Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      "Şefi de coşmar 2", o altă poveste distractivă cu cei trei prieteni care ne-au făcut să râdem în hohote în primul film

      3 decembrie 2014, Autor: Elinne Bîrnea
      Camera Secreta
      Articolele cele mai citite
      Aboneaza-te la Newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Abonarea s-a facut cu succes!
      Autori Filmsi
      Am gasit Pentru tine

      Şefi de coşmar 2, este o altă distracţie cu cei trei prieteni pe care i-am întâlnit şi în primul film. Pentru că s-au săturat să mai dea socoteală şefilor, Nick (Jason Bateman), Kurt (Jason Sudeikis) şi Dale (Charlie Day) s-au hotărât acum să-şi lanseze propriul business. Însă, în curând, un investitor le va da peste cap toate planurile. După ce primesc o comandă de 100.000 de bucăţi pentru noua lor invenţie, numită „amicul de la duş”, băieţii se pregătesc pentru marele succes. Dar, surpriză, cumpărătorul, un om de afaceri fără scrupule (Christoph Waltz) se răzgândeşte, iar visele băieţilor se transformă rapid într-un adevărat coşmar.

       

      Batjocoriti şi de-a dreptul disperaţi, Kurt, Dale şi Nick pun la cale cea mai jalnică răzbunare posibilă. De data aceasta, în loc de crimă, ei decid să-i răpească investitorului fiul răsfăţat (Chris Pine). Problema e că acesta e la fel de şmecher ca tatăl său şi în scurt timp suceşte întregul plan în favoarea lui.

       

       

      Sequel-urile comediilor s-au confruntat cu probleme în ultimii ani, publicul fiind convins că partea a doua va fi o reformulare a primului film, cu acelaşi umor şi aceleaşi glume. Însă, Şefi de coşmar 2 reuşeşte să iasă din acest tipar. Are o poveste bună, cu personaje amuzante şi interpretări pe măsură. Glumele şi dialogurile haioase nu lipsesc nicio clipă.

       

      Partea a doua vine cu o viziune regizorală diferită, scriitorul/regizorul Sean Anders luându-i locul lui Seth Gordon, regizorul primului film. Ca scenarist, Anders are un CV variat, ce cuprinde câteva comedii de succes (She’s Out of My League şi We’re the Millers). Ca regizor, este cunoscut pentru filme precum Sex Drive sau That’s My Boy

       

      Din punct de vedere cinematografic, Şefi de coşmar 2 vine cu cu o colecţie de scene mai flexibile, frumos realizate, în care domină farmecul şi energia trio-ului. Reuşeşte să se integreze perfect în atmosfera primului film, într-un mod mai exploziv, dar cu la fel de multă naturaleţe.

       

       

      Povestea imaginată de Anders şi John Morris (We’re the Millers) evoluează într-un mod neaşteptat. Punerea celor trei angajaţi, Nick, Dale şi Kurt în poziţia de şefi, luptând împotriva unui şef nesuferit, reprezintă o întorsătură interesantă.

       

      Distribuţia cuprinde nume mari de la Hollywood. Binecunoscuţii Bateman, Sudeikis şi Day sunt încă amuzanţi, iar Aniston, Spacey şi mai ales, Jamie Foxx aduc puţină prospeţime filmului. Jennifer Aniston este mai sexy, mai libertina şi mai agresivă decât în primul film şi o prinde foarte bine această imagine.

       

      Noi personaje completează eficient povestea. Christoph Waltz şi Chris Pine au fost alegerea perfectă pentru interpretarea antagoniştilor. Caracterul ciudat al lui Waltz şi farmecul simpaticului Pine oferă „sare şi piper” poveştii. Christoph Waltz e rece, arogant, inteligent şi crud, în timp ce Chris Pine este distractiv şi adorabil în rolul de „băiatul lui tăticu’”. Adăugarea lui Pine este, fără îndoială cea mai bună schimbare, oferind o nouă dinamică trio-ului şi împrospătând povestea într-un mod interesant.

       

       

      Şefi de coşmar 2 este alegerea ideală pentru a-ţi petrece 108 minute la cinema. Noi am văzut filmul şi ne-a plăcut. Îl puteţi urmări şi voi în această perioadă în toate cinematografele româneşti. Vizionare plăcută!

       

       

      Sursa: screenrant.com 

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor