum are în lucru încă un film ce o are ca protagonistă pe Ellen Page în rolul unei lesbiene.

       

       

       

      D de la clanul Denali

       

      Asemenea familiei Cullen, Clanul Denali este singurul clan vegetarian din “Twilight”. Cititorii îi vor cunoaşte mai bine în “Saga amurg: Zori de zi”, când sosesc în Forks, un orăşel din Washington, cu ocazia nunţii Bellei cu Edward. Cele trei membre ale familiei DenaliTanyaIrina şi Kate au venit însoţite de creatorul lor, Sasha, în timp ce Carmen şi Eleazar au ajuns mai târziu, acesta din urmă fiind cândva membru al clanului Voluturi, până să o cunoască pe Carmen și să devină vegetarian.

       

       

      Din motive necunoscute, Sasha a creat un copil nemuritor, pe Vasili, motiv pentru care a fost pedepsită şi executată de Volturi. Odată cu Sasha a pierit şi copilul. IrinaTanya şi Kate au fost cruţate pentru că nu ştiau ce făcuse Sasha.

       

       

       

      E de la Edward

       

      Edward Cullen, interpretat de Robert Pattinson în seria “Twilight”, pare un adolescent obişnuit. Sau cel puţin aşa crede toată lumea. Însă, pe măsură ce ne apropiem de adolescentul frumos şi misterios, descoperim că Edward este de fapt rece ca piatra, un vampir însetat de sânge, în vârstă de peste 100 de ani. Legenda spune că în timpul gripei spaniole din anul 1918, pentru a-l salva de la moarte, Dr. Carlisle Cullen îl transformă în vampir pe Edward şi ulterior îl va adopta ca fiu.

       

       

      Crescut într-o familie de vampiri “cuminţi”, Edward şi cei din clanul Cullen se abţin să vâneze oameni şi aleg în schimb să se hrănească cu sângele animalelor. Cu ochii aurii şi cu pielea albă ca zăpada, Edward este de o frumuseţe copleşitoare şi posedă ca vampir anumite puteri speciale: poate să alerge mai repede decât viteza luminii, să zdrobească autovehiculele care se deplasează doar printr-o simplă mişcare a mainii şi are abilitatea să citească gândurile de la distanţă. Pe scurt (omiţând partea cu suptul sângelui), el este cu adevărat o partidă. (Va urma)

       

       

      Vezi trailere

       

       


      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor