Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Şase motive pentru care merită să vizionaţi filmul "Instrumente mortale: Oraşul oaselor"

      9 septembrie 2013, Autor: Elinne Bîrnea
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Clarissa „Clary" Fray, o adolescentă obişnuită (Lily Collins) împlineşte frumoasa vârstă de cincisprezece ani şi decide să-şi serbeze ziua de naştere alături de cel mai bun prieten, Simon (Robert Sheehan). După ce au mers la un cerc literar şi afându-se în plină vervă, Clary încearcă să-l convingă pe Simon (care, evident, îşi doreşte să fie ceva mai mult decât un confident), să meargă în clubul de noapte Pandemonium. Beneficiind de ajutorul unui tip chipeş, cu privire pătrunzătoare, Clary reuşeşte să intre în club. Din acel moment, lucrurile se schimbă radical pentru tânăra fata, care începe să „vadă” o serie de evenimente ciudate şi periculoase, precum dansatorii sexy şi misterioşi ce purtau bijuterii letale.

       

      Cum vor evolua lucrurile şi în ce fel tânărul Jace (Jamie Campbell Bower) o va ajuta pe Clary, vă lăsăm să descoperiţi singuri. La urma urmelor, frumosul blond misterios a apărut atât în seria „Harry Potter”, cât şi în franciza „Twilight”...

       

      Thrillerul fantastic „The Mortal Instruments: City of Bones” este o ecranizare a romanului omonim pentru adolescenţi al scriitoarei Cassandra Clare şi este regizat de Harald Zwart, care speră că „The Mortal Instruments” va deveni o franciză de succes.

       

       

      Mai jos, vă prezentăm şase motive pentru care merită să vizionaţi acest film:

       

      1. Îngeri, demoni, vampiri şi vârcolaci: Toate aceste creaturi fantastice există cu adevărat în univers. Deşi nimeni nu a văzut vreodată un înger, paşnicii vânători de umbre, cum ei înşişi se proclamă,  sunt nişte tineri pe jumătate îngeri (n.r. nephilim). Clanul din New York este condus de Luke Garroway (Aidan Turner), prieten apropiat al lui Clary şi mamei acesteia, Jocelyn (Lena Headey).

       

      2. Tatuajele runice: Majoritatea personajelor au braţele şi pieptul acoperite cu tatuaje runice. Aceste simboluri magice sunt folosite atât pentru protecţie împotriva răului,  cât şi în scop curativ. Fiecare vânător de umbre este înzestrat cu diverse puteri magice. De asemenea,  jacheta din piele neagră tip Matrix (care ne-a plăcut tare mult!) revine în trend.  


      3. Lumea umbrelor este diferită de cea din serialul „Fringe”: Atunci când Clary începe să „vadă” ceea ce oamenii de rând nu pot, ai senzaţia că te afli într-un univers paralel. Realitatea însă este mult mai complexă: există o parte din lumea noastră inaccesibilă celor mai mulţi. Prin urmare, un demon sau un vânător pot ocupa simultan acelaşi loc în spaţiu (precum cercul literar din Java Jones Café) şi timp. Atenţie, barmani!

       

      4. Lăcașul arată precum Hogwarts în timpul vacanţei de vară: O biserică veche părăsită este ceea ce muritorii de rând pot vedea, însă, de fapt, este sediul vânătorilor de umbre. Imaginați-vă Școala de magie Hogwarts cu un număr redus de elevi și un bibliotecar-custode al cărui nume este Hodge (Jared Harris) – care aduce un pic cu personajul Giles din „Sunnydale”. Însă locul respectiv ar avea nevoie de ceva mai multă „însuflețire”... Poate de niște tablouri cu spirite vorbărețe.

       

       

      5. Monstrul acela părea infectat cu virusul T: Într-o secvență de la începutul filmului, o putem vedea pe Clary întorcându-se acasă, unde va da peste ceea ce inițial credea a fi un bulldog extrem de furios, dar care ulterior s-a transformat într-un demon.

       

      Trebuie să recunoaștem că Don Carmody, producătorul peliculei „Resident Evil”, a făcut o treabă bună, pentru că vampirii (denumiţi Copiii nopţii), demonii şi vârcolacii, chiar dacă sunt realizaţi pe calculator, arată spectaculos şi se integrează fluent în poveste.

       

      Clary nu se poate lupta precum Alice din „Resident Evil”, însă are de partea ei pe Simon, un tânăr isteț și curajos, aidoma personajului Clark Kent, pentru că este „tocilarul cu ochelari care întotdeauna are o replică amuzantă, dar care nu şi-a găsit încă locul în lume”.

       

      6. Cel mai important instrument: Seria de cărți „The Mortal Instruments” o are ca eroină pe Clary, a cărei misiune este aceea de a recupera trei elemente mortale: cupa, sabia și oglinda. „City of Bones” este primul roman din această serie și are în prim plan găsirea cupei muritorilor pe care îngerul Raziel o folosea pentru a-și amesteca sângele cu cel al oamenilor.

       

       

      Credem că cele expuse anterior v-au stârnit deja interesul și sunteți pregătiți să urmăriți un film fantastic de aventuri plin de acțiune, suspans, imaginație și originalitate!

       

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor