Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Schwarzenegger - rol principal după 10 ani în ”The Last Stand”

      14 ianuarie 2013, Autor: Elinne Bîrnea
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      După ce l-am putut vedea în cele două filme din seria ”Eroi de sacrificiu” interpretând roluri secundare, Arnold Schwarzenegger revine pe marele ecran în primul rol principal după 10 ani în filmul de acțiune ”The Last Stand”. Schwarzenegger joacă rolul unui șerif aflat în pragul pensionării pe nume Ray Owens, care a renunțat la postul pe care îl ocupa în cadrul Departamentului de Poliție din Los Angeles, pentru a se muta în Sommerton Junction, un oraș liniștit situat la granița Statelor Unite ale Americii cu Mexic.

       

      Vezi trailere

       

      Atunci când Gabriel Cortez (Eduardo Noriega), liderul traficanţilor de droguri mexicani, reuşeşte să evadeze în mod spectaculos dintr-un convoi de deţinuti escortat de agenţi FBI şi se îndreaptă spre orăşelul Sommerton Junction, Ray Owens întrevede şansa de a-şi răscumpăra greşelile trecutului capturându-l pe infractor.

       

      În timpul unui interviu, actorul Arnold Schwarzenegger a vorbit deschis despre întoarcerea sa la cariera artistică, despre posibilitatea unei continuări la filmul ”The Last Stand” și despre multe alte subiecte interesante. Vă prezentăm mai jos câteva spicuiri din acest interviu:

       

       

      Reporterul: Colaborările dumneavoastră cu regizorul James Cameron ne-au încântat și mărturisim că ne-ar plăcea să mai vedem o producție în aceeași formulă. Cum personajul interpretat de Stephen Lang nu mai face parte din proiect, poate producătorii vor dori un alt ”erou negativ”.

       

      Arnold Schwarzenegger: O să-i sugerez acest lucru. De-a lungul anilor, Jim și cu mine am dezvoltat frumoasă relație de prietenie. După ce am intrat în politică, acesta s-a implicat în problemele legate de energie și mediu. De fapt, el este obsedat de aceste lucruri. Prin urmare, am făcut diverse acțiuni împreună, atât în perioada mandatului meu, cât și după aceea. 

       

       

      Reporterul: În cazul în care ”The Last Stand” va obține încasări spectaculoase, credeți că vom avea parte de o continuare? V-ar mai interesa să reveniți în pielea personajului Ray Owens?

       

      Schwarzenegger: Nu știu nimic legat de un nou scenariu sau care va fi subiectul unei eventuale continuări. Există filme de sine stătătoare, fără continuări, însă acest lucru se poate schimba oricând. Poate un alt scenarist va putea descrie noi aventuri ale lui Ray Owens, pornind de la o replică din finalul filmului, de exemplu când agentul FBI (interpretat de Forest Whitaker) îmi spune: “M-am înşelat. Am fost un ticălos. Eşti un adevărat profesionist. Un poliţist extraordinar. Dacă vrei să faci parte din echipa noastră.....” sau ceva asemănător, cine ştie?! În fine, în acest moment, chiar nu ştiu ce se va întâmpla şi nici dacă va exista vreo continuare la filmul ”The Last Stand”.  

       

       

      Reporterul: A fost dificilă revenirea pe marile ecrane?

       

      Schwarzenegger: Nu, din contră. Și mi s-a părut grozav să revin sărind pe clădiri, într-un film cu explozii mari, urmăriri de mașini și bătăi cu pumnii. Personajul pe care îl interpretez a părăsit postul pe care îl ocupa în cadrul Departamentului de Poliţie din Los Angeles în urma unei operaţiuni eşuate şi în care partenerul lui a rămas paralizat. Acesta se întoarce în oraşul său natal şi consideră că a venit vremea să lase toate aceste probleme şi presiuni pe umerii colegilor săi mai tineri din LAPD.

       

       

      În cazul în care nu ştiaţi, scenariul filmului “The Last Stand” este semnat de către Andrew Knauer și s-a aflat pe Lista Neagră de la Hollywood a celor mai bune materiale scrise ce nu au intrat în faza de producţie. Pelicula prezintă povestea unui şerif dintr-un orăşel situat la graniţa SUA cu Mexicul, care se apropie de vârsta pensionării şi şi-a pierdut complet cheful de viaţă, fiind nevoit să ţină piept, împreună cu o echipă de poliţişti neexperimentaţi, unui lider al unui cartel al drogurilor, care a evadat din închisoare şi intenţionează să scape de rigorile legii fugind peste frontieră.

       

       

      Filmul ”The Last Stand” este distribuit în România de Media Pro Distribution și poate fi văzut în cinematografe din 25 ianuarie. Din distribuţia acestuia mai fac parte Harry Dean Stanton, Eduardo Noriega, Rodrigo Santoro, Luis Guzman şi Jaimie Alexander. 

       

      Detalii film

       

       


      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor